Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 7/08 – 13/08/2017
<p>Το κολοσσιαίο γεγονός αυτής της εβδομάδας και όλης αυτής της περιόδου είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, στην 15η μοίρα, σε αντίθεση φυσικά με τον Ήλιο στον Λέοντα αλλά και τον Άρη. Όμως, επειδή θα ακολουθήσει μια επίσης τρομερά σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στις 21 του μήνα, πρέπει να εξεταστούν μαζί. Οπότε θα παρακάμψουμε τις άλλες σεληνιακές όψεις της εβδομάδας, που θα έχουμε τον καιρό να τις δούμε αναλυτικά στην Ερωτική Σελήνη κάθε μέρας και θα ασχοληθούμε με το τι σηματοδοτούν αυτές οι δύο Εκλείψεις, σαν ζευγάρι, για το κάθε ζώδιο χωριστά.

Κριός

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Νιώθετε αυτή την πρώτη έκλειψη πολύ έντονα χάρη στην ένταση που δημιουργείται από τον Άρη. Οι καταστάσεις φθάνουν σε σημείο μη επιστροφής. Είναι μια καλή στιγμή να αλλάξετε τις φιλίες και να μιλάτε με νέες κοινωνικές ομάδες. Αποδεχτείτε νέα πράγματα στη ζωή σας!

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Η καθημερινή σας ζωή και η υγεία σας ζητούν αναδιοργάνωση αυτό το εξάμηνο. Αλλάξτε τις παλιές συνήθειες και οργανώστε τις εργασίες έτσι ώστε να υπάρχει ευτυχία και αρμονία. Βελτιώστε το μενού σας και αναζητήστε σωματικές δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

Αγάπη: Όσοι είναι παντρεμένοι ή που έχουν παιδιά θα περάσουν το εξάμηνο επικεντρωμένοι στην οργάνωση της ζωής τους. Οι αδέσμευτοι θα βρουν κάποιον σύντροφο σε νέες κοινωνικές ομάδες.

Ταύρος

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Επαγγελματικές αλλαγές ή νέα δουλειά μπορεί να έρθουν αυτό το εξάμηνο. Απολαύστε αυτή τη στιγμή για να αναδιοργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Η είσοδος και η έξοδος νέων αφεντικών δημιουργούν ευκαιρίες για να αναπτύξετε τον εαυτό σας επαγγελματικά.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Το εξάμηνο σημαίνει ανακαινίσεις στο σπίτι και μικρές επισκευές. Οι οικογενειακές σχέσεις περνούν και τώρα μέσω αλλαγών. Τα παιδιά μπορούν να ζητήσουν περισσότερα από εσάς κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, η εστίαση είναι σίγουρα στο σπίτι και στην οικογένεια.

Αγάπη: Τα ζευγάρια έχουν μια ευτυχισμένη και αισθησιακή φάση. Οι αδέσμευτοι μπορούν να ξεκινήσουν νέες συναντήσεις χωρίς μεγάλες δεσμεύσεις.

Δίδυμοι

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Ανανέωση της πίστης και των ευκαιριών στο εξωτερικό. Οι σπουδές και τα ταξίδια είναι τα θέματα του επόμενου Εξαμήνου. Οργανώστε τα οικονομικά σας για ένα ξεχωριστό ταξίδι με πνευματική ανάπτυξη.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Νιώθετε αυτή την έκλειψη πολύ έντονα. Είστε το ζώδιο με τα περισσότερα οφέλη τον Αύγουστο και με περισσότερες πιθανότητες προόδου στο Εξάμηνο. Η οικονομική ζωή σας περνάει σε ευημερία. Η τύχη σας χαμογελά.

Αγάπη: Τα ζευγάρια είναι αρμονικά. Οι αδέσμευτοι βάζουν ψηλά τον πήχη και αναζητούν την αγάπη με τέλεια επικοινωνία.

Καρκίνος

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Βρείτε νέους τρόπους για να μοιραστείτε την εξουσία και την προσωπική δύναμη. Οι επαγγελματικές αλλαγές είναι ευπρόσδεκτες όταν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να ζήσετε έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Εγκατάλειψη παλαιών εννοιών.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Ευκαιρία να μεταμορφώσετε τον τρόπο που κερδίζετε χρήματα ή πώς διαχειρίζεστε τα υπάρχοντά σας. Ξανασκεφτείτε πώς βλέπετε τα χρήματα μακροπρόθεσμα. Βελτιώστε τις επικοινωνίες σας.

Αγάπη: Τα παντρεμένα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προκλήσεις λόγω οικονομικών και δύσκολων προϋπολογισμών. Δεν είναι ένας ευνοϊκός μήνας για νέες σχέσεις.

Λέων

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Σημαντικές αλλαγές στις συνεργασίες ή στους γάμους. Οι συνεργασίες που είναι ισχυρές συνεχίζονται μετά από κάποια αναταραχή. Ήρθε η ώρα να τερματίσετε τις πολύ κουρασμένες σχέσεις. Πιθανότητα διαζυγίων.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Νιώθετε έντονα μια μεταμόρφωση του Εαυτού. Αυτή η Έκλειψη εμφανίζεται στο ζώδιο σας. Εκτός από τις προσωπικές αλλαγές, κάνετε ένα νέο οικονομικό σχέδιο. Να διαχειρίζεστε τα χρήματα με σαφή τρόπο.

Αγάπη: Οι κινήσεις του Ουρανού περιπλέκουν τη ζωή των αδέσμευτων και των παντρεμένων ζευγαριών. Με τη δεύτερη Έκλειψη στον Λέοντα, προσέξτε πριν ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Παρθένος

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Αλλαγές στην καθημερινή ζωή, στο χώρο εργασίας και στην υγεία. Ελέγξτε τι πρέπει να μετατραπεί για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας. Αναζητήστε αρκετές απόψεις σε μια διάγνωση εάν η υγεία σας είναι ασταθής.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Οι καρμικές σας πηγές είναι προσιτές για να κάνετε μια αναδιαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Ο μετασχηματισμός της προσωπικής σας εικόνας είναι το αποτέλεσμα όσων μεταμορφώνονται μέσα σας.

Αγάπη: Οι έγγαμοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη αφοσίωση για να ξεπεράσουν τις διαφορές απόψεων. Οι αδέσμευτοι μπορούν να ζήσουν μια αγάπη, αλλά δεν υπάρχει ακόμη πλήρης κατανόηση.

Ζυγός

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Εξαιρετική ευκαιρία για μια αλλαγή στην εργασία. Η ανακαίνιση της ηγεσίας σας δημιουργεί ευημερία. Απολαύστε αυτή τη στιγμή.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Σε αυτό το εξάμηνο αισθάνεστε τις αλλαγές στην ομάδα φίλων σας και στα θεσμικά όργανα στα οποία παρακολουθείτε. Αποδεχτείτε νέους φίλους και αφήστε εκείνους που έχουν γίνει κάποιοι άλλοι. Το ζώδιο σας είναι εκείνο που αισθάνεται τη μεγαλύτερη αλλαγή σε ηλεκτρονικά, στα αυτοκίνητα και ηλεκτρικά συστήματα. Ενημερώστε το antivirus σας και δημιουργήστε αντίγραφα ζωτικών εγγράφων.

Αγάπη: Εσείς είσαι εκείνοι που επέλεξαν να ζουν έντονα την αγάπη. Μη φοβάστε να επιλέξετε σύντροφο τώρα. Τα ζευγάρια έχουν μια ρομαντική και σταθερή περίοδο. Απολαύστε αυτή τη φάση!

Σκορπιός

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Οι αλλαγές στο σπίτι και η επίλυση προβλημάτων είναι η προτεραιότητα σας. Η αλλαγή, η ανακαίνιση ή η εγκατάσταση νέων συσκευών είναι μέρος του εξαμήνου. Προγραμματίστε την αναδιοργάνωση του σπιτιού σας αυτή τη στιγμή.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Μεταβολές στην εργασία και θέσεις ηγεσίας. Νέες κοινωνικές ομάδες διευρύνουν το εξάμηνο σας. Ασταθής υγεία μέχρι τις 21 του μήνα.

Αγάπη: Τα ζευγάρια επαναπροσδιορίζουν τους ρόλους τους στο σπίτι και τον τρόπο με τον οποίο ασχολούνται με τη συναισθηματική σχέση. Δεν είναι μια ενεργή φάση για αδέσμευτους, καθώς δεν έχουν ζωτική ενέργεια.

Τοξότης

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Είστε το ζώδιο που αισθάνεται έντονα τις αλλαγές στην επικοινωνία, τα ηλεκτρονικά μέσα και τα αυτοκίνητα. Αυξήστε την υπομονή σας με την οικογένειά σας και προσέξτε την επικοινωνία σας.

 

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Μεγάλες ευκαιρίες στο εξωτερικό και με νέες σπουδές. Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη σε όλο το εξάμηνο. Αναμόρφωση της καριέρας σας με ευημερία. Αγκαλιάστε την πρόσκληση ενός ταξιδιού.

Αγάπη: Τα ζευγάρια βρίσκουν μια συναισθηματική ισορροπία μετά την 21η του μήνα. Ο Έρωτας δεν είναι το επίκεντρο αυτού του μήνα, αφού η μεγάλη κλήση είναι πέρα από τη θάλασσα. Τίποτα κοντά σας δεν σας τραβάει.

Αιγόκερως

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Μια καλή στιγμή για την οικονομική σας ζωή και θετικά αποτελέσματα στις επενδύσεις σας. Οικογενειακές αλλαγές και μικρές επισκευές στο σπίτι.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Ευκαιρίες για νέες σπουδές, ανανέωση της πίστης σας. Δώστε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις συνεργασίες σας και να επανεξετάσετε πώς μοιράζεστε την εξουσία. Καθαρίστε όλα τα πνευματικά και υλικά απόβλητα.

Αγάπη: Εξαιρετική ευκαιρία για συγχώρεση μεταξύ συντρόφων και εγκατάλειψη των θεμάτων του παρελθόντος. Ξεχάστε τι δεν λειτούργησε. Είναι σημαντικό να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο μέλλον. Η αγάπη είναι αδρανής για τους αδέσμευτους, καθαρίζετε ακόμα την καρδιά σας.

Υδροχόος

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Περάσατε το εξάμηνο με μια αλλαγή του Εαυτού. Μια νέα εμφάνιση ή διατροφή αποτελούν μέρος της εκδήλωσης αυτής της αλλαγής. Νέα ρούχα συμβολίζουν αυτή τη διαδικασία. Οι εργασίες μπορούν να τροποποιηθούν.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Το κεντρικό θέμα είναι τώρα η σύμπραξη και ο γάμος. Υπάρχουν 6 μήνες για να δείτε την πραγματικότητα σχετικά με αυτό το θέμα και εάν υπάρχει πραγματικά ανταλλαγή ισχύος. Εξαιρετική ευαισθησία στην υγεία κατά τις ημέρες κοντά στις εκλείψεις.

Αγάπη: Όσοι έχουν σχέση αισθάνονται την ανάγκη να επιβάλουν την προσωπικότητά τους στη σχέση. Συμπληρωματικές σχέσεις λήγουν. Οι αδέσμευτοι βρίσκουν αγάπη.

Ιχθείς

Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου: Η ιδανική στιγμή για να οργανώσετε την οικονομική σας ζωή. Η έκλειψη επηρεάζει τα κέρδη σας. Χρησιμοποιήστε τους καρμικούς πόρους σας για να μεταμορφώσετε την τροχιά σας στη Γη. Μάθετε από το παρελθόν και επαναξιολογήστε τι είναι χρήσιμο για το μέλλον. Απορρίψτε τα νοητικά απόβλητα.

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου: Προσέξτε την υγεία σας, αποδεχτείτε τις αλλαγές στην επαγγελματική και καθημερινή σας ζωή. Επίλυση των συνεταιρισμών και του γάμου. Οποιαδήποτε ανανέωση στα θέματα που αναφέρονται παραπάνω θα γίνει μια νέα ρουτίνα. Μπορούν να φτάσουν στην ζωή σας νέοι συνεργάτες ή σύντροφοι.

Αγάπη: Τα ζευγάρια επανεκτιμούν τη σχέση και ορισμένοι γάμοι μπορεί να τελειώνουν. Οι αδέσμευτοι ενδιαφέρονται για την αγάπη μόνο μετά τις 22 του μήνα. Μέχρι τότε, είναι σε ενδοσκόπηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017

Το νέο φεγγάρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 είναι το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας, που χρωματίζει όλη την ερωτική μας ζωή. Νέο Φεγγάρι...

Φεγγάρια Αγάπης 28/08 – 3/09/2017

Φεγγάρια Αγάπης 28/08 – 3/09/2017

Φεγγάρια Αγάπης 28/08 – 3/09/2017

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 Η εβδομάδα ξεκινάει με ερωτική ένταση, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη από τον...

Φεγγάρια Αγάπης 14/08/20/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 14/08/20/08/2017

Φεγγάρια Αγάπης 14/08/20/08/2017

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 Η γλυκιά Σελήνη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον Κριό που την φιλοξενεί για να περάσει στον αισθαντικό Ταύρο, ενώ...

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Φεγγάρια Αγάπης 20/02 – 26/02/2017

Μια παντοδύναμη Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στους καρμικούς Ιχθείς είναι το σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Μια Έκλειψη που...

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Φεγγάρια Αγάπης 27/07 – 2/8/2015

Μια ακόμα Πανσέληνος μας περιμένει, μια ακόμα μεγαλειώδης καλοκαιρινή βραδιά, που αξίζει να την τιμήσουμε με όλη την δόξα που της πρέπει...

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Φεγγάρια Αγάπης 20/ 26-10-2014

Είναι μια τόσο σημαντική εβδομάδα από άποψη Σελήνης, που σαφώς και αξίζει την προσοχή μας! Τα πάνω – κάτω θα φέρει η Νέα Σελήνη στον...