Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/08 – 6/08/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/08 – 6/08/2017
<p>Κριός

Οι Κριοί δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. «Να σε ακούω…», ζητάτε συνέχεια… Που σας χάνουν που σας βρίσκουν όλο κάποιον κυνηγάτε, δικός σας ή άγνωστο, δεν έχει καμιά σημασία. Η δύναμη του διημέρου σας δίνει έναν αέρα άγριο και μια τρέλα συγχρόνως που κάνουν την μέρα σας ερωτική μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.  Αν τύχει και κανένας τσακωμός με το έτερο ήμισυ, θα γίνει για καλό και πονηρό σκοπό: έχετε βάλει στοίχημα να σπάσετε όλα τα όρια.

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλετε τα πάντα και μάλιστα αμέσως. Αυτό το διήμερο, δεσμευμένοι - αδέσμευτοι, δεν έχει σημασία, θα το περάσετε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ίσως να μην προλάβετε να καταλάβετε και πολλά πράγματα, θα σας «τυλίξουν» και θα πάρετε και θα δώσετε πολλή αγάπη.  Όμως η Αφροδίτη θέλει να βλέπετε το καλό και το ψάχνετε από εδώ, το ψάχνετε από εκεί, όλο και κάπου το βρίσκετε και έτσι και η ερωτική σας ζωή δεν είναι μόνον απολαυστική, αλλά και γεμάτη δυνατά συναισθήματα.

Δίδυμοι
Έχετε πολλά κέφια και αντιμετωπίζετε τα πάντα με χιούμορ. Κεφάτοι, ορεξάτοι και ζωηροί λοιπόν. Ακόμα και αν πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν συμπαθείτε, δεν χαλιέστε καθόλου, εξάλλου την ατάκα την έχετε έτοιμη και μόλις σας την πουν τους αποστομώνετε. Ούτε «α» δεν προλαβαίνουν να κάνουν. Από την άλλη, μεγάλα γεγονότα διαφαίνονται στην σχέση σας μια και δεν θα μπορείτε να πείτε όχι σε προτάσεις για σοβαρές δεσμεύσεις.  

Καρκίνος
Έχετε αυτό το ΣΚ μια τάση οι Καρκίνοι να τα πείτε από πολύ κοντά με όσους αγαπάτε, να τους ξεμοναχιάσετε. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με λίγους και εκλεκτούς αγαπημένους σε ένα προσωπικό χώρο για να συζητήσετε πράγματα που δεν θα πρέπει να φανερωθούν, τουλάχιστον προτού έρθει η ώρα τους. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε ότι μεταξύ εσάς και κάποιων παλιών συντρόφων σας δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και για αυτό ίσως είναι καλό να σταματήσετε κάποιες επαφές.

Λέων
Οι Λέοντες έχετε αγριέψει, κανονικά. Τα ερωτικά σας σχέδια  είναι πολλά και αν μπορέσετε να υλοποιήσετε έστω και μερικά από αυτά ικανοποιημένοι θα είστε. Παράλληλα, ίσως χρειαστείτε την έγκριση του συντρόφου σας  για ένα θέμα που σας απασχολεί ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί αυτό το ΣΚ να ακούσετε τα πιο παράξενα πράγματα, και τις πιο παράξενες προτάσεις, στις οποίες δεν λέτε όχι.  Ραντεβού, βόλτες και αισθηματικές συνομιλίες ίσως χαρακτηριστούν από κάποια απρόοπτα γεγονότα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι κάνετε ένα απότομο ζουμ στον έρωτα, προφανώς για να προλάβετε πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σας. Το κεφάλι σας γυρίζει σαν σβούρα αφού είναι τόσο πολλά αυτά πρέπει να θέλετε αυτό το ΣΚ που νιώθετε ότι δίνετε έναν αγώνα με τις επιθυμίες σας. Ίσως συζητήσετε με τον σύντροφό σας, την πιθανότητα να σοβαρέψετε την σχέση σας. Από την άλλη μεριά νιώθετε να σας έλκουν και πολλά νέα πρόσωπα και είστε μπερδεμένοι.

Ζυγός
Οι Ζυγοί αρχίζετε να νιώθετε μια αδημονία, και οι άλλοι αναρωτιούνται - τι τον πείραξε, τι έπαθε και δεν στέκεται πουθενά; Αυτό το ΣΚ, έχετε κέφια και αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία για να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε πληροφορίες και να μάθετε- χρήσιμα και μη- πράγματα για να μπορέσετε να κατακτήσετε τους άλλους. Παράλληλα, οι δεσμευμένοι ίσως αισθανθείτε ότι κουράζεστε από πράγματα που δεν προχωράνε και θυμίζουν μια από τα ίδια, ενώ εσείς θέλετε περιπέτεια!

