Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-7-2017
<p>Κριός

Νοιώθετε ενοχές για κάτι που δεν είπατε ή δεν κάνατε. Όμως με αυτή την ψυχολογία δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε αυτό που ζητάτε. Πρώτα λύστε αυτά τα ζητήματα και έπειτα κάντε την κίνησή σας.

Ταύρος

Έχετε έναν θυμό και μοιράζετε ευθύνες. Δύσκολα θα δεχθείτε σήμερα πως κάπου μπορεί κι εσείς να έχετε λάθος. Η συμπεριφορά σας θα δημιουργήσει εντάσεις που θα επιβαρύνουν το κλίμα.

Δίδυμοι

Θα είναι μεγάλο λάθος να κινήστε παρασκηνιακά και να δράτε εν αγνοία του ατόμου που σα αφορά. Πρέπει να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να δεχθείτε ορισμένα πράγματα, μην βιάζεστε.

Καρκίνος

Ίσως είσαστε έτοιμοι να φτιάξετε κάτι καινούριο, αλλά το παρελθόν σας αποσπά. Ζυγίστε τα πράγματα, πάρτε αποφάσεις για το τι νοιώθετε πως πραγματικά έχετε ανάγκη και τι όχι.

Λέων

Αν δεν είστε έτοιμοι να πείτε ένα τελικό όχι στο παρελθόν μην το κάνετε, όμως το να προσκολλήστε σε μία εποχή εάν αυτή δεν πρόκειται να επανέλθει θα αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξή σας.

Παρθένος

Ένας εγωισμός θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές, ο οποίος δεν θα επιτρέπει στα πράγματα να λειτουργήσουν. Δεν θα μπορέσετε να έχετε μία συζήτηση έτσι όπως την περιμένατε, οπότε καλύτερα να την αποφύγετε.

Ζυγός

Σήμερα κανείς δεν μπορεί αν σας συμβουλέψει για τίποτε. Κρατάτε μια πιο απόμακρη στάση και αυτό είναι σημάδι πως δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε κάποια κίνηση, πάρτε τον χρόνο σας.

Σκορπιός

Δεν είστε σε φάση να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία απαιτούν από εσάς να ρίξετε τον εγωισμό σας. Οι εντάσεις είναι προδιαγεγραμμένες, οπότε προτιμήστε να δράσετε μετά το πέρας της ημέρας.

Τοξότης

Επειδή πρόκειται να εκλάβετε μπερδεμένα μηνύματα και θα σας δοθεί πως υπάρχει ένα τείχος μεταξύ σας, είναι πολύ καλύτερο να περιμένετε λίγο ακόμα. Δύσκολα θα γλιτώνετε εντάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να πείτε το τι πραγματικά ζητάτε και ως εκ τούτου είναι καλύτερο να χαλαρώσετε και να αναλογιστείτε σχετικά με τα ερωτηματικά που αφορούν το παρελθόν.

Υδροχόος

Το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στον αέρα δεν θα σας επιτρέψει να φέρετε εις πέρας αυτά που επιδιώκετε. Ίσως ξέρετε ήδη το τι και το πώς θέλετε να χειριστείτε το ζήτημα, όμως τα πράγματα σήμερα δεν θα είναι προβλέψιμα.

Ιχθείς

Η αυτοσυγκέντρωση θα είναι απαραίτητη σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερη αιτία θα τσαντίζεστε και θα παρεξηγείτε καταστάσεις και κουβέντες. Μην κάνετε την κίνησή σας, το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε ακόμα και παράλογες συμπεριφορές, τις οποίες με την λογική επεξεργασία δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Κριός Μιας και θα αντιμετωπίζετε μία γενικότερη δυσκολία στην επικοινωνία, όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν προσωπικά σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα αυτή η Δευτέρα για μια επανασύνδεση. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον...