Αστρολογικό Δελτίο Αυγούστου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Αυγούστου 2017
<p>Το Φως σας θέλει να λάμψει. Αφήστε να ανάψει τη ζωή σας και τις ζωές των άλλων! Εισερχόμαστε στην εποχή του χρόνου που ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Καθώς ο Ήλιος κυβερνάει τον Λέοντα αστρολογικά, αυτός ο μήνας θα είναι σαν να έχουμε τον Ήλιο δύο φορές. Και σαν τον κυβερνήτη του μέσα στο καλοκαίρι, η ενέργεια του Λέοντα αρέσκεται στο να είναι στην  "κεντρική σκηνή" με το προσκήνιο να λάμπει πλήρως και με έντονο τρόπο στην έκφρασή του.

Ο Λέων είναι η δραματική ενέργεια του Ζωδιακού, καθώς οι περισσότεροι από τους ανθρώπους κάτω από την επιρροή του Λέοντα κατά κάποιον τρόπο καταφέρνουν να είναι ή να γίνουν το κέντρο της προσοχής στη ζωή τους. Πολλοί Λέοντες ή άνθρωποι με ισχυρή επιρροή του Λέοντα στα γραφήματα τους δέχονται προσοχή φυσικά ή αυτόματα με την απλή παρουσία τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι Λέοντες δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν αυτή τη δύναμη και την παρουσία και ξοδεύουν μεγάλο μέρος της ζωής τους αναζητώντας αναγνώριση.

Υπάρχουν πάντα δύο εκφράσεις ενέργειας σε κάθε ζώδιο. Όταν η αυτογνωσία, ο σεβασμός στον εαυτό και ο εγωισμός είναι παρόντες, η έκφραση της ενέργειας ενός ζωδίου είναι συχνά υγιής και προβάλλει τη ζωή. Όταν τα στοιχεία αυτά απουσιάζουν, η ανθυγιεινή και τοξική έκφραση τείνει να είναι πίσω από το κεφάλι της.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν χαρακτηριστικά που όλοι οι άνθρωποι έχουν κοινά - γενναιοδωρία, πίστη, υπερηφάνεια, λάμψη, δημιουργικότητα, ευχαρίστηση. Ο τρόπος με τον οποίο τα γνωρίσματα αυτά επιτυγχάνουν την έκφραση ενός ατόμου είναι η μεταβλητή.

Όταν είναι ανθυγιεινή, η γενναιοδωρία του Λέοντα έρχεται με χορδές προσδοκίας. Η αφοσίωση έρχεται με την πρόβλεψη της υποταγής στο κάθε αίτημα του Λέοντα, η υπερηφάνεια γίνεται αλαζονεία και καθιστά κάθε υπόθεση θέμα σωτηρίας του προσώπου, η δημιουργικότητα χρησιμοποιείται για να χειραγωγεί τους άλλους. Η ευχαρίστηση και / ή η προώθηση μοιράζονται ή δίδονται σε άλλους με πανάκριβη τιμή. Οι άνθρωποι κάτω από τη επιρροή του Λέοντα, όχι μόνον όσοι σχετίζονται έντονα με αυτό το ζώδιο μπορεί να έχουν μια ισχυρή αίσθηση δικαιώματος, όπως και να νομίζουν ότι οι άλλοι πρέπει να κοιτάξουν προς αυτούς ή να εξυπηρετήσουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους κατά πρώτο και κύριο λόγο.

Αυτές οι σκοτεινές εκφράσεις της ενέργειας του Λέοντα συχνά προκύπτουν όταν ο  ψυχή μας επιδιώκει να απορροφήσει το Φως από τους άλλους, απορροφώντας το Φως και τη Ζωή από και μακριά από τους άλλους. Το κάνουμε αυτό όταν δεν αναγνωρίζουμε τη λαμπρότητα που έχουμε ήδη μέσα μας και την αναζητούμε από τους άλλους. Μέχρι που συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε ήδη αυτό που ψάχνουμε μέσα μας, κανείς δεν θα μπορεί ποτέ να μας δώσει αρκετά.