Σκορπιός
Με τον Πλούτωνα να είναι πολύ ενεργός, παίρνετε τον έρωτα εις βάθος. Μπορεί να δείχνετε ότι αντιμετωπίζετε κάποια σοβαρά ερωτικά θέματα ανάλαφρα, όμως στην πραγματικότητα τα παίρνετε πολύ πιο σοβαρά από όσο φαίνεται. Αυτό το ΣΚ, η σκέψη σας είναι διεισδυτική και αναλύετε το κάθε τι εις βάθος. Η ερωτική επιθυμία πολλαπλασιάζεται και ο έρωτας σας προσφέρει πολλές χαρές. Συνάμα, ίσως ακολουθήσετε κάποιο νέο πρόσωπο που θέλει να σας πάει μακριά. Είναι μια περίοδος μεγάλων συγκινήσεων.

Τοξότης

Οι Τοξότες γίνεστε λαλίστατοι, αφιερώνετε πολύ χρόνο για να συζητήσετε με το σύντροφο σας, να ανταλλάξετε απόψεις με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας και να μεταδώσετε στους άλλους μηνύματα που πιστεύετε ότι είναι σημαντικά, γιατί μιλάτε με ειλικρίνεια. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα ή μετακινηθείτε με το ταίρι σας. Προσέξτε και τους Κριούς, έχετε πολλά να πείτε αυτό το ΣΚ.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι θέλετε να αποφύγετε μικρές συγκρούσεις. Ο χώρος σας όμως πιθανόν αυτό το ΣΚ να θυμίζει παιδική χαρά μιας και οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί από όσο συνήθως και κεφάτοι και ευχάριστοι άνθρωποι σας επισκέπτονται ή επικοινωνούν μαζί σας. Οι σχέσεις σας με άτομα που έχουν τα ηνία της καρδιάς σας  μπορεί να διαταραχθούν από τη μια στιγμή και στην άλλη και εσείς να αναρωτιέστε επί ώρα, τι πραγματικά συνέβη.

Υδροχόος
Πόσο καλά θα περάσετε αυτό το ΣΚ οι Υδροχόοι, που είστε βέβαιοι πως η ζωή είναι ωραία. Χαρούμενη και ανέμελη διαφαίνεται αυτή η περίοδος, αφού, είτε το θέλετε είτε όχι, τα πράγματα εξελίσσονται έτσι που ασχολείστε με ραντεβού που σας κάνουν να περνάτε καλά, χωρίς συγχρόνως να γίνεται κάτι που να σας δεσμεύει. Η αισθηματική ζωή σας χαρίζει όμορφες στιγμές ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αποφύγετε επαφές με άτομα που σας εκνευρίζουν.

Ιχθείς

Πολύς κόσμος σας θέλει αυτό το ΣΚ. Ένας, ένας, που θα τους προλάβετε όλους;  Αυτό το ΣΚ, τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα έχει πιάσει μια πολυλογία και δεν λένε να σταματήσουν. Εντός του σπιτιού, θα ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν μια αίσθηση χαλαρότητας και κεφιού. Στην ερωτική ζωή, ίσως γίνουν κάποιες αποκαλύψεις ή θα λάβετε ένα δώρο ή κάποια χρήματα, σαν μάννα εξ ουρανού. Ζητήματα σχέσεων απαιτούν από εσάς περισσότερη ψυχραιμία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 30/12-31/12/2017

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 30/12-31/12/2017

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 30/12-31/12/2017

Κριός Η ερωτική διάθεσή σας είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της περιόδου. Η ανάγκη σας για ζεστασιά και τρυφερότητα θα σας φέρει πιο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Κριός Ενεργοποιήστε τη γοητεία! Είναι μια μεγάλη στιγμή για να ασκήσετε την προσωπική σας επιρροή, καθώς συναντάτε ιδιαίτερα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/08 – 30/08/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/08 – 30/08/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/08 – 30/08/2015

Και σαββατοκύριακο, και τέλος Αυγούστου και μια άκρως συναισθηματική και ερωτική και μαγεμένη και γεμάτη ασήμια και μαλάματα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...