Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017
<p>Κριός

Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα πρόκειται να ψυχράνουν με τον αγαπημένο σας. Είστε πρόθυμοι να διατηρήσετε μια θετική στάση για όλα όσα συναντάτε σε θέματα του συναισθηματικού σας κόσμου.

Ταύρος

Είστε γεμάτοι από παθιασμένες ιδέες αυτή τη στιγμή και είναι πάνω σας να εγκατασταθείτε εκεί που η δική σας διαίσθηση λέει ότι μπορεί να οδηγήσει σε ρομαντική επιτυχία. Παρόλο που είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, δεν είστε ακόμα σίγουροι ποιος είναι ο τρόπος για να είστε ευτυχισμένοι.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για την τρέχουσα κατάσταση της αγάπης, αλλά σήμερα συνειδητοποιείτε ότι κάνοντας υποθέσεις για το ενδιαφέρον σας για αγάπη θα μπορούσατε να σας οδηγηθείτε σε μια δύσκολη πορεία. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να επιβραδύνετε τα πράγματα τώρα.

Καρκίνος

Το μέλλον της ζωής της αγάπης σας φαίνεται  λαμπρό αυτή τη στιγμή, αν και δεν θέλετε πραγματικά να σκεφτείτε τη σχέση σας με πάρα πολλές λεπτομέρειες σήμερα. Αισθάνεστε πολύ φιλόδοξοι για την δουλειά και δεν χρειάζεστε ένα ειδύλλιο που να εμποδίζει την εστίασή σας.

Λέων

Μέχρι να είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι αυτός που αγαπάτε μπορεί να χειριστεί πιο συναρπαστικές και απρόβλεπτες περιπέτειες, μπορείτε να κρατήσετε τον σeξι σας εαυτό συγκρατημένο. Δε θέλετε να βιαστείτε όσον αφορά το αντικείμενο του πόθου σας, καθώς μπορεί να το τρομάξετε.

Παρθένος

Ο ρομαντικός κόσμος σας έχει γίνει ξαφνικά προκλητικός, προκαλώντας σας να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αποκαταστήσετε την ειρήνη στη σχέση αγάπης σας σήμερα. Ο σημαντικός σας άνθρωπος πιθανότατα θα επιχειρήσει να καταλάβει τα πράγματα και να ηρεμήσει τους τόνους.

Ζυγός

Ψάχνετε για μια ρομαντική περιπέτεια σήμερα, αλλά μπορεί να συναντήσετε κάποια αντίσταση όταν ο εραστής σας αντιλαμβάνεται τι είναι εμπλεκόμενο. Η ταξινόμηση των πραγμάτων ως ζευγάρι είναι η σωστή κίνηση, διαφορετικά θα καταλήξει να είναι όλα για εσάς και τις ιδέες σας.

Σκορπιός

Είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας σχετικά με την αγάπη αυτή τη στιγμή. Είστε εμπνευσμένοι για να σκεφτείτε ένα ευαίσθητο θέμα με το σημαντικό σας πρόσωπο, ειδικά επειδή νομίζετε ότι η έκφραση των συναισθημάτων σας θα οδηγήσει σε καλύτερη επικοινωνία και οικειότητα.

Τοξότης

Το κουτσομπολιό δεν έχει καμία θέση μαζί σας αυτή τη στιγμή, ειδικά επειδή έχετε δεσμευτεί να ασχοληθείτε μόνο με τους ειλικρινείς και πραγματικούς ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν μια βαθιά σύνδεση και όχι να αποφύγουν την επιφάνεια μιας σχέσης.

Αιγόκερως

Είστε πρόθυμοι να συνδεθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο με τον αγαπημένο σας, ακόμα κι αν είστε απασχολημένοι με την εργασία σας σήμερα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σας εμπνέει να κρατάτε τις υποσχέσεις σας, ειδικά αν προσπαθείτε να βελτιώσετε την τρέχουσα σχέση αγάπης σας.

Υδροχόος

Ευτυχώς, έχετε τη δύναμη και την καλή λογική να αποκόψετε τον εαυτό σας από τις επικίνδυνες σχέσεις όταν θυμάστε ότι το άτομο που αγαπάτε βασίζεται σε σας για να περάσετε υπέροχα απόψε. Η παράδοση σε μια παθιασμένη υπόσχεση θα σας κάνει να χαίρεστε που τοποθετήσατε τον ρομαντισμό ως την πρώτη σας προτεραιότητα.

Ιχθύς

Οι σκέψεις σας είναι εντελώς ανάκατες σήμερα καθώς προσπαθείτε να προστατέψετε αυτόν που αγαπάτε από τη διάθεσή σας. Ευτυχώς, ο σύντροφός σας σας βλέπει με την καλύτερη δυνατή προαίρεση και αντιλαμβάνεται ότι εστιάζετε μοναδικά στα αμοιβαία όνειρά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-6-2018

Εσείς μόνο είστε αυτοί, που μπορείτε να κρατήσετε τις σωστές και ποιοτικές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η διάθεσή σας είναι τώρα πιο θετική. Μετά από τις χθεσινές επιρροές μπορείτε να ξεφύγετε από ορισμένους...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Κριός Κρατάτε γερά τώρα, διότι αν και βρισκόσασταν σε μία καλή διάθεση και είχατε όρεξη να κάνετε πράγματα, τώρα ίσως νοιώσετε κάπως πιο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-10-2017

Κριός Η ημέρα δεν φεύγει από την θετικότητά της. Να έχετε κατά νου πως το μυστικό θα είναι να παρέχεται ένα περιβάλλον ασφάλειας και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Κριός Είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε μια κατάσταση αγάπης τώρα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι απαιτείται κάποιο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...