Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 21-7-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 21-7-2017
<p>Ναι, είναι τέλειο το 2 που δονεί σήμερα την ημέρα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον έρωτα. Το θέλουμε, μας αρέσει, το χρειαζόμαστε. Ως το πιο θηλυκό μεταξύ όλων των αριθμών, το 2 είναι επίσης το πιο υποτιμημένο - τουλάχιστον, όταν πρόκειται για δύναμη και ερωτική διάθεση ενεργητικού τύπου. Πριν από όλα όμως, είναι σχεδόν πάντοτε απαλό, διακριτικό, διπλωματικό, συγχωρεί και κατανοεί. Σίγουρα, του αρέσει να διατηρεί την ειρήνη και να αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν κοιτάξετε το σχήμα των 2, ωστόσο, θα αναγνωρίσετε μια συμβολική αναπαράσταση του τελικού επιζώντος και μια εξαιρετικά ανθεκτική δύναμη. Το σχήμα του, σαν να λυγίζει σε ένα γόνατο με το κεφάλι και την πλάτη της πικραμένο με ταπεινοφροσύνη και υποτέλεια, το καθιστά εύκολο να το απορρίψει κάποιος ως αδύναμη και ανίσχυρη επιρροή. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εξουσία και την υπερηφάνεια του ισχυρού και αρσενικού 1, ο οποίος δεν θα υποκύψει για κανέναν σε καμία τιμή. Ωστόσο, όταν εφαρμόζεται αρκετή πίεση στον ισχυρό πολεμιστή που βλέπουμε στον αριθμό 1, θα σπάσει και θα καταστραφεί ενώ το συντροφικό και συνεργατικό 2 λυγίζει και επιβιώνει!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Το δικό σου 1 είναι ένα ισχυρό και πρακτικό, ενώ το 2 είναι ζεστό και συναισθηματικό. Η συνειδητοποίηση και η ανησυχία σχετικά με τη φύση και την ανάγκη του συντρόφου σου όμως κάτω από την επιρροή του 2 θα οδηγούσαν σε μια πραγματικά ευχάριστη σχέση.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Η ημέρα σε σέβεται και την σέβεσαι κι εσύ. Είναι μια δόνηση που φυσικά σου ταιριάζει, αλλά πρέπει να την χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, άρα και τις πιθανότητες για φλερτ, ξεχνώντας την αιώνια αναβλητικότητά σου.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Το 3 σε κάνει να είσαι αληθινά ένας καλλιτέχνης του έρωτα με όλα τα φώτα επάνω σου και η δόνηση της ημέρας δεν σου φέρνει αντίρρηση στο να σε υποστηρίξει για να κάνεις το κομμάτι σου. Λάμψε λοιπόν και κέρδισε εντυπώσεις και καρδιές!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Σήμερα το δικό σου 4 είναι σε ένα ψάξιμο για ασφάλεια και την πραγματική φροντίδα προς το σπίτι, ενώ το 2 μπορεί να υποστηρίξει αυτήν την ανάγκη. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι το 2 φέρνει στους γύρω σου μεγάλο συναισθηματισμό που δεν είναι πολύ του γούστου σου..

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είσαι μια ελεύθερη ψυχή και σε ξενίζει πολύ ου όσοι είναι κοντά σου θυμούνται ξαφνικά ότι θέλουν μόνιμες σχέσεις και τσάι για το βράδυ. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις επιθυμίες των ανθρώπων που αγαπάς, σταμάτα λίγο το κυνήγι της ηδονής θα ισορροπήσεις καλύτερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Το 6 το δικό σου έχει με την δόνηση του 2 που κυριαρχεί στην ημέρα μία από τις καλύτερες συμβατότητες. Μπορείς να κάνεις πολλά με τους ανθρώπους που αγαπάς και να λύσεις προβλήματα επικοινωνίας εύκολα και ανώδυνα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Υπάρχει μια εντελώς αντίθετη και αντίρροπη διάθεση ανάμεσα σε εσένα που είσαι 7 και στην ημέρα που είναι 2.  Κάτι δεν καταλαβαίνεις στον έρωτα, κάτι δεν σου πάει καλά, όλα σου φαίνονται γλυκερά και περίεργα και δεν μπορείς να εκφραστείς. Υπομονή.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είσαι ως αριθμός 4 φορές το 2! Το περιέχεις, αλλά και σε δομεί… Αποτελεί κομμάτι σου. Είναι μια ημέρα ευκαιρίας για συντροφικότητα. Χαλάρωσε λίγο από τις πολλές σου υποχρεώσεις και δες γύρω σου ποιος υποστηρικτικός άνθρωπος σε φλερτάρει διακριτικά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η πολύ ανυψωμένη δική σου δόνηση μπορεί να ταιριάξει τέλεια με την δόνηση του 2. Προσπάθησε να δεις τι θέλει πραγματικά η ψυχή σου χωρίς να νοιάζεσαι τόσο πολύ για όλες τις μικρές ψυχές ου θα πέσουν σαν σμάρι επάνω σου να πιουν την ενέργειά σου, όμως.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-2-2018

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-2-2018

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-2-2018

Ο Αριθμός του ερωτικού πεπρωμένου της ημέρας είναι το 8, ένας στιβαρός αριθμός θέλησης και στόχων σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε με μεγάλη...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-12-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-12-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-12-2017

Το 8 μας χαρίζει την δυνατότητα, ως Αριθμός Ερωτικού Πεπρωμένου, α δούμε τον έρωτα ως μια επιχείρηση που πρέπει να την φέρουμε εις πέρας....

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-11-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-11-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-11-2017

Έχουμε το 5 να δίνει τον τόνο στο Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας. Από μόνο του το 5 είναι αριθμός αισθησιακός και γεμάτος ερωτικές...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-9-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-9-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-9-2017

Μια γενναιόδωρη και ανοιχτόκαρδη επιρροή μας έρχεται τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και γενικότερα από το πανέμορφο 3 που είναι ο Αριθμός...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-7-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-7-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-7-2017

Το πολύ στιβαρό και σίγουρο 8 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της ημέρας, που ειδικά για το 8 εδώ που τα λέμε θα έπρεπε να λέγεται Αριθμός...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7/07/2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7/07/2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7/07/2017

Πολλά εφτάρια μοιάζει να έχει η ημέρα, αλλά είναι τρικ, το τελικό της δώρο είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου 6. Ένας αριθμός πολύ ευνοϊκός για τον...