Ομοερωτικές Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017
<p>Κριός

Δεν είναι τα γενέθλιά σας, αλλά αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε δώρα. Τα αστρολογικά σύμβολα συμφωνούν μαζί σας. Στην πραγματικότητα, προτείνουν να δείξετε στους ανθρώπους αγάπη για να τους παρακινήσετε να κάνουν το σωστό και να σας ντους με πρακτικές ευλογίες. Και γιατί ακριβώς χρειάζεστε αυτές τις ανταμοιβές; Εδώ είναι ένας λόγος: Τώρα είναι μια κρίσιμη στιγμή στην ανάπτυξη της δικής σας ικανότητας να δώσετε τα μοναδικά δώρα που πρέπει να δώσετε. Αν λάβετε απτές ενδείξεις ότι οι συνεισφορές σας εκτιμώνται, θα είστε σε θέση να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της γενναιοδωρίας σας.

Ταύρος

Οι τυχοδιώκτες ίσως απολαμβάνουν να φοβίζουν την ψυχή σας, αλλά όχι ότι σας νοιάζει. Η ζωή στοχεύει να σας βοηθήσει, να σας εκπαιδεύσει και να σας οδηγήσει μακριά από τα δεινά σας. Η αλήθεια είναι ότι αν το θέλετε, υπάρχουν πάντα φαινομενικά εύλογοι λόγοι να φοβάστε τα πάντα. Αλλά αυτός είναι ένας λάθος τρόπος για να ζήσετε, ειδικά επειδή υπάρχουν πάντα και λόγοι για να είστε ενθουσιασμένοι για σχεδόν τα πάντα. Οι προσεχείς ημέρες θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να εργαστείτε για την επανεκπαίδευση στον εαυτό σας για να κερδίσετε τον έρωτα.

Δίδυμοι

Τουλάχιστον για το μέλλον μικρής εμβέλειας, η καλοήθης παραμέληση μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό σχέδιο παιχνιδιού για εσάς. Με άλλα λόγια, οι Δίδυμοι, επιτρέπουν την αδράνεια να κάνει τη δουλειά που δεν μπορεί να επιτευχθεί με έντονη δράση. Μένουν στη θέση τους. Να είστε υπομονετικοί και ανθεκτικοί και προσεκτικοί. Αναζητήστε δύναμη στην σιωπή και την συγκράτηση. Αφήστε τα προβλήματα να θεραπευτούν μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να παρακολουθήσετε και να περιμένετε, να επιφυλάξετε την κρίση και να αρνηθείτε την κριτική. Γιατί προτείνουμε αυτή την προσέγγιση; Εδώ είναι ένα μυστικό: Οι δυνάμεις που εργάζονται στο σκοτάδι και πίσω από τις σκηνές θα παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

«Μην είσαι πολύ δειλός και αποτρόπαιος για τις πράξεις σου», έγραψε ο Ralph Waldo Emerson. "Όλη η ζωή είναι ένα πείραμα." Θα θέλαμε να σας δούμε να ασκείτε αυτή την ερωτική στρατηγική τις ερχόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τα αστρολογικά ευρήματα, είναι τώρα ένας κατάλληλος χρόνος για να ανατρέψετε τις συνήθειες σας, να επαναστατήσετε στις βεβαιότητες σας και να κάνετε κρουαζιέρα μέσα από μια σειρά ελεύθερων περιπλανήσεων που θα σας αλλάξουν γνώμη με εκατό διαφορετικούς τρόπους. Αγαπάτε τη ζωή αρκετά για να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις από ό, τι έχετε κάνει ποτέ;

Λέων

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Κέντρο Επικούριας Εκπαίδευσης. Εάν χρειάζεστε συμβουλές για το πώς να βοηθήσετε τη φαντασία σας να χάσει τις αναστολές της, παρακαλούμε πιέστε 1. Αν θέλετε οδηγίες για το πώς να τρέχετε άγρια μέσα στο δάσος ή στους δρόμους χωρίς να χάσετε τους φίλους σας ή την εργασία σας, πατήστε 2. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πνευματικό σeξ ή την αισθησιακή σοφία, πιέστε 3. Αν θέλετε βοήθεια για να ξεκινήσετε μια σφοδρή αλλά εστιασμένη αναζήτηση για νέα έμπνευση, πιέστε 4. Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα χορού ή τα μαθήματα ιππασίας ή τα μαθήματα θεάτρου 5. Για συμβουλές σχετικά με το πώς να σταματήσετε να παίζετε τόσο πολύ, πατήστε 6.

