Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-7-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-7-2017
<p>Ο αριθμός 3 που δονεί την σημερινή ημέρα αντιστοιχεί στις ενέργειες της αισιοδοξίας και της χαράς, της έμπνευσης και της δημιουργικότητας, της ομιλίας και της επικοινωνίας, της καλής γεύσης, της φαντασίας και της νοημοσύνης, της κοινωνικότητας, της φιλίας, της καλοσύνης και της συμπόνιας. Ο αριθμός 3 σχετίζεται επίσης με την τέχνη, το χιούμορ, την ενέργεια, την ανάπτυξη, την επέκταση και τις αρχές της αύξησης, του αυθορμητισμού, της ευρείας σκέψης, της σύνθεσης, της τριάδας, του δεσμού παρελθόντος- παρόντος- μέλλοντος. Θέλει να φέρει στο γήινο πεδίο Αγάπη, δημιουργική φαντασία, εκπλήρωση, ενθάρρυνση, βοήθεια, ταλέντο και δεξιότητες, πολιτισμό, πνεύμα, αγάπη για διασκέδαση και ευχαρίστηση, αναζήτηση ελευθερίας, περιπέτεια, λαμπρότητα, ελευθερία, γενναιότητα, ρυθμό, πάθος, έκπληξη, ευαισθησία, αυτοεκδήλωση, ευαισθησία, ενθουσιασμό, νεανικότητα, αναζωογόνηση, ψυχική ικανότητα, εκδήλωση και τελικά χαρά.

Σχετίζεται με:

Τον πλανήτη Άρη

Την Αυτοκράτειρα των Ταρώ

Την ημέρα Τρίτη

Χρώμα: Κίτρινο

Χαρακτήρας: δυνατός, παρακινεί τους άλλους.

Αρνητικά χαρακτηριστικά:

Αρνητικά, ο αριθμός 3 σχετίζεται με αδιαφορία, έλλειψη αντοχής και συγκέντρωσης, θεαματική άνοδο και πτώση, στερείται αντοχής και συγκέντρωσης, μανία, μεταβολές της διάθεσης.

Η ώθηση του αριθμού 3 είναι να διατηρήσετε την αυξανόμενη πίστη στον εαυτό σας, ενθαρρύνοντας τους άλλους να επεκτείνουν και την πίστη τους.

Ο αριθμός 3 συμβολίζει τις αρχές της ανάπτυξης. Όταν η δύναμη έναρξης 1 ενώνεται με την ενέργεια βλαστήσεως 2, υπάρχει καρποφορία = 3, η Τριάδα. Το 3 δείχνει ότι υπάρχει ένα σύνθετο παρόν - ότι η φαντασία και η εκροή ενέργειας είναι σε δράση. Η «σκέψη» 1 και η «γονιμότητα» του 2 οδηγούν στη «δημιουργικότητα» του 3.

Η χαρά και η ευτυχία των δονήσεων του 3 πρέπει να μοιραστούν με τους άλλους. Η 3 ενέργεια είναι αισιόδοξη και διασκεδαστική και προσπαθεί να ανυψώσει και να χρωματίσει το περιβάλλον της. Οι άνθρωποι που σχετίζονται με το 3 έχουν την τάση να είναι ο «τζόκερ», έχουν μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και είναι πολύ χαρισματικοί. Η 3 ενέργεια είναι αναζωογονητική, νεανική και ενθουσιώδης και τα ταλέντα τους βρίσκονται μέσα σε επικοινωνίες κάθε είδους.

Οι άνθρωποι με την 3 ενέργεια πρέπει να μάθουν να σκέφτονται και να συγκεντρώνονται και να μην διασκορπίζουν τις ενέργειές τους. Πρέπει να μάθουν να εκφράζουν πλήρως τις δημιουργικές τους ικανότητες και να εναρμονίζουν τις ενέργειές τους με τα συναισθήματά τους. Οι αριθμοί 3 είναι συνήθως πολύ ιδεαλιστικοί και η 3 ενέργεια είναι ο πιο ισχυρός από τους αριθμούς «μυαλού».

Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει την αρχή της αύξησης, της επέκτασης, της ανάπτυξης και της αφθονίας στο φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό, οικονομικό και πνευματικό επίπεδο. Όταν ο αριθμός 3 σας επηρεάζει, είναι συχνά δύσκολο να αποφύγετε το σωματικό βάρος.

