Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 7/08 – 13/08/2017
<p>Κριός

Η ειρήνη και η γαλήνη που ξεκινήσατε να δημιουργείτε την προηγούμενη εβδομάδα με συγχώρεση και αφήνοντας περιττά θέματα έξω από την σχέση σας παραμένει ο στόχος σας. Προσπαθήστε να δείτε τα καλά πράγματα στην καθημερινή σας ζωή και ειδικά στον έρωτά σας, στο σπίτι και στους στενούς φίλους σας. Βρείτε τουλάχιστον τρία καλά πράγματα καθημερινά και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας γι 'αυτά.

Ταύρος

Εξακολουθείτε να θέλετε να εστιάσετε στα θέματα της καρδιάς και πρέπει να το κάνετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφράζεται πιο ελεύθερα και αυθόρμητα εκεί. Αλλά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να δημιουργείτε κάποιες αλλαγές στη δουλειά και τη σταδιοδρομία σας. Παρουσιάστε τουλάχιστον την εργασία σας όπως θέλετε. Η δημιουργική εργασία, τα χόμπι και τα ταλέντα πρέπει να εκφράζονται, οπότε, να τα εκφράζετε.

Δίδυμοι

Εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποια πικρία και κάποιες μνησικακίες, αφήστε τες να φύγουν. Αλλά αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε επίσης να εκφράσετε όχι μόνο τη συγχώρεση, αλλά και την αγάπη. Σκεφτείτε θετικά πράγματα για τον εαυτό σας, τη ζωή σας και για τους ανθρώπους γύρω σας. Χαμογελάστε περισσότερο, και πάντα προσπαθήστε να πείτε ένα καλό σε εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδράτε.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να επιστρέφετε στον έλεγχο της ζωής σας. Το έργο σας και άλλα ζητήματα σας οδήγησαν εκτός ισορροπίας. Ξεκινήστε την αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας με κάθε τρόπο που μπορείτε. Η απεικόνιση και οι μικρές συμβολικές πράξεις θα έχουν σπουδαία αποτελέσματα στο θέμα. Ελέγξτε την τάση σας για υπερβολική αντίδραση όμως. Και μην τσακώνεστε!

Λέων

Εξακολουθείτε να εστιάζετε στα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα περισσότερο παρά στον έρωτα. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε πόσο ευλογημένοι είστε παρά πόσο άτυχοι είστε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε επιτύχει ήδη. Προσπαθήστε να ξυπνήσετε την αίσθηση της ευτυχίας γενικά, και να επιτρέψετε κάποια περισσότερη απόλαυση και πολυτέλεια. Για άλλη μια φορά, μην το παρακάνετε, αλλά απολαύστε την ζωή!

Παρθένος

Θα πρέπει να συνεχίσετε τη διαδρομή που ξεκινήσατε την προηγούμενη εβδομάδα. Αν δεν έχετε ξεκινήσει, κάντε το τώρα, με τον Ερμή ανάδρομο. Μπορείτε ακόμα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας με οτιδήποτε καινούργιο που θέλετε να κάνετε. Θέματα που σχετίζονται με την αγάπη, σχετικά με μια επανασύνδεση είναι ιδιαίτερα ευνοημένα. Για άλλη μια φορά, πιστέψτε στον εαυτό σας και στο Σύμπαν και κάντε ένα βήμα.

Ζυγός

Απελευθερώστε την πικρία σας και συνειδητοποιήστε τις ευλογίες σας. Να είστε ευγνώμονες για ό, τι έχετε και για την αγάπη που ήδη λαμβάνετε. Η καταμέτρηση μόνο των ευλογιών σας μπορεί να είναι η αρχή ενός καλύτερου και ευτυχέστερου μέλλοντος, αλλά η ενεργητική ευγένεια σε όσους βρίσκονται κοντά σας θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το μονοπάτι σας.

Σκορπιός

Έχετε αρχίσει το εσωτερικό σας ταξίδι της αυτοανακάλυψης; Εάν όχι, κάντε το αυτή την εβδομάδα. Αν έχετε αρχίσει, συνεχίστε. Ο εαυτός σας έχει ακόμα πολλά να σας πει. Αφήστε την ψυχή σας να εκφράζεται μέσα από την τέχνη. Σχεδίαση, τραγούδι, χορό, γραφή, ό, τι σας ταιριάζει. Δεν πειράζει αν είστε καλοί ή όχι σε αυτό. Απλά κάντε το. Θα εξαπολύσει την ευτυχία σας δημιουργώντας δύναμη.

Τοξότης

"Έχω κάνει το καλύτερό μου και όλα είναι καλά!" Αυτό θα πρέπει να παραμείνει το μάντρα σας αυτήν την εβδομάδα. Τώρα αισθάνεστε ισχυρότεροι. Νιώθετε πιο άξιοι. Αυτό είναι καλό. Πρέπει να ενδυναμώσετε περισσότερο αυτό το συναίσθημα. Τα πράγματα γύρω σας είναι καλύτερα από ό, τι φαίνονται. Συνειδητοποιήστε ότι η αγάπη πρέπει να ξεκινάει από μέσα σας.

Αιγόκερως

Πρέπει να εκφράσετε την αγάπη και την υποστήριξή σας σε άλλους. Θα είναι ρομαντικού τύπου, γονικού ή φιλικού τύπου, δεν έχει σημασία. Απλώς πείτε "σ 'αγαπώ" σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να το κάνετε άμεσα με λόγια και πράξεις, αλλά επίσης, μπορείτε να προσφέρετε την αγάπη σας μέσα από σκέψεις και προσευχές. Και οι δύο τρόποι θα δουλέψουν όμορφα.

Υδροχόος

Η τάση να εγκαταλείψετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας είναι ακόμα παρούσα. Ανάλογα με το πόσο καλά εργαστήκατε την προηγούμενη εβδομάδα στη συγχώρεση, αυτή η τάση μπορεί να είναι ισχυρότερη ή ασθενέστερη. Όποια και αν είναι η περίπτωση σας, συνεχίστε να εργάζεστε στη συγχώρεση και συνεχίστε να προσφέρετε στον εαυτό σας αγάπη, και στους αγαπημένους σας.

Ιχθείς

Για άλλη μια φορά, εάν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάστασή σας, δείξτε όσο το δυνατόν περισσότερο την ευγνωμοσύνη σας. Εάν όχι, ίσως ήδη γνωρίζετε καλύτερα τι θέλετε. Αυτός ο στόχος πρέπει να επιτευχθεί με όλα τα μέσα που έχετε τώρα, μαγικά ή όχι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 11/09 - 17/09/2017

Κριός Μια δυναμική, ενεργή και ωφέλιμη περίοδος. Ειδικά για όλα τα θέματα που αφορούν την αγάπη. Όσο περισσότερο εργάζεστε σε αυτά τα...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Κριός Οι Κριοί είστε σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και δεν αποκλείεται να εννοείται πιο σοβαρά πράγματα από ό,τι συνήθως, όταν λέτε...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...