Παρθένος

Ο κάκτος cereus μεγαλώνει στις ερήμους. Τις περισσότερες φορές είναι εύθραυστος. Αλλά μια νύχτα του έτους, τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, ανθίζει με ένα αρωματικό, σε σχήμα τρομπέτας λουλούδι. Μέσα στα ξημερώματα τα κρεμώδη λευκά πέταλα κλείνουν και αρχίζουν να μαραίνονται. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης γιορτής, ο κύριος επικονιαστής του φυτού, πρέπει να ανακαλύψει το θαυμάσιο γεγονός και να έρθει για να μαζέψει τη γύρη του άνθος του κάκτου. Υποψιάζομαι ότι το σενάριο αυτό έχει μεταφορικές ομοιότητες με ένα ερωτικό καθήκον που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την πραγματοποίηση του τις επόμενες ημέρες. Να είστε προσεκτικοί για μια ξαφνική, εντυπωσιακή και σπάνια έκρηξη ομορφιάς που μπορείτε να τροφοδοτήσετε και να προωθήσετε.

Ζυγός

Εάν είχαμε περισσότερο χώρο εδώ, θα δίναμε μια εμπνευσμένη παρουσίαση Powerpoint σχεδιασμένη μόνο για εσάς. Στην αρχή, θα είχαμε μια υποβλητική εικόνα που θα σας έδινε σπλαχνική συγκίνηση. (Όπως ίσως μια εικόνα σας που φοράτε στέμμα και κρατάτε ένα σκήπτρο.) Στο επόμενο μέρος, θα περιγράφαμε διάφορα υπέροχα και όμορφα πράγματα για εσάς. Στη συνέχεια, θα μιλούσαμε με προσοχή για μια πτυχή της ερωτικής ζωής σας που είναι υποανάπτυκτη και θα μπορούσε να θέλει βελτίωση. Θα λέγαμε: «Θα θέλαμε πολύ να σας δώσουμε περισσότερες στρατηγικές για να προωθήσετε τις καλές ιδέες σας στον έρωτα. Θα θέλαμε πολύ να δημιουργήσετε ένα καλά σχεδιασμένο γενικό σχέδιο που θα προσελκύσει τις επαφές και τους ανθρώπους που χρειάζονται για να σηκώσετε το όνειρό σας στο επόμενο επίπεδο."

Σκορπιός

Αυτή είναι μια από αυτές τις σπάνιες περιόδους χάριτος, όπου μπορείτε να γλιστρήσετε σε μια ομαλή αυλάκωση χωρίς να ανησυχείτε ότι θα εκφυλιστεί σε μια επαναλαμβανόμενη διαδρομή. Θα νιώσετε φυσικά και άνετα καθώς παρακολουθείτε τα ερωτικά σκιρτήματα, όχι κενά ή μουδιασμένα. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε το λιτό θεμέλιο για επεκτατικές και παραγωγικές περιπέτειες αργότερα φέτος. Εάν ελπίζατε να έχετε ένα πλεονέκτημα έναντι των αντεραστών σας και να μειώσετε τις αρνητικές επιρροές των ανθρώπων που δεν συναισθάνονται μαζί σας, τώρα είναι η ώρα.

