Αστρολογική Ταρώ 24-7-2017

Αστρολογική Ταρώ 24-7-2017
<p>Κριός – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα είναι για "να κάνετε το σωστό", ειδικά στις ερωτικές σας σχέσεις.  Ωστόσο, επειδή είναι στην αντίθετη θέση, υποδηλώνει ένα επίπεδο υπερβολικής σύγχυσης σχετικά με το τι ακριβώς είναι το σωστό. Οι απαντήσεις είναι εντός σας ... εάν, δηλαδή, έχετε αρκετές πληροφορίες για τις καταστάσεις που ζείτε. Μπορεί να χρειαστεί να σκάψετε λίγο πιο βαθιά για να μάθετε "τι είναι τι". Θυμηθείτε ότι το "σωστό" πράγμα είναι αυτό που είναι κατάλληλο και για σας.

Ταύρος -  Τέσσερα των Σπαθιών

Το 4 των Σπαθιών μπορεί να δείξει ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά από πού προέρχεστε ή γιατί νομίζετε ότι μια συγκεκριμένη πορεία δράσης είναι η σωστή. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να πλησιάσετε ή να συμφωνήσετε το πλησιέστερο και πιο αγαπητό σας πρόσωπο, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να έχετε λάβει μια σωστή απόφαση.

Δίδυμοι – Ο Διάβολος

Μπορεί να έχετε κουραστεί από την ίδια παλιά συνταγή στις σχέσεις και μπορεί να έχετε μια λαχτάρα να βγείτε έξω από τους συνηθισμένους και αποδεκτούς ρόλους και ρουτίνες σας. Τιμήστε αυτή την επιθυμία, αλλά έχετε τον νου σας, αν το κάνετε. Αυτή η κάρτα έχει σχέση με τον παραδοσιακό και καθιερωμένο τρόπο να υπάρχουν παγίδες.

Καρκίνος – Ο Κρεμασμένος

Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι - με μόνο δύο επιλογές, δηλαδή μέσα ή έξω, πάνω ή κάτω, ναι ή όχι. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να θέλει να κάνει κάτι αλλά δεν έχει ιδέα τι είναι ή πώς να το κάνει. Αν συμβεί αυτό, ο Κρεμάμενος Άνθρωπος είναι ένα σαφές σημάδι ότι πρέπει να σταματήσετε, να χαλαρώσετε και να αναζητήσετε τρόπους που ίσως χρειαστεί να αποφύγετε όπως  απόπειρες ελέγχου της ζωής / καταστάσεων / ανθρώπων / πραγμάτων.

Λέων – Η Ντάμα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είναι πιθανό ότι υπάρχει μια ξεπερασμένη στάση ή επιθυμία που πρέπει να αφήσετε να φύγει. Κάθε θυσία που θα κάνετε θα σας ανοίξει τη ζωή σε κάτι ακόμα πιο θετικό από αυτό που αφήσατε. Στα θέματα του έρωτα πρέπει να είστε στοχαστικοί, ιδιαίτερα εάν είστε πρόθυμοι να δείτε πώς θα μπορούσατε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τα δικά σας συμφέροντα, με το να είστε πρόθυμοι να αλλάξετε.

Παρθένος – Οκτώ των Σπαθιών

Το θέμα αυτής της κάρτας είναι το να αφήσετε κάτι να φύγει. Η αφήγηση ενός ανέφικτου δεσμού, για παράδειγμα, θα έχει ως αποτέλεσμα την πιθανότητα κάποιος με τον οποίο μπορείτε να είστε μαζί να απομακρυνθεί. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε ένα όραμα για ένα συγκεκριμένο είδος σχέσης ως το μόνο τρόπο που μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.

Ζυγός – Το Άρμα Αντίστροφα

Αν βρίσκεστε σε μακροπρόθεσμη σχέση, μπορεί να βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Αν νομίζετε ότι η σχέση είναι καταπληκτική, βεβαιωθείτε και μάθετε πού είναι ο σύντροφός σας όταν λείπει, μπορεί να έχει χημεία και με κάποιο άλλο άτομο. Έχετε χάσει τον έλεγχο της σχέσης, είναι σχεδόν σίγουρο.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Η Σελήνη δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να φαίνονται κάπως συγκεχυμένα σε σας τώρα. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε από πού προέρχεστε, πολύ λιγότερο τι σκέφτονται και αισθάνονται οι άλλοι! Πρέπει να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με την διαίσθησή σας, δεν έχετε καθαρό σήμα.

Τοξότης – Η Μεγάλη Ιέρεια

Σίγουρα είστε σε πιο σοφή ψυχική και διαισθητική φάση από το συνηθισμένο, γι 'αυτό θα είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας και τις εντυπώσεις σας, ακόμα και αν δεν ξέρετε από πού προέρχονται. Επίσης, όχι ότι πρέπει να είστε δυσπιστία, αλλά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα, είναι πιθανό ότι όλα δεν είναι σύμφωνα με την επιφάνειά τους.

Αιγόκερως – Δύο των Σπαθιών

Αυτή η κάρτα δείχνει μια πολύ συναισθηματική σχέση ερωτικού χρόνου. Τα πράγματα μπορούν γρήγορα να ζεσταθούν και / ή να δυσκολευτούν. Κάντε ένα διάλειμμα εάν χρειαστεί. Μην κάνετε υποθέσεις, και παλεύετε δίκαια, αν πρόκειται να πολεμήσετε. Επιλέξτε τις μάχες σας και σιγουρευτείτε ότι αντιμετωπίζετε τον σύντροφό σας σαν φίλο. Μην βιαστείτε να τελειώσετε ή να ξεκινήσετε μια σχέση.

Υδροχόος Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Δεύτερη ημέρα που έρχεται αυτή η ίδια κάρτα και μάλιστα πάλι αντίστροφα. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει συχνά ότι κρατάτε τα πράγματα, τους ανθρώπους, τα χρήματα ή τις καταστάσεις πολύ περισσότερο από ό, τι πρέπει για τη δική σας ευεξία και το μυαλό σας. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε το τι άλλοι επιλέγουν να κάνουν. Όλοι έχουμε ελεύθερη βούληση. Δώστε εστίαση στις δικές σας επιλογές.

Ιχθείς – Πέντε των Ράβδων

Αν ψάχνετε για μια νέα αγάπη μην αφήσετε τον φόβο της απόρριψης να σας κρατήσει πίσω. Αποκτήστε πρόσβαση, κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε τους ανθρώπους. Πρέπει να είστε ανοιχτοί για να έρθει σε σας η αγάπη και το να είστε γεμάτοι από φόβο δεν είναι χρήσιμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-4-2018

Δεν είστε τα ζώδια που θα δώσουν τίτλους σε σχέσεις και καταστάσεις, αν πρώτα δεν βεβαιωθούν

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για ενδοσκόπηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για αναζήτηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Κριός - Η Σελήνη Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι...