Μια πραγματικά παράξενη ιστορία

Μια πραγματικά παράξενη ιστορία
<p>Το 1879, ο Walter Hubbell, ένας ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για το παραφυσικό, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο The Haunted House: A True Ghost Story. Το βιβλίο ήταν «ένα απολογισμό των μυστηριακών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα με την παρουσία της Εστέρ Κωξ, της νεαρής κοπέλας που κατέχει τους διαβόλους και έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρη την κυριαρχία ως το μεγάλο μυστήριο Amherst». Στην εισαγωγή, ο Hubbell Έγραψε: "Οι εκδηλώσεις που περιγράφονται σε αυτή την ιστορία ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο. Κανείς δεν έχει ακόμη κατορθώσει να εξακριβώσει την αιτία τους. "

Όταν ξεκίνησαν οι "μυστηριώδεις εκδηλώσεις" που περιγράφονται στο βιβλίο του Hubbell, η Esther Cox ήταν 18 ετών και ζούσε με την παντρεμένη αδερφή της, Olive Teed, στο Amherst της Nova Scotia. Η ιστορία πηγαίνει ότι η Εσθήρ ήταν το θύμα μιας απόπειρας σεξουαλικής επίθεσης από έναν άνδρα φίλο. Λίγο αργότερα, οι εκδηλώσεις άρχισαν.

Ξεκίνησε με περίεργους ήχους τη νύχτα. Αυτά ακολουθήθηκαν από επιληπτικές κρίσεις που συγκλόνισαν ολόκληρο το σώμα της Έστερ. Στη συνέχεια, αντικείμενα άρχισαν να κινούνται γύρω από το σπίτι με δική τους βούληση.

Όταν η οικογένεια ονομάζεται γιατρός, είδε τα κλινοσκεπάσματα να κινούνται μόνοι τους και ακούουν τους ήχους που προέρχονται από το κρεβάτι. Ίσως πιο χαλαρά, όλοι στο δωμάτιο είδαν γραφή να εμφανίζονται στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι της Εσθήρ, που έγραφαν, "Εστέρ Κωξ, είσαι δικός μου να σκοτώσω".

Μετά από αυτό, η υπερφυσική δραστηριότητα επιδεινώθηκε. Πολλοί επισκέπτες στο σπίτι είδαν τα φαινόμενα, τα οποία συνεχίστηκαν για αρκετούς μήνες, υποβαθμίζοντας μόνο όταν έπεσε η Έστερ με διφθερίτιδα, και μεταφέρθηκε στο σπίτι μιας άλλης παντρεμένης αδελφής στο Sackville, New Brunswick.

Η οικογένεια Cox επέστρεψε στην Amherst, αυτή τη φορά με μια τοπική οικογένεια. Αλλά οι διαταραχές αρνούνταν να υποχωρήσουν. Εκτός από τους περίεργους ήχους και τα ιπτάμενα αντικείμενα, θα εμφανιστούν αυθόρμητες πυρκαγιές σε διάφορα μέρη του σπιτιού.

Η ίδια η Εστέρ ισχυρίστηκε ότι είδε τώρα ένα φάντασμα: "Εκεί στέκεται όλοι με γκρι. Βλέπεις πώς βλέπουν τα μάτια του σε μένα και γελάει όταν λέει ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι τη νύχτα ή θα ξεκινήσει μια φωτιά στη σοφίτα κάτω από τη στέγη και θα μας καούν όλους στο θάνατο ».

Εισάγετε τον Walter Hubbell. Ο Hubbell είχε ακούσει για την υπόθεση και το καλοκαίρι του 1879 ταξίδεψε στην Amherst για να νοικιάσει ένα δωμάτιο στο ίδιο σπίτι όπου κατοικούσε η Εσθήρ. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του εκεί, ισχυρίστηκε ότι μάρτυρες αντικειμένων κινούνται μόνοι τους ή εμφανίζονται από τον αέρα και οι πυρκαγιές αρχίζουν αυθόρμητα. Επίσης, είδε μερικές από τις επώδυνες καταστάσεις του Esther και ισχυρίστηκε ότι είχε επικοινωνήσει με διάφορα πνεύματα που υπάρχουν μέσω τεχνικών ραπτικής.