Τοξότης

"Υπάρχει μια άμεση συσχέτιση μεταξύ παιχνιδιού και νοημοσύνης, αφού τα πιο έξυπνα ζώα ασχολούνται με το μεγαλύτερο μέρος παιχνιδιάρικων δραστηριοτήτων". Έτσι αναφέρει το * National Geographic. * "Ο λόγος είναι απλός: Η νοημοσύνη είναι η ικανότητα μάθησης, και το να παίζεις είναι να μαθαίνεις". Σας προτείνουμε να κάνετε αυτές τις σκέψεις το βασικό κομμάτι της ζωής σας τις προσεχείς ημέρες. Βρίσκεστε σε μια φάση όπου έχετε αυξημένη ικανότητα να ελέγχετε νέα κόλπα. Αυτό είναι καλό, γιατί είστε επίσης σε μια φάση όπου είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας να μάθετε νέα ερωτικά κόλπα. Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλιστεί ότι όλα ξεδιπλώνονται με τη μέγιστη χάρη είναι να παίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αιγόκερως

Μπαίνετε στην Αφηρημένη Ζώνη του έρωτα, Αιγόκεροι. Κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού σας μέσω αυτής της εναλλασσόμενης πραγματικότητας, ο άνεμος και η δροσιά θα είναι οι δάσκαλοί σας. Τα ζώα θα παρέχουν ειδικές υπηρεσίες. Μπορεί να βιώσετε αληθινές φαντασιώσεις, όπως να είστε σε θέση να αισθανθείτε τις σκέψεις των ανθρώπων και να ακούτε τον ήχο των φύλλων που μετατρέπουν το ηλιακό φως σε τροφή. Είναι πιθανό να αισθανθείτε το φεγγάρι να τραβάει τα νερά του σώματός σας και να βλέπετε οράματα για το καλύτερο δυνατό μέλλον. Θα υπάρξει κάποια πρακτική χρήση; Ναι! Περισσότερο από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Και όχι με τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε ακόμα.

Υδροχόος

Είστε εξοικειωμένοι με τις ψυχολογικές έννοιες anima και animus; Είστε στη μέση τους χωρίς να αποφασίζετε ποιο από τα δύο πρότυπα της ψυχής σας είναι πιο ελκυστικό. Αν και ίσως να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, βιώνετε έναν μυστικιστικό γάμο με έναν φανταστικό χαρακτήρα που προσωποποιεί όλα αυτά που είναι αρσενικά στην ψυχή σας. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από τον σeξουαλικό προσανατολισμό σας. Ενώ αυτό το φοβερό ψυχολογικό γεγονός μπορεί να είναι διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό, ακόμα και εκστατικό, θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει σύγχυση στις σχέσεις σας με πραγματικούς ανθρώπους. Μην περιμένετε να ενεργούν όπως θέλετε, με διπλές ιδιότητες ή να ζουν σαν την πολύ πραγματική φαντασίωση με την οποία επικοινωνείτε εσείς.

Ιχθείς

Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά είναι να πάτε πίσω. Η πορεία προς το λαμπρό μέλλον απαιτεί μια σκιερή παλινδρόμηση. Με κάποιον τρόπο, θα πρέπει να επιστρέψετε στις ρίζες ενός θριάμβου για να βρείτε ένα κρυφό ελάττωμα που τελικά θα απειλούσε να ανατρέψει την επιτυχία σας. Διορθώστε αυτό το ελάττωμα τώρα και θα το καταστήσετε περιττό για τις καρμικές επιπτώσεις που θα σας υπονομεύσουν αργότερα. Αλλά μην κάνετε αυτό το ταξίδι με φόβο. Προσεγγίστε το με χιουμοριστική αυτο-διόρθωση και βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε καλά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 6/11 – 12-11-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 6/11 – 12-11-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 6/11 – 12-11-2017

Κριός Η διαίσθηση, η φαντασία, η ενσυναίσθηση είναι πολύ ισχυρές για σας. Ακόμα κι αν δεν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Κριός Μια δυναμική, ενεργή και ωφέλιμη περίοδος. Ειδικά για όλα τα θέματα που αφορούν την αγάπη. Όσο περισσότερο εργάζεστε σε αυτά τα...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Κριός Θα μιλήσετε με τους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον τομέα επικοινωνίας σας την Τρίτη,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...