Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2017
<p>Κριός

Έχετε κουράγιο να αντιμετωπίσετε όλα τα ενδεχόμενα; Αν ναι, τότε κάντε την κίνησή σας, αλλά να ξέρετε πως σήμερα τα πράγματα είναι ρευστά και το αποτέλεσμα αβέβαιο, ανεξάρτητα από τους χειρισμούς σας.

Ταύρος

Είστε πιο φοβισμένοι από συνήθως και έχετε πιο έντονα την σκέψη της απόρριψης. Αυτή η απαισιόδοξη στάση μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα, γι’ αυτό προχωρήστε με πιο φρέσκα βήματα.

Δίδυμοι

Πάρτε βαριά ανάσα και χαλαρώστε. Έχετε την εντύπωση πως βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά, αλλά στην πραγματικότητα επιμένετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά, η οποία δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.

Καρκίνος

Έχετε κάποια ανησυχία, η οποία σας κρατάει μακριά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν όμως δείξετε θάρρος και πολεμήσετε με τους φόβους σας, θα ανταμειφθείτε από το αποτέλεσμα.

Λέων

Είστε κάπως καχύποπτοι και ίσως αυτό σας απομακρύνει από το πρόσωπο που σας αφορά. Μην θεωρείτε τίποτα σίγουρο, όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει πάντα και φωτιά.

Παρθένος

Σήμερα η φαντασία σας θα είναι ένα δυνατό σημείο και επιτρέπετε στον εαυτό σας να ονειροπολεί. Αυτό θα μπορέσει να φτιάξει πολύ τη διάθεση του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Μία κοινωνικότητα θα βγάλετε σήμερα, αλλά θα είναι εύκολο να αλλάξει αυτή σας η διάθεση. Λάβετε αυτά υπόψιν προτού κάνετε κάποια συνάντηση σήμερα. Ελέγξτε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Διστακτικοί εμφανίζεστε σήμερα και ίσως είναι κάπως λογικό, εφόσον τα στοιχεία που να σας επιβεβαιώνουν την επιτυχία δεν είναι αρκετά για να κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Έχετε μία γενικότερη ερωτική διάθεση. Θα αποδειχθεί αρκετά εύκολο να πετύχετε τον στόχο σας, αν στοχεύσετε αυτή τη διάθεση προς το πρόσωπο από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Ξέρετε πολύ καλά πλέον πως τα πράγματα δεν είναι απλά, αλλά μπορείτε να τα δείτε με μία πιο χαλαρή ματιά, η οποία θα σας οδηγήσει πιο κοντά την πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος

Δεν πρέπει να επιτρέπετε στον εαυτό σας να πέφτει ψυχολογικά, η αντιμετώπιση των πραγμάτων που έχετε θα είναι θετική όταν θα μείνει η καθαρή λογική και θα αποβάλετε αρνητικά συναισθήματα.

Ιχθείς

Πιο ενθουσιώδεις είσαστε σήμερα και αν παραμερίστε τα λάθη του παρελθόντος, από όποια πλευρά και να έγιναν, θα έρθετε πιο κοντά στον στόχο σας. Οπλιστείτε με αποφασιστικότητα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να ανεβαίνουν οι τόνοι και όμως, πολλά ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά από τις σημερινές όψεις, αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-9-2017

Κριός Εάν φοβάστε αυτή της στιγμή να κάνετε την κίνησή σας, να την αποφύγετε. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό, διότι μάλλον βρίσκεστε ακόμα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-8-2017

Κριός Η ημέρα ζητά από εσάς πιο ώριμους και σταθερούς χειρισμούς. Μη δράτε απερίσκεπτα και μάθετε πως το παρελθόν είναι κεφάλαιο που...