Ας δούμε με ποιον τρόπο κάθε αριθμός πεπρωμένου θα επηρεαστεί στην ερωτική κυρίως σφαίρα από το χαρισματικό 3.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η δική σου ανάγκη για συγκέντρωση κοντράρει την πολυδιάσπαση της σημερινής ημέρας, αλλά δεν πειράζει. Κάποια αναπάντεχη συνάντηση μπορεί να σε βγάλει από την ρουτίνα σου και να θυμάσαι ότι καλή είναι η προσήλωση στον στόχο, αλλά ο έρωτας δημιουργεί ευκαιρίες γενικότερα, οπότε αφέσου.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 3 περιέχει την δική σου την ποιότητα και σε χρειάζεται για να υπάρξει. Αν και η δική σου ντροπαλή φύση φαίνεται να κοντράρει την ενέργεια της ημέρας τελικά ευνοεί η μία δόνηση την άλλη σε μια θετική και καλόγουστη αρμονική. Μπορεί να βρεις διασκεδαστικούς ανθρώπους που να σε βγάλουν από την μοναξιά σου.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Σου πάει η ημέρα, αλλά και σε πάει μακριά. Ειδικά σε πάει να φας λίτρα παγωτό και να κάνεις κάθε είδους υπερβολές, που έτσι κι αλλιώς σου αρέσουν. Όχι ότι είναι κακό, αλλά προτίμησε οι υπερβολές σου να αφορούν μια ερωτική ατμόσφαιρα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Ενώ εσύ θα ήθελες να υπάρχει σοβαρότητα και σύνδεση, κάπως μοιάζουν όλοι να έχουν τρελαθεί αυτό το Σάββατο και κάνουν σαν παιδιά. Δεν πειράζει, πού και πού κάνει καλό λίγη χαλάρωση – προσπάθησε να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Μια χαρά τα πας με την ημέρα, ταιριάζετε. Άλλωστε το 3 είναι δομικό στοιχείο του 5, έχεις μέσα σου την σπίθα του. Φλέρταρε και τσιλάρισε όπως σου αρέσει και δες μήπως κάποια ντροπαλή προσωπικότητα περιμένει να την λυτρώσεις.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Αν και εξωτερικά φαίνεσαι να έχεις πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα από αυτήν που υπάρχει στον αέρα, όλα δείχνουν ότι μπορείς να κατέβεις από τις υψηλές πνευματικές σφαίρες και την ανάγκη σου να θυσιαστείς και να γλεντήσεις κι εσύ λίγο σαν άνθρωπος. Θα σου αρέσει αυτή η ροή άφθονη ενέργειας που ερωτικά μπορεί να σε ξεσηκώσει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Γύρω σου οι άνθρωποι φαίνονται να έχουν απόλυτη ανάγκη να ξεδώσουν δυναμικά και αυτό σου φέρνει αμηχανία – προτιμάς πιο εσωτερικούς τρόπους έκφρασης σε όλους τους τομείς και φυσικά και στον έρωτα. Όμως μπορεί να σου ταιριάξει τελικά αυτή η ατμόσφαιρα και να σε χαλαρώσει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η διάθεσή σου να εργαστείς λίγο παραπάνω για να έχεις χρόνο αύριο να αφιερωθείς στην δουλειά διακόπτεται βίαια από την παρτάρα που κάνει σαββατιάτικα το 3. Έλα, μπες στον χορό, δεν θα φύγει το γραφείο!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Φυσικά η απλή αριθμητική λέει ότι 3 φορές το 3 μας κάνει 9, άρα ε συνδέει ένας μυστικός δεσμός αφθονίας με τον αριθμό της ημέρας. Αν και είσαι ένα άτομο απόλυτα προσηλωμένο στην χαρά της πνευματικής αναζήτησης μπορείς εύκολα να μπεις στην ροή του 3 και να χορέψεις ένα ωραίο ερωτικό ταγκό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-12-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-12-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-12-2017

Το 8 μας χαρίζει την δυνατότητα, ως Αριθμός Ερωτικού Πεπρωμένου, α δούμε τον έρωτα ως μια επιχείρηση που πρέπει να την φέρουμε εις πέρας....

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7-12-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7-12-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7-12-2017

Το 11 έρχεται να φωτίσει με την απεριόριστη ασημένια του ενέργεια το Ερωτικό Πεπρωμένο της ημέρας. Είναι ένας αριθμός που βιώνεται...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-11-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-11-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-11-2017

Έχουμε το 5 να δίνει τον τόνο στο Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας. Από μόνο του το 5 είναι αριθμός αισθησιακός και γεμάτος ερωτικές...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-9-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-9-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 11-9-2017

Μια γενναιόδωρη και ανοιχτόκαρδη επιρροή μας έρχεται τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και γενικότερα από το πανέμορφο 3 που είναι ο Αριθμός...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-7-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-7-2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 18-7-2017

Το πολύ στιβαρό και σίγουρο 8 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της ημέρας, που ειδικά για το 8 εδώ που τα λέμε θα έπρεπε να λέγεται Αριθμός...

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7/07/2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7/07/2017

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 7/07/2017

Πολλά εφτάρια μοιάζει να έχει η ημέρα, αλλά είναι τρικ, το τελικό της δώρο είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου 6. Ένας αριθμός πολύ ευνοϊκός για τον...