Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 20-7-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 20-7-2017
<p>Η ποτάμια και παρορμητική φύση του Καρκίνου δίνει την σκυτάλη της στην φλεγόμενη ερωτική ζούγκλα του Λέοντα ως χώρα υποδοχής του μεγαλειώδους άρχοντα της λίμπιντο, του Άρη. Κι ο έρωτας θα ήταν μάλλον ανυπόφορα καυτός, αν δεν υπήρχαν οι πανταχού παρούσες ισορροπίες που πάντα φροντίζει ο ουράνιος θόλος να ακολουθούν τέτοια κορυφαία μεγέθη.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (στον κήπο της Αφροδίτης ο Δίας, στον Ζυγό) υπόσχεται τη ρέουσα επέκταση μιας ελκυστικής επιλογής. Ανάλογα με τον τρόπο χειρισμού της δύσκολης και επίμονης σχέσης τετραγώνου Αφροδίτη / Ποσειδώνα, η σημερινή ενέργεια μπορεί να σας διευκολύνει στην προώθηση ενός ελπιδοφόρου μονοπατιού (υποθέτοντας ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή). Όλες οι σχέσεις είναι ελαφρές και ζωντανές, βασισμένες στην αρμονική ανταλλαγή πληροφοριών. Ακόμα κι αν κάνατε λάθος επιλογή, αυτή η επιρροή θα σας ωθήσει και θα σας αφήσει να κοιτάξετε την απογοήτευση.

Το τρίγωνο στον Άρη, που ακόμα ισχύει από τον Χείρωνα, δείχνει ότι η δύσκολη σχέση Άρη / Ουρανού παρείχε ένα απαραίτητο κούνημα. Το σοκ μπορεί να σας κουράζει, αλλά αποκάλυψε μια πληγή και έναν σχεδόν αβίαστο τρόπο αντιμετώπισής του. Οι παρορμητικές ενέργειες οδηγούν στη θεραπεία, στην καλλιέργεια ενεργειών.

Και τώρα να δούμε την υστική πληροφορία της ημέρας. Η κοριτσούδα – αστεροειδής,  Ο Vesta έχει εισέλθει στην Παρθένο από τις 17 Ιουλίου. Η ακραία ανάγκη αυτού του θηλυκού αρχετύπου για θυσία της γίνεται ακόμα πιο ακραία στο ζώδιο των λεπτομερειών και της τελειότητας. Η συγκέντρωση στον εαυτό συστρέφεται έως ότου οι χορδές χτυπήσουν με ένταση.

Αυτή η διαμετακόμιση αφορά στην βελτίωση της αφοσίωσης στον έρωτα. Το "πού ακριβώς θα χτυπήσει η χορδή σας" θα ποικίλει, σύμφωνα με το γενέθλιο γράφημά σας. Μπορεί να υπάρχει μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια με την οποία γίνεστε εμμονικοί. Ή, ένα ζήτημα υγείας θα απαιτήσει την προσοχή σας. Οι πράξεις της υπηρεσίας και της κοσμικής δουλειάς γίνονται θρησκευτικές εμμονές, κάθε μικρό μέρος δράσης ενός τελετουργικού. Η Vesta στην Παρθένο αφορά την εύρεση του ιερού στην καθημερινή και την ερωτική ζωή.

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή για να εξερευνήσετε τις βαθύτερες συνειρμούς της παρθενίας. Η Παρθένος συναντά τη θεά και τείνει στη φλόγα του ναού της.

Η "Παρθένος" αναφέρεται αρχικά σε μια γυναίκα της οποίας η σeξουαλικότητα δεν ανήκε σε κανέναν άνδρα (ήταν άγαμος). Πηγαίνοντας αυτό ένα βήμα παραπέρα, η αγνότητα μπορεί να είναι μια αναγκαία πρακτική για τη διατήρηση αυτής της ενέργειας για τον εαυτό σας, επειδή θέλετε να εστιάσετε αλλού. Έχετε τον έλεγχο και αποφασίζετε τι πρέπει να κάνετε με το σώμα σας, τον ναό σας.

Τα οφέλη αυτής της διαμετακόμισης περιλαμβάνουν απόλυτο καθαρισμό - ένθερμο βαθύ καθαρισμό σε φυσικό / υλικό επίπεδο. Επίσης, η συγκέντρωση μπορεί να ενισχυθεί σε τρομερά επίπεδα. Βλέπετε τις λεπτομέρειες που κανείς άλλος δεν βλέπει, και διορθώνετε συνεχώς τα πάντα και αδίστακτα.

Το μειονέκτημα είναι πιθανότατα προφανή. Τίποτα δεν είναι αρκετά καλό / ποτέ δεν είναι αρκετά καλό, και δεν μπορείτε να δείτε πέρα από το "ελάττωμα" επειδή η Vesta μας έχει τυφλώσει στη μεγαλύτερη εικόνα. Η αγνότητα διαστρεβλώνεται σε ενοχή, φόβο και καταστολή. Το φύλο γίνεται ένα ταμπού που το βλέπουμε ακάθαρτο.

Η υγιής Vesta στην Παρθένο είναι σαν απολέπιση που αποκαλύπτει ένα λαμπερό δέρμα. Η παραμορφωμένη Vesta στην Παρθένο συνεχίζει να σας κρίνει εσωτερικά  μέχρι να αιμορραγήσετε στην ψυχή.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η διέλευση θα προσελκύσει την προσοχή σας σε κάτι που μπορεί να βελτιωθεί. Βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε στη βελτίωση, όχι μόνο στο ελάττωμα.

Η Vesta θα βγει από την Παρθένο στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 22-2-2018

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 22-2-2018

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 22-2-2018

Η ζεστή ενέργεια του χθεσινού συνδυασμού συνόδου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα επεκτείνεται μέχρι σήμερα. Συναντάμε τους...

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 14-11-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 14-11-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 14-11-2017

Σύνθετη, παράξενη, βαθιά ερωτική ημέρα, που οφείλουν όλα τα ζώδια να την αξιοποιήσουν ερωτικά. Ο Νοέμβριος αυτός έχει πολλά να προσφέρει...

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 18-9-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 18-9-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 18-9-2017

Ποιος θέλει να ζήσει τον απόλυτο, τον μαγικό έρωτα; Ναι, γίνεται! Και μάλιστα γίνεται να συμβεί το εξής συναρπαστικό: να γίνει μια νέα...

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 9-9-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 9-9-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 9-9-2017

Η ενέργεια της Παρθένου εντείνεται. Το νιώθετε; Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται επί του παρόντος σε αυτήν την επικράτεια, για να...

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 8-9-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 8-9-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 8-9-2017

Λοιπόν, η ημέρα δεν είναι και τέρμα τυχερή ερωτικά, αλλά δεν είναι και εντελώς κακορίζικη. Ο Ήλιος από την Παρθένο κάνει μια θετική κομψή...

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 7/07/2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 7/07/2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 7/07/2017

Γιατί πετάει η καρδιά αλλά δεν δένει το γλυκό; - τουλάχιστον όχι για όλα τα ζώδια; Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες γι’ αυτό! Η...