Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017
<p>Κριός

Σήμερα και ειδικά για εσάς το κάρμα θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Απόψε περισσότερο από ποτέ θα έχετε μία επανασύνδεση μόνο εάν είναι καρμικό να γίνει. Οπότε, δεχθείτε το αποτέλεσμα, όποιο και να είναι.

Ταύρος

Φαίνεστε πολύ αποφασισμένοι σήμερα. Ειδικά εάν το άτομο που σας αφορά είναι αυτή τη στιγμή εκτός σχέσης, φαίνεται πως η ορμητικότητά σας θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Σήμερα σκέφτεστε λιγότερο απ’ ό,τι συνήθως για το αν πρέπει ή όχι να δράσετε. Όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο πως τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα θέλατε, ετοιμαστείτε για παν ενδεχόμενο.

Καρκίνος

Θα ευνοηθείτε πολύ σήμερα να αποφασίσετε να κάνετε σήμερα μια πιο χαλαρή κίνηση. Μην προχωρήσετε σε μία ερωτική εξομολόγηση, πηγαίνετέ το πιο χαλαρά και έτσι θα σπείρετε καρπούς για το προσεχές διάστημα.

Λέων

Ίσως κάποια σημάδια του τελευταίου διαστήματος σας έκαναν χάσετε κάπως το ενδιαφέρον σας για το πρόσωπο που σας αφορά. Δείτε καλύτερα πώς θα εξελιχθούν αυτά τα πριν δράσετε.

Παρθένος

Κοινωνικοί και αποφασισμένοι εμφανίζεστε σήμερα. Δεν υπάρχουν και πολλά για να σας σταματήσουν. Βλέπετε ότι το ‘χετε και σε μεγάλο βαθμό είναι στο δικό σας χέρι το πώς θα πράξετε. Καλή επιτυχία!

Ζυγός

Αν έχετε δεύτερες σκέψεις, τότε θα ήταν καλύτερο να μην κάνετε σήμερα την κίνησή σας. Προτιμήστε κάτι πιο χαλαρό και απλό. Μην βιαστείτε να δώσετε στον εαυτό σας απαντήσεις τις οποίες ακόμα δεν έχετε.

Σκορπιός

Η ημέρα για εσάς θα έχει αρκετή ειλικρίνεια. Είσαστε έτοιμοι να ακούσετε την αλήθεια; Αν είσαστε σίγουροι πως θέλετε την αλήθεια και μόνο αυτή, τότε κάντε την κίνησή σας. Αν όχι όμως, καλύτερα μην προχωρήσετε.

Τοξότης

Το άτομο που σας αφορά μπορεί ειδικά σήμερα να είναι αλλού. Το καλύτερο που έχετε σήμερα να κάνετε είναι να του προκαλέσετε ζήλεια. Αυτό θα αποδειχθεί πως απόψε θα είναι εύκολο για εσάς.

Αιγόκερως

Ειδικά εάν βγήκατε πρόσφατα από την σχέση σας με το άτομο που σας αφορά, είναι σήμερα μία καλή στιγμή για να κάνετε κάποια κίνηση. Ξέρετε βέβαια ότι κατά βάθος δεν είστε σίγουροι για το πώς θέλετε να χειριστείτε το θέμα.

 

Υδροχόος

Όποια συμβουλή και αν πάρετε σήμερα, τελικά θα κάνετε αυτό που εσείς θέλετε. Αυτό είναι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα. Η απελευθέρωση του αυθορμητισμού έρχεται σαν ισορροπιστής του χθες.

Ιχθείς

Με πιο βέβαια βήματα περπατάτε σήμερα. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε μία κίνηση, στέλνοντας ίσως κάποιο μήνυμα. Φερθείτε έξυπνα, χειριστείτε το πράγμα πρωτότυπα, αποφεύγοντας κοινοτυπίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-4-2017

Κριός Έχεις ανάγκη σίγουρα από μια επανασύνδεση Κριέ; Μήπως είναι απλά μια εμμονή, ενώ γύρω σου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε θέλουν με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...