Μια τέτοια δραστηριότητα ενέπνευσε τον Hubbell να τεκμηριώσει τις εμπειρίες του. Το βιβλίο του, το οποίο κυκλοφόρησε το ίδιο έτος, πωλούσε αρκετά καλά και έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην περίπτωση της Εσθήρ.

Χάρη στην επιτυχία του, ο Hubbell ενορχήστρωσε μια ομιλία με την Esther ως το αστέρι του. Η περιοδεία, ωστόσο, ήταν άσχημη. Η Εσθήρ αντιμετώπισε το σκεπτικισμό και την εχθρότητα στις περισσότερες από τις δεσμεύσεις της. Όταν το θάρρος έγινε πάρα πολύ, επέστρεψε στο Amherst.

Με την επιστροφή της, η Εσθερ προσπάθησε να βάλει το στοιχειωμένο της παρελθόν πίσω της. Βρήκε δουλειά με έναν τοπικό αγρότη, μέχρι να καεί ο αχυρώνας του αγρότη. Ο αγρότης κατηγόρησε την Εσθήρ για εμπρησμό και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες στη φυλακή - αν και είχε υπηρετήσει μόνο μία πριν απελευθερωθεί.

Όπως συμβαίνει με τόσες αναφορές για δαιμονική δραστηριότητα, τα φαινόμενα γύρω από την Esther Cox τελικά ξεθωριάζουν. Συνέχισε να ζει μια σχετικά κανονική ζωή μετά το ατύχημα του αχυρώνα, παντρεύεται δύο φορές και πεθαίνει το 1912.

Αν και η ιστορία της Εσθήρ - και, κατ 'επέκταση, ο Hubbell's - απορρίφθηκε από τους ακαδημαϊκούς στα χρόνια που ακολούθησαν, αυτοί που είδαν το μεγάλο μυστήριο Amherst συνέχισαν να επιβεβαιώνουν τη δραστηριότητα του άλλου κόσμου που έλαβε χώρα γύρω από τη νεαρή γυναίκα από τη Νέα Σκοτία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η Αθανασία του Πολεμιστή: μία διδακτική ιστορία

Η Αθανασία του Πολεμιστή: μία διδακτική ιστορία

Η Αθανασία του Πολεμιστή: μία διδακτική ιστορία

Πολλές φορές τα συστήματα του εσωτερισμού παρουσιάζουν την αντίληψή τους για κάποιο ζήτημα μέσα από ορισμένες διδακτικές ιστορίες. Η...

Ο Νάρκισσος και η νάρκη

Ο Νάρκισσος και η νάρκη

Ο Νάρκισσος και η νάρκη

Θυμόμαστε ίσως όλοι την ιστορία του Νάρκισσου, ο οποίος ερωτεύτηκε την εικόνα του όπως την αντίκρισε στα νερά μιας λίμνης, και τελικά...

Ερωτικα φιλτρα

Ερωτικα φιλτρα

Ερωτικα φιλτρα

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί να το πιστεύεις. Τα ερωτικά φίλτρα έχουν όπως είναι...

Ανθρωπος στο Μεγανησι

Ανθρωπος στο Μεγανησι

Ανθρωπος στο Μεγανησι

Ξέρετε πού είναι το Μεγανήσι; Ότι υπήρξε πρωτάνθρωπος εκεί, ως κάτοικος του νησιού του νησιού το γνωρίζετε; Το Μεγανήσι είναι ένα από τα...

Μαύρη Γάτα

Μαύρη Γάτα

Μαύρη Γάτα

Είναι πραγματικά κακοσήμαδη η μαύρη γάτα; Πόσοι άνθρωποι δεν αλλάζουν δρόμο, μήπως και περάσει από μπροστά τους η μαύρη γάτα. Ένας...

Η ψυχη των αγαλματων

Η ψυχη των αγαλματων

Η ψυχη των αγαλματων

Έχουν ψυχή τα αγάλματα; Είναι ένα παράδοξο ερώτημα. Υπάρχουν στην ιστορία της Τέχνης στιγμές που η γλυπτική καθορίστηκε από την...