Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-7-2017
<p>Κριός

--Η ημέρα για εσάς σας χαρίζει μεγάλη θετικότητα και ενδυναμώνει ένα βασικό σας στοιχείο, δηλαδή την ανάληψη πρωτοβουλιών, κάτι που σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα νερά σας.

Ταύρος

Το θετικό κλίμα θα σας δώσει μεγάλες και αρκετά σημαντικές ευκαιρίες για δράση επάνω σε σημαντικότερα ζητήματα του ερωτικού τομέα, όμως αποφύγετε μεγαλεπήβολες δηλώσεις.

Δίδυμοι

Αν είστε σήμερα ακατάλληλα και ανάλογα συγκεντρωμένοι, χωρίς να φεύγετε από τους βασικούς σας στόχους, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ευκολία στην δράση σας, ιδιαίτερα το βράδυ.

Καρκίνος

Να είστε χαλαροί και αυθόρμητοι, διότι αυτή τη στιγμή οι κινήσεις σας ευνοούνται. Θα χρειαστεί αν προσέξετε κάπως το περιβάλλον στο οποίο δράτε, αν και πάλι θα βρείτε τον τρόπο σας.

Λέων

Το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε είναι μία όντως πολύ σημαντική εσωτερική σύγκρουση, η οποία αφορά στην αντίθεση μεταξύ αυτού που λέει η λογική σας και το συναίσθημά σας.

Παρθένος

Νοιώστε πιο άνετοι σήμερα ως προς το να δράσετε, καθώς θα έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα και απ’ ό,τι φαίνεται και περισσότερες ευκαιρίες, η αισιοδοξία όμως θα είναι σημαντική.

Ζυγός

Είναι λογικά έχετε τους δισταγμούς σας, όμως θα χρειαστεί να τους αντιμετωπίσετε με την απαραίτητη γενναιότητα η οποία πάντα απαιτείτε κατά την ερωτική μας δράσης, να είστε λοιπόν έτοιμοι.

Σκορπιός

Να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, καθώς πράγματι είστε ευνοημένοι να κάνετε πολύ σημαντικές κινήσεις, θα είναι όμως εξίσου σημαντικό να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

Τοξότης

Δεν είναι μία στιγμή που μπορείτε να λείψετε από το ερωτικό παιχνίδι. Είναι κατάλληλη περίοδος για εσάς, αξιοποιήστε τις εμπειρίες σας καταλλήλως και δράστε ανάλογα.

Αιγόκερως

Αρχίζετε να φεύγετε σταδιακά από μία περίοδο αρνητικότητας και βλέπετε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα, δείξτε πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, θα αποδειχθεί καίριο.

Υδροχόος

Να είστε σίγουροι πως η ημέρα σε γενικό επίπεδο είναι θετική. Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται σημαντικότερο από ό,τι νομίζετε το να συντονιστείτε με αυτή την θετικότητα.

Ιχθείς

Να έχετε υπόψιν σας πως σήμερα θα είτε κάτι παραπάνω από ρομαντική, καθώς καταφέρνετε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας. προσέξτε μόνο το κλίμα στο οποίο θα δράσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας και ήδη τις έχετε καταλάβει, δεν είναι ερωτικού τύπου

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Κριός Να έχετε θάρρος μέσασε αυτήν την περίοδο και να γνωρίζετε πως πρέπει να φανείτε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, έτσι ώστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Κριός Ακόμα και μέσα στον τομέα του ερωτικού παρελθόντος σας, θα είσαστε πάρα πολύ ευνοημένοι ως προς το να αναλάβετε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Κριός Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Κριός Μπορεί να γνωρίζετε πόσο πεπερασμένα είναι τα ενεργειακά σας ρευστά προς το παρόν και τι ενέργεια έχετε να χρειαστεί να εξαπλωθεί...