Όταν είναι υγιής, η γενναιοδωρία του Λέοντα είναι ελεύθερη και ανοιχτή χωρίς προσδοκία επιστροφής. Η πίστη δίνεται επειδή πραγματικά νοιάζεται για τους ανθρώπους. Η υπερηφάνεια γίνεται προαγωγή άλλων. Η δημιουργικότητα είναι μια ευκαιρία να λάμψει η μοναδική έκφραση του Φωτός και η ευχαρίστηση και η προώθηση έρχονται μέσα από την προσέλκυση προσοχής στον εαυτό

Αναγνωρίζετε κάποια από αυτές τις εκφράσεις σε άλλους ανθρώπους στη ζωή σας;

Αναγνωρίζετε κάποια από αυτές τις εκφράσεις στον εαυτό σας;

Πώς το φως των άλλων σας κάνει να αισθανθείτε; Ευτυχισμένος; Θυμωμένος; Ζεστός, απογοητευμένος, ζωντανός, εξαντλημένος;

Και πώς αισθάνεστε για τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε καθημερινά; Ενεργοποιήστε ή νιώθετε αδιαφορία;

Ο λόγος αυτών των ερωτήσεων είναι επειδή το καταπληκτικό πράγμα με την ενέργεια του Λέοντα είναι ότι όλοι την κατέχουμε. Ακόμα κι αν μερικοί από εμάς έχουν περισσότερο ή λιγότερο φως από άλλους, έχουμε όλοι φως μέσα μας που θέλει βαθιά να εκφραστεί, θέλει να λάμψει και να μοιραστεί με άλλους. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, η ενέργεια του Λέοντα όχι μόνο έχει την ικανότητα να λάμπει από εμάς αλλά και να αντανακλάται πίσω σε μας.

Καθώς όλοι καλούνται να λάμψουν το Φως μας αυτή τη στιγμή, καλούμαστε επίσης να αναγνωρίσουμε πώς επιλέγουμε να το αφήσουμε να εκφραστεί. Μπορούμε να δούμε πώς άλλοι επιλέγουν να λάμψουν, αλλά με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε επίσης να αναρωτηθούμε αν αναζητάμε κάτι στην έκφρασή τους για τον εαυτό μας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η απάντηση είναι η ίδια - "Γιατί ανασύρετε το βαγόνι σας στο αστέρι κάποιου άλλου όταν έχετε το δικό σας αστέρι μέσα σας περιμένοντας να λάμψει;"

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, ΤΩΡΑ είναι ο χρόνος σας για να λάμψετε! Βγείτε μπροστά και γίνεται η πιο λαμπρή έκφραση του εαυτού σας που μπορείτε να είστε! Μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να κάνετε τα αρνητικά σας θετικά της ζωής σας. Η επιλογή εξαρτάται από εσάς.

Το βασικό θέμα του Αυγούστου 2017 είναι ο ίδιος σας ο εαυτός

Η ενέργεια του Αυγούστου για το 2017 δείχνει ότι είμαστε ακόμα τεχνικά σε μια περίοδο απαλλαγμένη από προσωπικές αναδρομικές πλατφόρμες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μετακίνηση προς τα εμπρός. Υπάρχουν όμως πολλές συγκρούσεις στα αστέρια τις προσεχείς εβδομάδες και σε αστέρια όπως αυτά κρύβονται μυστικά πολύ βαθιά στη διαίσθηση για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποια πράγματα πρέπει να προωθήσετε. Οι εκλείψεις είναι ακριβώς μπροστά μας και πιθανότατα θα φέρουν πολλά πράγματα που χρειάζονται την προσοχή σας, γιατί σε αυτό το σημείο μια λάθος κίνηση από μέρους σας μπορεί να οδηγήσει σε συντριβή και μετατόπιση τροχιών πολύ γρήγορα.

