Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017
<p>Κριός – Ο Διάβολος

Αυτή η κάρτα απεικονίζει κάποιες παγίδες. Η σχέση σας είναι σαν μια φυλακή. Δεν βλέπετε καμία πιθανότητα αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε εμπλακεί σε χρέη ή εθισμό.

Ταύρος – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Ενώ η κάρτα στην όρθια θέση της υποδεικνύει εθελοντική υπηρεσία και προσωρινή αναμονή, η αντίστροφη κάρτα στερείται της επιλογής και της ελπίδας. Ένας από τους ανθρώπους σε μια σχέση αισθάνεται σαν μάρτυρας.

Δίδυμοι – Η Ιέρεια

Η Υψηλή Ιέρεια σας συμβουλεύει να ακούσετε πιο βαθιά τη διαίσθησή σας. Η εσωτερική σας σοφία, και όχι η συμβουλή φίλων, θα σας βοηθήσει να βρείτε ρομαντική εκπλήρωση.

Καρκίνος - Ο Τροχός της Τύχης

Όταν η καρδιά της τύχης και του επιτεύγματος φθάσει στην αντίθετη θέση, τα σχέδιά σας για την ευτυχία αποτυγχάνουν ή βρίσκονται σε αναμονή. Η επιθυμητή νύφη ή γαμπρός σας διακόπτει τη δέσμευση.

Λέων – Το Άρμα Αντίστροφα

Η εμφάνιση αυτής της κάρτας μπορεί να δείχνει σε ένα άτομο σε σχέση που επιβάλλει τις αποφάσεις του στον σύντροφό του. Το ανεστραμμένο άρμα μπορεί επίσης να σημαίνει απώλεια αυτοέλεγχου.

Παρθένος - Ο Κόσμος

Εσείς και ο εραστής σας ίσως δεσμευτείτε συναισθηματικά. Μερικές φορές το ταξίδι παίζει ρόλο όταν εμφανιστεί η κάρτα του Κόσμου. Μπορείτε να μετακομίσετε σε μια νέα χώρα για να παντρευτείτε τον εραστή σας σε μεγάλες αποστάσεις.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για ενδοσκόπηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο συντρόφους συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Σκορπιός – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Όταν αυτή η κάρτα βγαίνει ανάποδα, το σπαθί της Δικαιοσύνης δείχνει έλλειψη ισορροπίας. Για τα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένα ή και τα δύο μέρη δεν συμμορφώνονται με τη συναισθηματική σύμβαση.

Τοξότης - Οι Εραστές

Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει τα θέματα της αγάπης και της επιλογής. Εσείς και ο σύντροφός σας επικεντρώνετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια στη σχέση σας. Κάνετε επιλογές που διατηρούν τη σχέση σας.

Αιγόκερως – Η Ιέρεια Αντίστροφα

Η ανάποδη στάση της σάς υπενθυμίζει να κρατήσετε τη δική σας συμβουλή. Μην εμπιστευτείτε τα ρομαντικά μυστικά σας σε άλλους. Οι άνθρωποι γύρω σας ενδέχεται να έχουν κρυφές ατζέντες.

Υδροχόος - Ο Μάγος

Οι ημέρες που ακολουθούν προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Ιχθύς – Η Δικαιοσύνη

Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του τύπου του ανθρώπου που αναζητούν. Αδέσμευτοι άνθρωποι συναντούν τελικά κάποιον που ταιριάζει με τη μοναδική τους προσωπικότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα Είναι πιθανό σήμερα να δημιουργηθούν κάποιες αναταραχές στο πρόγραμμά σας, των οποίων η διόρθωση θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα Οι Εραστές στην αντίστροφή τους θέση, μπορεί να δηλώνουν πως μια σχέση φθείρεται, ή τείνει να φθαρθεί....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-7-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα Σήμερα η Υψηλή Ιέρεια εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση. Η ανάποδη στάση της σάς υπενθυμίζει να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο) Κάνετε σε ερωτική δράση από την ώθηση ή την πλήξη; Ή ίσως ο νέος σύντροφός σας είναι κάπως...