Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-7-2017
<p>Κριός

Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να δημιουργήσετε μια νέα παράδοση, στο ερωτισμό, μια νέα τελετουργία. Εσείς γνωρίζετε διαισθητικά πώς να μετατρέψετε μια από τις πρόσφατες ανακαλύψεις σας σε μια καλή συνήθεια που θα προσφέρει συνέχεια και σταθερότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Έχετε ακόμα μια πληγή που ποτέ δεν σχημάτισε μια σωστή ουλή. (Μιλάμε μεταφορικά εδώ). Είστε χρόνια ενοχλημένοι. Ποτέ δεν έχετε δίκιο. Πάντα να κλέβετε κομμάτια προσοχής. Θα θέλατε να κάνετε κάτι για να μειώσετε την ένταση αυτής της ενοχλητικής θλίψης; Οι επόμενες 25 ημέρες θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να αναζητήσετε ένα τέτοιο θαύμα.

Δίδυμοι

Όλες οι δυνάμεις της φύσης και του πνεύματος θα συνωμοτούν για λογαριασμό σας εάν διατυπώσετε μια σαφή πρόθεση να πάρετε τη θεραπεία που χρειάζεστε και αξίζετε. Η Αφροδίτη σας ευνοεί ακόμα κι αν οι όψεις της μοιάζουν παράξενες.

Καρκίνος

Μπορείτε να κάνετε μια μόνιμη αναβάθμιση στην ερωτική  ζωή σας αξιοποιώντας μια τυχαία συνάντηση που κάνατε κατά τη διάρκεια ενός αυθόρμητου περιπάτου ίσως. Ήρθε η ώρα, με άλλα λόγια, να μετατρέψετε την προσωρινή σχέση σε ένα μακροπρόθεσμο περιουσιακό στοιχείο. Να χρησιμοποιήσετε ένα χτύπημα τύχης για να προωθήσετε μια διαρκή αγάπη.

Λέων

Ο φυσικός Freeman Dyson δήλωσε στο περιοδικό Wired πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε από αποτυχίες. Για παράδειγμα, περιέγραψε την εφεύρεση του ποδηλάτου. "Υπήρχαν χιλιάδες παράξενα μοντέλα που χτίστηκαν και δοκιμάστηκαν πριν βρεθούν αυτά που πραγματικά δούλεψαν", είπε. "Δεν θα μπορούσατε ποτέ να σχεδιάσετε ένα ποδήλατο θεωρητικά, ακόμα και τώρα είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί λειτουργεί ένα ποδήλατο, αλλά μόνο με δοκιμές και λάθη μάθαμε πώς να το κάνουμε και το λάθος ήταν απαραίτητο". Πρέπει να το κρατήσετε αυτό υπόψη, Λέοντες. Είναι η φάση επιτυχίας στα ερωτικά σας μέσω της αποτυχίας ίσως.

Παρθένος

Μπορεί ο Ερμής να σας βοηθήσει να γίνεται ερωτικά οι κυρίαρχοι του πεπρωμένου σας - πολλοί από εσάς θα κάνουν μεγάλα βήματα προς την επίτευξη αυτού του τίτλου. Γιατί; Επειδή είστε στα πρόθυρα να διεκδικήσετε περισσότερη "ήρεμη δύναμη", την ισχυρή ευαισθησία, που σας επιτρέπει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας, ανεξάρτητα από το τι κάνετε ή από πού βρίσκεστε σ 'αυτόν τον πλανήτη.

Ζυγός

Η φεμινίστρια πρωτοπόρος και η συγγραφέας Γκλόρια Στάινεμ δήλωσε: «Η γραφή είναι το μόνο πράγμα που, όταν το κάνω, δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλο». Υπάρχει μια τέτοια δραστηριότητα στις σχέσεις για σας, Ζυγοί; Αν όχι, τώρα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να εντοπίσετε μια αγάπη που δεν θα νιώθετε ότι σας τρώει χρόνο, αλλά ότι σας χαρίζει.

Σκορπιός

Είστε προετοιμασμένοι για μια σημαντική ανακάλυψη στη σχέση σας με μια στάση ζωηρής χαράς. Για να εξελιχθείτε εσείς και το ταίρι σας  στην επόμενη φάση της κοινής σας ζωής που να σας εμπνέει, χρειάζεται όμως αρετή προσήλωση και εμβάθυνση.

Τοξότης

Διαισθήσεις ψυχικές εντάσεις και έντονη ανάγκη να εκφράσετε ένα μεγαλειώδες συναίσθημα κατακλύζουν σήμερα το μυαλό σας. η ενεργοποιημένη σας συνείδηση μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί σας λένε «Τοξότες», μπορείτε να δείτε καθαρά σε προβολή στο μυαλό σας τον ερωτικό σας στόχο και να τον κατακτήσετε.

Αιγόκερως

Οι παλίρροιες του πεπρωμένου δεν ψιθυρίζουν μόνο το μήνυμά τους για σας. Φωνάζουν. Και αυτό που φωνάζουν είναι ότι η γενναία αναζήτηση σας πρέπει να ξεκινήσει σύντομα. Δεν μπορούν να υπάρξουν περαιτέρω δικαιολογίες για αναβολή. Τι λέτε γι’ αυτό; Δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια γενναία αναζήτηση; Ο έρωτας δεν αξίζει να γίνει προτεραιότητά σας;

Υδροχόος

Αυτή τη στιγμή, μπορεί ακόμα και να ικετέψετε για μια σχέση. Όταν εφαρμόζεται σωστά, η "ικεσία" είναι πράγματι ένα σημάδι ισχύος, όχι αδυναμίας. Σημαίνει ότι είστε εντελώς ενωμένοι με την επιθυμία σας, δεν αισθάνεστε ενοχή ή συστολή σχετικά με αυτό και σκοπεύετε να την εκφράσετε με απελευθερωμένη εγκατάλειψη. Η διαβεβαίωση σας κάνει ευλύγιστους, είστε ευέλικτοι καθώς κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να πάρετε την ευλογία που επιθυμείτε.

Ιχθείς

Πιθανό να έχετε μπλέξει σε ένα παιχνίδι αντιζηλίας. Το να είστε υποψήφιοι μόνον χωρίς τελικό χρίσμα στον έρωτα σάς κάνει πιο έξυπνους όμως, γιατί σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε με τη δύναμη του εκούσιου εγώ σας μόνο. Χρειάζεστε χάρη, τύχη και βοήθεια από πηγές πέρα από τον έλεγχό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-4-2018

Η εποχή σας προσφέρει μια ανανέωση σε κάθε επίπεδο της ζωή σας. Ειδικά εσείς, που κάνετε τις προσπάθειες σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα έχει μεγάλο ερωτισμό και ιδιαίτερη εύνοια για τους τολμηρούς. Είναι μία ώρα κατά την οποία δεν πρέπει να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Κριός Είναι η ώρα να κάνετε την διαφορά. Το μυαλό σας πιθανότατα ταξιδεύει κόσμους που μόνο εσείς γνωρίζετε, μην φοβάστε να αφήσετε τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-9-2017

Κριός Δεν έχετε να φοβάστε και πολλά πράγματα για σήμερα, κατά την προσέγγισή σας. Είναι παρ’ όλα αυτά πιθανόν μέσα σε μία παρέα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-3-2017

Κριός Είναι πολύπλοκο και σύνθετο το πλανητικό σκηνικό σήμερα για όλα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ...