Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-7-2017
<p>Κριός

Λόγω του ότι θα έχετε δυσκολία να φέρετε εις πέρας συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, είναι καλύτερο να αποφύγετε συναντήσεις με πρόσωπα από τα παλιά. Είναι όμως ευκαιρία να αποφασίσετε τι θέλετε.

Ταύρος

Έχετε ανάγκη να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Δεν είναι μία καλή στιγμή για να κανονίσετε κάποια συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προτιμήστε να βρεθείτε με κοντινά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Έχετε πολλά να σκεφτείτε, λόγω των εξελίξεων που συμβαίνουν. Δεν είστε έτοιμοι για αποφάσεις, όμως μπορείτε να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα σας βγάλει πιο δυνατούς.

Καρκίνος

Αν με το πρόσωπο που σας αφορά διατηρείτε θετικές σχέσεις, θα ήταν καλό να κανονίσετε κάποια σχετική συνάντηση. Όμως προσέξτε πολύ, προτιμήστε να περάσετε μαζί του μια πιο χαλαρή βραδιά.

Λέων

Αν έχετε κανονίσει κάποια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν θα πρέπει να είστε σίγουροι πως δεν θα οδηγείτε τα πράγματα σε εντάσεις. Μην προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας, άλλος θα είναι άλλωστε ο σκοπός της συνάντησης.

Παρθένος

Δεν φαίνεται να είναι η ιδανική μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα από το παρελθόν. Είναι πολύ καλύτερο να περιμένετε και να αποφασίσετε με ηρεμία το υπόλοιπο διάστημα το τι ζητάτε.

Ζυγός

Έχετε ανάγκη να μάθετε το τι θέλετε. Δεν είστε σίγουροι σε ό,τι αφορά το παρελθόν. Η συζήτηση με φίλους θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν.

Σκορπιός

Φαίνεστε αρκετά αποφασισμένοι στο τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Αν μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, απέναντι σε συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν ένταση, τότε προχωρήστε σε σχετικές συναντήσεις.

Τοξότης

Μπορεί να σχεδιάζετε μία ρομαντική βραδιά. Όμως, αν σκαλίσετε πολύ το παρελθόν και προσπαθήσετε να μοιράσετε ευθύνες, αυτό θα βγει εναντίον σας, είτε έχετε δίκιο είτε άδικο.

Αιγόκερως

Πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να λάβετε κάποια νέα για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας που θα σας δυσαρεστήσουν. Μην προσπαθήσετε αυτή τη στιγμή να λύσετε αυτά τα ζητήματα.

 

 

Υδροχόος

Μην είστε βιαστικοί, μην πείτε λόγια που δεν τα πιστεύετε. Οι κινήσεις σας απαιτείτε σήμερα να είναι μετρημένες και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το ότι εύκολα τα λόγια σας θα παρεξηγούνται σήμερα.

Ιχθείς

Εάν σήμερα έχετε κανονίσει κάποια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, θα ειπωθούν μεγάλες υπερβολές και από τις δυο πλευρές. Από την πλευρά σας προσπαθήστε να διατηρείτε αξιοπρεπές πρόσωπο.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...