Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-8-2017
<p>Κριός

Μην φοβηθείτε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο. Οπλιστείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ίσως είσαστε κοντά σε πολύ μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος

Τα αισθήματά σας βγαίνουν στην επιφάνεια και θα είναι πολύ δύσκολο να τα κρύψετε. Μην κάνετε λοιπόν εκπτώσεις σε αυτό που νοιώθετε, το τι θα κάνει το άλλο πρόσωπο θα έχει σχέση με αυτήν την κατάσταση.

Δίδυμοι

Εμπνέεται εμπιστοσύνη και είναι πιθανόν να σας ζητηθεί από κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν να δώσετε κάποια συμβουλή και να το υποστηρίξετε. Χειριστείτε τις καταστάσεις έξυπνα.

Καρκίνος

Φαίνεται να σας περιμένουν ορισμένες εκπλήξεις σήμερα. ΑΝ αποφασίσετε να ανοιχτείτε, ίσως κάνετε ία νέα αρχή, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτήν την οποία κάνατε στο παρελθόν.

Λέων

Λόγω του ότι είστε κάπως μπουχτισμένοι από τα δικά σας προβλήματα, ίσως εμφανιστείτε κάπως πιο απόμακροι σήμερα. Μην αφήσετε αυτό να επηρεάσει την βραδιά.

Παρθένος

Ένας εγωισμός ως προς το να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που σας αφορά, σας κρατάει μακριά του. Έχετε να πείτε πολλά, αλλά θα πρέπει να χαλαρώσετε την καρδιά σας.

Ζυγός

Δεν είναι η ώρα για υποχωρήσεις, αν νοιώθετε πως θέλετε κοντά σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μην χάνετε το θάρρος σας, βγείτε μπροστά και δημιουργήστε τις εκπλήξεις.

Σκορπιός

Είσαστε σε θέση να πείσετε τον συνομιλητή σας. Εκμεταλλευτείτε το αυτό, για να κάντε μία σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο που σας αφορά. Μην μένετε πλέον πίσω.

Τοξότης

Είσαστε έτοιμοι να ακούσετε από το πρόσωπο που σας αφορά το τι έχει να σας πει. Βρίσκεστε σε θέση να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσατε από εκεί που μείνατε.

Αιγόκερως

Από το φόβο σας να μην φανείτε ευάλωτοι, ίσως γίνετε απόμακροι και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε για σήμερα. Φανείτε πιο δυναμικοί, διεκδικήστε αυτό που ζητάτε.

 

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα από ό,τι ήδη έχετε, για να καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

Ιχθείς

Λόγω του ότι σήμερα είστε πιο σίγουροι και έχετε πάρει πλέον καλύτερες αποφάσεις, θα μπορέσετε πιο εύκολα και αποτελεσματικά να προσεγγίσετε το άτομο που σας αφορά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγάλη δύναμη θα αντλήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, εάν παραδεχθείτε πως το παρελθόν έχει τελειώσει και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...