Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-7-2017
<p>Κριός

Η δυναμική των σχέσεων μπορεί να είναι τεντωμένη σήμερα, αλλά θα είστε αρκετά σοφοί ώστε να αναλογιστείτε τους λόγους για τους οποίους αυτό συμβαίνει όταν έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αργότερα το απόγευμα. Πριν από αυτό, ίσως να είστε εμμονικοί με το να έρχεστε σε πνευματώδεις ανταπαντήσεις.

Ταύρος

Εάν εξακολουθείτε να κρατάτε μια μνησικακία που σας έχει προκαλέσει τις περιστάσεις της αγάπης σας τελευταία, θα πρέπει να εργαστείτε σαν τρελός για να την αφήσετε να φύγει σήμερα. Αλλά είστε τυχεροί, γιατί μια συμπονετική γνωριμία ίσως φέρει την γαλήνη στην ημέρα σας.

Δίδυμοι

Η πρόσοψή σας είναι πολύ έξυπνη καθώς υποκρίνεστε πως είστε σίγουροι για τον εαυτό σας σε μια κατάσταση αγάπης, αλλά πραγματικά θα τυλίγεστε στο εσωτερικό της σήμερα. Η τακτοποίηση των ανασφαλειών σας δεν αποτελεί ένδειξη αδυναμίας όπως ίσως να σκεφτείτε.

Καρκίνος

Υποστηρίζετε τόσο τακτικά τον αγαπημένο σας που μπορεί να μην θυμάται πάντα να ανταλλάσσει ή να δείχνει ευγνωμοσύνη. Σήμερα, όμως, η ενέργεια θα μετατοπιστεί και θα μεταφερθεί με γρήγορους ρυθμούς στην προσωπική σας δύναμη, υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη σχέση σας.

Λέων

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα, υπέροχη περιπέτεια της καρδιάς, αλλά θα ήταν συνετό να κλείσετε σήμερα το τελευταίο σας κεφάλαιο με αξιοσέβαστο τρόπο, ειδικά εάν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε αδιάκοπα. Σύντομα θα αναδιοργανώσετε τις σκέψεις σας και θα αρχίσετε έναν νέο κύκλο στην αγάπη σας.

Παρθένος

Για κάποιο λόγο, αισθάνεστε λίγο μακριά από το ταίρι σας και δεν είστε σίγουροι γιατί. Αν και αυτό μπορεί να σας αφορά, γνωρίζετε επίσης ότι με λίγη προσπάθεια, θα είστε σε θέση να μοιραστείτε τις ανασφάλειες σας και να ξεκινήσετε μια θεραπευτική συζήτηση, η οποία μπορεί να φέρει ενθαρρυντική αλλαγή στη σχέση σας.

Ζυγός

Θα σας έκανε να αισθάνεστε τόσο καλά να είστε οι υπερήρωες του εραστή σας σήμερα, αλλά ίσως να μην είστε έτοιμοι για την προσοχή που θα έχετε σαν αποτέλεσμα. Νιώθετε λίγο ντροπαλοί για τα συναισθήματά σας, παρόλο που υπήρξαν στιγμές που αισθανθήκατε πολύ ενεργοί και δυναμικοί.

Σκορπιός

Το πάθος μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε εντελώς ευάλωτοι. Σήμερα, θα έχετε μια μικτή εμπειρία με τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σας, αλλά τελικά, αργότερα την ημέρα, θα αισθανθείτε αρμονία όσον αφορά τη ρομαντική σας ζωή.

Τοξότης

Το εγγύς μέλλον φαίνεται γεμάτο δυνατότητες, ειδικά όταν πρόκειται για παθιασμένα θέματα της καρδιάς σήμερα. Είστε σχεδόν έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια νέα ρομαντική περιπέτεια, αλλά θα θέλατε να σιγουρευτείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά πριν κάνετε ένα μεγάλο άλμα.

Αιγόκερως

Αυτός που αγαπάτε σημαίνει τον κόσμο για εσάς, αλλά μπορεί να είστε αρκετά απογοητευμένοι από τη συναισθηματική ανάγκη του αυτή τη στιγμή. Δεν είστε πραγματικά σίγουροι πώς να το αντιμετωπίσετε αυτό και τα περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας για να αποφύγετε μια δύσκολη στιγμή στη σχέση σας.

Υδροχόος

Έχετε τελειώσει το χρόνο πριν από το Σαββατοκύριακο, και ίσως να μην είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη βραδιά. Αντί να απασχολείτε τον εαυτό σας με ασήμαντα θέματα, επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά πρέπει να ολοκληρώσετε πριν ξεκινήσετε τη ρομαντική αποστολή σας.

Ιχθύς

Μπορεί να είστε τόσο ευαίσθητοι στις ανάγκες του αγαπημένου σας που μπορεί να κάνετε λάθος για έναν αναγνώστη της λογικής η των συναισθημάτων σας. Ο πιο σπλαχνικός από εσάς μπορεί να βρει ότι είναι δύσκολο να διαχωρίσετε τα ζητήματά σας από αυτά του συντρόφου σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-11-2017

Κριός Μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ζητήματα τα οποία σας κουράζουν σήμερα. Δεν είστε έτοιμοι για βαθύτερη επικοινωνία, με το...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-10-2017

Κριός Να είστε πολύ πιο σίγουροι γα τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή καθώς είσαστε από τους πιο ευνοημένους ως προς το να κάνετε την κίνησή...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-9-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που κατανοείτε πολύ καλύτερα τα πράγματα. Είσαστε μέσα στο πλαίσιο των πραγμάτων και έτοιμοι για να δράσετε. Μην...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-8-2017

Κριός Είσαστε έτοιμοι για κάτι πιο σοβαρό και λαμβάνετε υπόψιν σας το παρελθόν, ώστε να πάρετε αποφάσεις που θα διαρκέσουν και στο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-6-2017

Κριός Αν έχετε πληγωθεί πρόσφατα από μια ρομαντική σχέση, ο χρόνος της ανανέωσής σας είναι κοντά. Μείνετε ήρεμοι και στηρίξτε τους...