Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017
<p>Κριός - Το Άστρο Αντίστροφα

Τα θετικά μηνύματα του ορθού αστεριού φαίνεται να εμποδίζονται ή να καθυστερούν όταν η κάρτα είναι ανάποδα. Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ερωτική ανανέωση, αλλά κάτι σας κρατά πίσω.

Ταύρος - Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Όταν η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται ανάποδα, υπάρχει έλλειψη ισορροπίας στην ερωτική σας ζωή. Για τα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο καταμερισμός των ευθυνών δεν είναι ισομερής.

Δίδυμοι - Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Ενώ η κάρτα στην όρθια θέση της υποδεικνύει εθελοντική υπηρεσία και προσωρινή αναμονή, η αντίστροφη κάρτα φαίνεται στραγγισμένη από επιλογές και της ελπίδα. Ένας από τους δυο σε μια σχέση αισθάνεται άδικα τιμωρημένος.

Καρκίνος - Το Άστρο

Αυτή η κάρτα μεταφέρει μια αίσθηση ανανεωμένης ελπίδας και σκοπού. Το Άστρο ενθαρρύνει να κοιτάξετε προς το μέλλον παρά το παρελθόν. Μειώσατε τον κυνισμό σας για τον σύντροφό σας και η αισιοδοξία σας είναι μαγνητική.

Λέων - Η Δύναμη

Η κάρτα της δύναμης υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεστε αισιόδοξοι, αποφασιστικοί και νιώθετε εμπιστοσύνη. Σημαίνει επίσης συχνά μια περίοδο σeξουαλικής έντασης.

Παρθένος - Οι Εραστές Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα δείχνει την προσπάθεια αποφυγής των σημαντικών αποφάσεων. Αντί να κάνετε μια επιλογή που πρέπει, ίσως να λέτε στους γύρω σας αυτό που θέλουν να ακούσουν, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σας.

Ζυγός - Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας αισθάνεστε καταπιεσμένοι από μια σύμβαση που έχετε θέσει εντός της σχέσης σας. Μπορεί να σκέφτεστε ακόμη και τον χωρισμό, αλλά είναι περιστασιακό.

Σκορπιός - Ο Μάγος

Οι ημέρες που κυριαρχούνται από αυτή την κάρτα προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στην ερωτική σας ζωή. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Τοξότης - Ο Ήλιος Αντίστροφα

Όταν η κάρτα αυτή εμφανίζεται στην ανάποδα, οι ιδιότητές της φαίνονται υπερβολικές, έως και εξαντλητικές. Μπορεί να εμφανιστεί η ανάγκη και η νοσταλγία, ενώ θα συμπεριφέρεστε αψυχολόγητα.

Αιγόκερως - Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα

Ένας αντίστροφος Αυτοκράτορας σηματοδοτεί μια ανισορροπία που σχετίζεται με την εξουσία και το καθήκον. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή σας με τον σύντροφό σας φαίνεται χαοτική.

Υδροχόος - Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Ο αντεστραμμένος Ερημίτης υποδεικνύει ότι οι θετικές ιδιότητες της κάρτας είναι μπλοκαρισμένες, απορριφθείσες ή υπερβολικές. Ο σύντροφός σας ίσως αποσύρει την οικειότητα λόγω ενός συναισθηματικού προβλήματος.

Ιχθύς - Ο Κόσμος Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα αντίστροφα μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σας δεν αναπτύσσεται. Ένας ή και οι δύο θέλετε να μετακινήσετε τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο, αλλά αντιμετωπίζετε σοβαρά εμπόδια.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Κριός – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή σας με τον σύντροφό σας φαίνεται χαοτική γιατί κανείς από...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-10-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-10-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-10-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Όταν ο τροχός της τύχης αντιστραφεί, όπως σήμερα, η ερωτική τύχη δεν είναι στο πλάι σας. Υπήρξε μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα Οι Εραστές στην αντίστροφή τους θέση, μπορεί να δηλώνουν πως μια σχέση φθείρεται, ή τείνει να φθαρθεί....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-7-2017

Κριός – Εννέα των Κυπέλλων (Αντίστροφα) Αυτή είναι μια από τις πιο ευχάριστες και θετικές κάρτες που βγαίνουν σε μια ανάγνωση. Γνωστή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα) Αν η Δικαιοσύνη Ορθή σημαίνει ότι η διάθεσή σου τρέφεται από αίσθημα δικαίου, η Δικαιοσύνη Αντίστροφη...