Ο λόγος για τον οποίο η διαίσθηση πρέπει να βασιλεύει υπέρτατα, ειδικά αυτή τη στιγμή, είναι επειδή οι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη συνεχή μάχη «της θέλησής μου» έναντι της «θέλησής σας» - του σχεδίου μας για τον εαυτό μας εναντίον του Θεϊκού Σχεδίου. Οι εκλείψεις τείνουν να δείχνουν σαφώς την κατεύθυνση του Θεϊκού Σχεδίου, έτσι πρέπει να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με το Πνεύμα για να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα που χρησιμοποιούμε για μας είναι τα πράγματα που κάνουν καλό σε εμάς. Ζώντας έτσι μπορούμε να παρακάμψουμε τις προκλήσεις που είναι περιττές.

Οι εκλείψεις τείνουν να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές τροχιάς. Τα «μη διαπραγματεύσιμα» γεγονότα συμβαίνουν γρήγορα φέρνοντας δραματικές εξελίξεις και ζοφερές νέες αρχές. Οι πύλες της εμπειρίας κλείνουν – όμως  ανοίγουν άλλες που συχνά φέρνουν μια φρενίτιδα που εμποδίζει να έχετε το χρόνο να επεξεργαστείτε τις αλλαγές.

Το διάστημα του Αυγούστου 2017 οι εκλείψεις αυτού του μήνα συνεχίζονται στην πολικότητα του Λέοντα / Υδροχόου, που άρχισε στις αρχές του 2017 και θα λήξει το 2019. Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις προσωπικές δυνατότητες αυτού του κύκλου έκλειψης, σκεφτείτε το 2008-2009 όταν αυτή η πολικότητα των εκλείψεων ήρθε στην ζωή μας τελευταία φορά. Τα θέματα και οι τομείς της ζωής που έλαβαν το επίκεντρο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου πιθανότατα θα έχουν αναδειχθεί στο προσκήνιο και πάλι φέτος. Αυτό μπορεί ή δεν μπορεί να έχει ομοιότητα με τα μαθήματα από την κατάρρευση της αγοράς, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της αστρολογικής ώθησης ήταν ότι ο Πλούτωνας κινήθηκε στον Αιγόκερω εκείνη την εποχή. Ωστόσο, πολλά δευτερεύοντα ζητήματα που αναφέρθηκαν εκείνη την εποχή σχετίζονται σίγουρα με τον κύκλο έκλειψης του Αυγούστου και αυτά θα επανεμφανιστούν ως γενικά θέματα.

Οι γενικές δυνατότητες από την πλευρά του Λέοντα της εξίσωσης, που φιλοξενεί τον Ήλιο, θα περιλαμβάνουν σημαντικά θέματα που αφορούν τη σύλληψη, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την παιδική ηλικία, τις σχέσεις με τα παιδιά, τα δημιουργικά έργα, τη γενικότερη δημιουργικότητα, την κατεύθυνση, τη μοντελοποίηση, την αθλητική ανάγκη για προβολή, αλλά και τομείς όπως διασκέδαση, αναψυχή, χόμπι και ρομαντισμός / αληθινή αγάπη. Από την πλευρά του Υδροχόου της εμπειρίας που φιλοξενεί την Σελήνη, τα θέματα αφορούν σε ομάδες, φίλους, γνωστούς, ομάδες / κοινωνικούς κύκλους (συμπεριλαμβανομένων των online), μεγάλες οργανώσεις, ανθρωπιστικές προσπάθειες, κοινότητες / κοινοτικά προγράμματα (αυτοπροσώπως ή σε απευθείας σύνδεση).

Ένα κοινό θέμα που γεφυρώνει και τις δύο πολικότητες είναι η προσωπική θέληση / δημιουργικότητα έναντι κοινωνικών κανόνων. Για παράδειγμα, η ιδέα των ανθρώπων που δεν ακολουθούν το status quo με επενδύσεις και άλλα παρόμοια θέματα και αντ 'αυτού ακολουθώντας τα πάθη και τη χαρά τους ζουν την ζωή τους θα είναι σίγουρα και πάλι στο προσκήνιο και το θέμα της αναδιάρθρωσης μεγάλων οργανισμών και κοινοτικών υποδομών θα μας απασχολήσει εξίσου.

