Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-7-2017
<p>Κριός

Δεν είστε σίγουροι γιατί, αλλά αυτό που αγαπάτε ενεργεί επιθετικά προς εσάς σήμερα και οι απαιτήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε σας θα μπορούσαν να είναι εντελώς εξοργιστικές. Αν σκοπεύετε να μιλήσετε γι 'αυτό, θα έχετε σίγουρα μια πρόκληση στα χέρια σας.

Ταύρος

Αντιμετωπίζοντας μεγάλες αλλαγές στην αγάπη σας μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά αν ο σημαντικός σας άλλος έχει ενεργήσει με συναισθηματικά έντονο τρόπο τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας έχοντας μια συνομιλία με αυτόν που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Το χάσμα μεταξύ των ρομαντικών προσδοκιών σας και των αναγκών σας αυξάνεται, ειδικά εάν υπάρχει μια σύγκρουση που χτίζει την αγάπη σας σήμερα. Λαμβάνοντας κάποιο χρόνο για να προβληματιστείτε για την παθιασμένη σύνδεσή σας, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε έναν τρόπο να αποκτήσετε ανεξαρτησία.

Καρκίνος

Όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς, δεν θα είναι εύκολο να γνωρίζουμε πόσο ισχυρός θα πρέπει να είστε σήμερα. Αν έχετε μια μη συμβατική σειρά σε εσάς, θα ήταν συνετό να μην ξεπεράσετε τις παθιασμένες εκφράσεις αγάπης σας, ειδικά αν προσπαθείτε ακόμα να χτίσετε εμπιστοσύνη με αυτό που αγαπάτε.

Λέων

Αρχίζετε να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά όταν πρόκειται για τις τρέχουσες συνθήκες αγάπης σας. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός και το πάθος σας μπορεί να καλύπτουν κάτι το οποίο αρνείστε. Πρέπει να καταλάβετε εάν κρύβετε ή όχι την αλήθεια από τον εαυτό σας σήμερα.

Παρθένος

Μην εκπλαγείτε αν ο σημαντικός σας άλλος έχει σήμερα ξαφνική, μεγάλη κατάρρευση. Η δουλειά σας είναι να εκτρέψετε την επίθεση της αγχώδους ενέργειας και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τη δική σας συναισθηματική ανταπόκριση στην έκρηξη.

Ζυγός

Παρά την προσπάθειά σας να διατηρήσετε το χρόνο σας κάτω από τον αυστηρό έλεγχο, μπορεί να σας ξεφύγει, ειδικά εάν προσπαθείτε να προσαρμόσετε και σε κάποια ρομαντικά σχέδια σήμερα. Εστιάζοντας στα πιο σημαντικά καθήκοντά σας πρώτα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας.

Σκορπιός

Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε αυτό που είναι στην καρδιά σας με έναν φανταστικό τρόπο σήμερα, θα είστε σε θέση να πάρετε πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση από μια βαθιά συζήτηση με αυτόν που αγαπάτε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με τις πράξεις σας.

Τοξότης

Τα φιλόδοξα σχέδιά σας για μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης μπορεί να σας προκαλέσουν την εμμονή σήμερα, καθιστώντας σημαντικό να κάνετε τις σκέψεις σας σωστές πριν επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με τον εραστή σας. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξετε εσωτερικά για απαντήσεις.

Αιγόκερως

Μπορεί να προσπαθήσετε να βγείτε από την εργασία νωρίς σήμερα για να διασκεδάσετε με αυτόν που αγαπάτε. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτή την ιδέα, είναι το πώς θα το κάνετε που μπορεί να χρειαστεί κάποιο έλεγχο. Δείτε προσεκτικά τις απαιτητικές σας ευθύνες.

Υδροχόος

Δεν είστε πάντα έτοιμοι να χυθείτε στα παθιασμένα σας συναισθήματά σχετικά με μια νέα σχέση αγάπης, αλλά σήμερα είστε πρόθυμοι να κάνετε μια εξαίρεση. Το όνειρό σας για το μέλλον εξακολουθεί να είναι αρκετά απομακρυσμένο, ωστόσο αυτό δε σας ανησυχεί ακόμα.

Ιχθύς

Εάν έχετε δοκιμάσει κάποια πλήξη στην αγάπη σας, είστε έτοιμοι να πάρετε τα πράγματα σε μια εγκοπή, και η άγρια και θαυμάσια φαντασία σας θα είναι η σωτήρια χάρη σας σήμερα. Δεν είναι καλή ιδέα να επιβάλλετε σημαντικές αλλαγές εάν βλέπετε κάποιον αυτή τη στιγμή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-5-2018

Ακόμη δεν είστε σίγουροι ούτε καν εσείς για το τι αισθάνεστε, για το άτομο που έχετε δίπλα σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Κριός Να είστε πολύ πιο σίγουροι γα τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή καθώς είσαστε από τους πιο ευνοημένους ως προς το να κάνετε την κίνησή...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Κριός Η ημέρα έχει περίεργες ερωτικές απαιτήσεις. Αν και είστε σε θετική φάση, το γενικότερο κλίμα ίσως σας στερήσει κάπως την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε ανακουφισμένοι ανακαλύπτοντας το ρομαντισμό που κρύβει η σχέση σας, ενώ οικοδομείτε μια βαθιά και...