Διεκδικήστε άμεσα χαρά και ευτυχία

Διεκδικήστε άμεσα χαρά και ευτυχία
<p>Το να είμαστε άνθρωποι και ζωντανοί σημαίνει ότι δεν εκπληρώθηκαν όλες οι επιθυμίες μας. Αυτό μπορεί να συνέβη σε μια άλλη ζωή εξαιτίας των ικανοτήτων μας - ή όσων θεωρήσαμε ότι ήταν οι ικανότητές μας - ή της αυτεπαγωγής μας ή των εξωτερικών συνθηκών ή για άλλους ξεχωριστούς λόγους. Όποια και αν ήταν η αιτία, γι 'αυτό δεν ήμασταν αντάξιοι αυτής της ευχαρίστησης ή δεν είχαμε το δικαίωμα να την ζητήσουμε. Και επίσης, όποιος κι αν ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν απολάυσαμε την επιθυμητή ευχαρίστηση, μια δυσαρέσκεια μπορεί να έχει εδραιωθεί μέσα μας. Εδώ θα δούμε ένα μάντρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δεχτούμε το δικαίωμά μας να απολαμβάνουμε τη ζωή και κάθε ευχαρίστηση που μπορεί να μας φέρει.

Χρησιμοποιώντας τη μάντρα θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε κάθε ευχαρίστηση που θέλαμε σε ένα επίπεδο και θα ενεργοποιήσουμε το εσωτερικό μας αίσθημα ευδαιμονίας – αλλά και θα ενθαρρύνουμε τη ζωή μας να γίνει πιο ευτυχισμένη.

Το μάντρα ουσιαστικά αναφέρεται στον Θεό Σίβα, έναν από τους τρεις Ανώτατους Θεούς στην ινδουιστική θρησκεία, αλλά τον ονομάζει "Ο πάντα-ευτυχισμένος". Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάντρα καλώντας τη βοήθεια οποιουδήποτε θεϊκού όντος θέλετε.

Καλό είναι να έχετε μια φωτογραφία ή ένα άγαλμα του Λόρδου Shiva, ή τη Θεότητα της επιλογής σας. Προσφέρετε σε αυτό θυμίαμα και ό, τι κρίνετε κατάλληλο. Στη συνέχεια, κάθεστε και πείτε το παρακάτω μάντρα 108 φορές:

"Om Sadanandaya Namaha"

Ενώ κάνετε αυτό, αφήστε τη Θεότητα να ξυπνήσει μέσα σας την εσωτερική αιώνια ευδαιμονία σας.

Μετά κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε κάτι που λυπάστε που δεν είχατε βιώσει. Αποδεχθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να το επιθυμήσετε και έχετε πάντα το δικαίωμα να το απολαύσετε. Στη συνέχεια απολαύστε το με τη φαντασία σας όσο πιο ζωντανά μπορείτε.

Μην αφήσετε οποιαδήποτε πικρία να χαλάσει τη φαντασία σας. Φανταστείτε μόνο τον εαυτό σας απολαμβάνοντας την εμπειρία και ζώντας την απόλαυση στο μέγιστο.

Πολλοί θα σκέφτονταν ότι οι σeξουαλικές απολαύσεις δεν είναι κατάλληλες για τέτοιες τελετουργίες, αλλά η αλήθεια είναι ακριβώς το αντίθετο. Το σeξουαλικό ένστικτο είναι ένα πολύ βασικό ένστικτο στον άνθρωπο και η εκπλήρωση των επιθυμιών του είναι πολύ σημαντική. Οι θεοί δεν μας κρίνουν για αυτές τις επιθυμίες. Θέλουν να είμαστε ευτυχισμένοι σε κάθε πλευρά των όντων μας, επομένως και σeξουαλικά. τσι, μπορείτε να δοκιμάσετε την εκπλήρωση των σeξουαλικών επιθυμιών σας επίσης.

Εάν η δυσαρέσκεια έχει θεραπευτεί, το μόνο που θα νιώσετε μετά από αυτή την ευχαρίστηση θα είναι μια αίσθηση ευδαιμονίας. Εάν αυτό δεν είναι αλήθεια, θα πρέπει να επαναλάβετε την εμπειρία αυτής της ευχαρίστησης μερικές φορές. Μην σκεφτείτε κάτι σαν "Θα ήθελα να το έκανα αυτό". Σκεφτείτε "έκανα αυτό".

Όταν τελειώσει αυτό το μέρος, ρωτήστε τον εαυτό σας ή τη θεότητα τι ευχαρίστηση θέλετε να ζήσετε τώρα. Στη συνέχεια χαλαρώστε και λάβετε την απάντηση. Η έννοια αυτής της ερώτησης είναι να βρείτε μια ευχαρίστηση που θέλετε να ζήσετε σήμερα και μπορείτε εύκολα να ζήσετε σήμερα.

Επαναλάβετε τη διαδικασία για τουλάχιστον 21 συνεχόμενες ημέρες. Μετά τις 21 ημέρες μπορείτε να συνεχίσετε καθημερινά όσο θέλετε ή για πάντα. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφασίσετε να το κάνετε μια ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας και στη συνέχεια να απολαύσετε τη συνιστώμενη απόλαυση όσο μπορείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αυτή η διαδικασία όχι μόνο θα θεραπεύσει τις καταπιεσμένες σας δυσαρέσκειες και θα σας βοηθήσει να βιώσετε μικρές απολαύσεις στην καθημερινή σας ζωή, αλλά θα ξυπνήσει επίσης την ικανότητά σας να δεχτείτε κάθε ευχαρίστηση και κάθε απόλαυση και να προσελκύετε μεγαλύτερες και πιο ικανοποιητικές απολαύσεις στη ζωή μας.

Αυτό είναι. Καλή διασκέδαση και πολύ χαρούμενη ζωή!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μάντρα για ευτυχία και πληρότητα

Μάντρα για ευτυχία και πληρότητα

Μάντρα για ευτυχία και πληρότητα

Το να είμαστε άνθρωποι σημαίνει ότι δεν εκπληρώθηκαν όλες οι επιθυμίες μας. Αυτό μπορεί να συνέβη εξαιτίας των ικανοτήτων μας - ή όσων...

Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά

Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά

Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά

Η εποχή μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην επιτυχία και πολύ λιγότερη στην ευτυχία. Και αυτό είναι λάθος. Γιατί κανείς δεν αισθάνεται...

Ευτυχία και επιτυχία

Ευτυχία και επιτυχία

Ευτυχία και επιτυχία

Στις μέρες που διανύομε θεωρείται μάλλον αδύνατον κάποιος να πιστεύει στην ευτυχία και στην προσωπική του επιτυχία, ωστόσο η...

Παιχνιδι και Τυχη!

Παιχνιδι και Τυχη!

Παιχνιδι και Τυχη!

Θέλετε να δείτε ποια όρια μπορείτε να ξεπεράσετε; Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αναμετρηθούν με την τύχη τους. Η...

Ανανεωση!

Ανανεωση!

Ανανεωση!

Έχετε συνεχώς προβλήματα στην προσωπική σας ζωή; Περάσατε ξαφνικές αδιαθεσίες ή ασθένειες ακατανόητες και δεν μπορείτε να...

Κιτρινο!

Κιτρινο!

Κιτρινο!

Τι σηματοδοτεί το κίτρινο χρώμα; Το φωτεινό και ηλιόλουστο κίτρινο είναι αυτό το χρώμα που συναντάμε πιο εύκολο στην καθημερινότητά μας....