Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-8-2017
<p>Κριός

Είστε από τους πιο ευνοημένους σήμερα και είναι πάρα πολύ πιθανό  να σας χτυπήσει απόψε την πόρτα ένα άτομο από το παρελθόν. Ίσως να είναι το ίδιο άτομο που είχατε στον νου σας.

Ταύρος

Είσαστε έτοιμοι να κάνετε πολλά για το άτομο που σας αφορά. Δεν κάνετε παζάρια, έχετε βεβαιωθεί για το τι θέλετε και θα το διεκδικήσετε εδώ και τώρα. Μην κόψετε τον αυθορμητισμό σας.

Δίδυμοι

Αν καταφέρετε και πολεμήσετε τις αναστολές σας και προσπαθήσετε να έναν πιο χαλαρό βηματισμό στις κινήσεις σας, η ημέρα θα έχει να σας δώσει πολλά. Πάρτε πρωτοβουλίες.

Καρκίνος

Καθώς σήμερα για εσάς θα είναι μία ημέρα ανανέωσης, είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια επανασύνδεση η οποία θα θέσει τα πράγματα σε ένα νέο και εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Λέων

Ετοιμαστείτε, διότι οι επισκέψεις από το παρελθόν είναι ένα από τα πιθανότερα σενάρια. Μην αγχωθείτε, αντιμετωπίστε την κατάσταση κατάματα και μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες.

Παρθένος

Αυτή τη φορά η σχέση σας με το παρελθόν δεν θα σας ρίξει ψυχολογικά. Καταφέρνετε να διώξετε την μελαγχολία και αποφασίζετε να περάσετε την βραδιά με τους δικούς σας όρους.

Ζυγός

Μην δείξετε απροθυμία απέναντι σε κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, εάν δεν έχετε πράγματι τη θέληση να αποστασιοποιηθείτε. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για παιχνίδια εξουσίας.

Σκορπιός

Αυτό το οποίο θα μπορούσε να χαλάσει μία ωραία βραδιά για εσάς είναι το να προσπαθήσετε να κάνετε το άτομο που σας αφορά να ζηλέψει. Δεν θα είναι αναγκαίες τέτοιες κινήσεις.

Τοξότης

Σήμερα νοιώθετε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και ένα ενδεχόμενο επικοινωνίας με άτομο από το παρελθόν θα γίνει την κατάλληλη στιγμή. Όμως δεν πρέπει να τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Αιγόκερως

Να ξέρετε πως από σήμερα θα αρχίσετε να σκέφτεστε και να δράτε αρκετά διαφορετικά και αυτό θα είναι θετικό. Μην νομίζετε πως αυτό δεν θα αφορά και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Θα σας είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας Βγάζετε ερωτισμό και θα είναι δύσκολο να σας αντισταθεί το πρόσωπο στο οποίο θα στρέψετε το βλέμμα σας, οπότε σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Ιχθείς

Αφήστε το τι σας λένε οι άλλοι. Η βραδιά ζητάει ξεφάντωμα. Μην ανησυχήσετε να βγείτε εκτός εαυτού, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και στο κάτω-κάτω, αυτό απαιτεί από εσάς η ημέρα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...