Ο νόμος της φυσικής που λέει ότι η ύλη δεν μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί, απλώς αλλάζει μορφή, είναι προφανώς σε εξέλιξη κατά τους κύκλους έκλειψης. Καθώς οι προηγούμενες εμπειρίες, οι άνθρωποι, οι πεποιθήσεις, οι τρόποι ύπαρξης εξαφανίζονται, οι νέες εμπειρίες, οι σχέσεις (ή νέες εκδόσεις προηγούμενων σχέσεων), οι απόψεις και οι κατανοήσεις εισάγονται με ίσο βάρος αντικαθιστώντας ό, τι έφυγε.

Οι κυριότερες όψεις του Αυγούστου του 2017

04.08.2017 h.18:48: Δίας Τετράγωνο Πλούτων
05.08.2017 h.21:31: Ήλιος Όψη χιαστί Ποσειδών
09.08.2017 h.20:10: Ήλιος Όψη χιαστί Πλούτων
10.08.2017 h.09:02: Ερμής Εξάγωνο Αφροδίτη
10.08.2017 h.13:30: Άρης Όψη χιαστί Ποσειδών
10.08.2017 h.21:24: Ήλιος Εξάγωνο Δίας
12.08.2017 h.04:04: Δήμητρα Τρίγωνο Ποσειδών
12.08.2017 h.05:17: Αφροδίτη Τρίγωνο Ποσειδών
12.08.2017 h.05:57: Αφροδίτη Σύνοδος Δήμητρα
13.08.2017 h.21:06: Ήλιος Τρίγωνο Κρόνος
15.08.2017 h.11:17: Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτων
16.08.2017 h.10:36: Άρης Όψη χιαστί Πλούτων
16.08.2017 h.11:55: Ήλιος Τρίγωνο Κόρα
17.08.2017 h.06:39: Αφροδίτη Τετράγωνο Δίας
18.08.2017 h.18:55: Αφροδίτη Όψη χιαστί Κρόνος
20.08.2017 h.16:41: Άρης Εξάγωνο Δίας
20.08.2017 h.22:56: Αφροδίτη Τετράγωνο Κόρα
21.08.2017 h.06:21: Ήλιος Τρίγωνο Ουρανός
21.08.2017 h.10:02: Δήμητρα Αντίθεση Πλούτων
22.08.2017 h.13:20: Άρης Τρίγωνο Κρόνος
22.08.2017 h.22:20: Ήλιος Είσοδος Παρθένος
24.08.2017 h.19:01: Αφροδίτη Τετράγωνο Ουρανός
26.08.2017 h.04:29: Αφροδίτη Είσοδος Λέων
26.08.2017 h.13:50: Άρης Τρίγωνο Κόρα
26.08.2017 h.20:42: Ήλιος Σύνοδος Ερμής
27.08.2017 h.12:15: Δίας Εξάγωνο Κρόνος
31.08.2017 h.15:26: Δήμητρα Όψη χιαστί Κρόνος
31.08.2017 h.15:27: Ερμής Είσοδος Λέων

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

1-2 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Σκορπιό Σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς - Η υποστήριξη θα μπορούσε να προέλθει από την εσωτερική...

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου

Αστρολογικό Δελτίο Σεπτεμβρίου

Η Νέα Σελήνη που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στις 21 Αυγούστου δηλαδή, συνέβη αργά στο ζώδιο του Λέοντα και ήταν μια συνολική ηλιακή...

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

04.05.2017 h.00:50: Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδών Πολύ όμορφη όψη για την αρχή του μήνα που δίνει ρεαλισμό στα όνειρα και δημιουργικότητα στην...

Αστρολογικό Δελτίο Μαρτίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο  Μαρτίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαρτίου 2017

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και θα τον καλωσορίσουμε, ακόμα κι αν έχει κάπως δύσκολα χαρακτηριστικά. Η Πανσέληνος στις 12 του...

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Ένταση και πάθος, μια παράξενη αλλά όχι κακή Έκλειψη στον Λέοντα και πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στην σκακιέρα του ουράνιου θόλου...

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες! Η Χρονιά του Κόκορα είναι εδώ, το 2017 έφτασε και είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα περιστροφή γύρω από τον...