Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017
<p>Κριός

Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να ακολουθήσετε ένα ερωτικό ζήτημα σχετικό με το παρελθόν.

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για το τι θα έπρεπε να ακολουθήσει μετά την επόμενη κίνηση σας και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι εξαντλήσατε κάθε επιλογή μέχρι στιγμής.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας όπου αποκαλύπτονται σκέψεις και συναισθήματα, γιατί θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε να υπερβάλετε για να απελευθερώσετε πάρα πολλά συναισθήματα, πολύ σύντομα.

Καρκίνος

Το να μοιράζεστε μια βαθιά προσωπική σκέψη ή επιθυμία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να το αισθάνεστε τρομακτικό, αλλά θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που το πρόσωπό που σας αφορά θέλει να ακούσει.

Λέων

Εκπέμπετε μία παθιασμένη ενέργεια που είναι ελκυστική σε άλλους, αλλά θα μπορούσε να αγνοηθεί από το άτομο στο οποίο απευθύνεται αυτή η ενέργεια. Βρείτε λοιπόν την κατάλληλη συνταγή ισορροπίας.

Παρθένος

Κάτι που σχετίζεται με το ερωτικό σας παρελθόν σας θα μπορούσε να σας κάνει να φρενάρετε στο παρόν αλλά είναι σημαντικό να μην πιστεύετε τόσο σταθερά ότι αυτό που συνέβη στο παρελθόν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στο σήμερα.

Ζυγός

Μία συμβουλή από ένα έμπιστο πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να ρίξετε ένα νέο φως σε ένα παλιό πρόβλημα. Ένα αδιέξοδο που υπήρχε την τελευταία περίοδο μπορεί να εξαφανιστεί χάρις την βοήθεια ενός φίλου..

Σκορπιός

Εφαρμόζοντας μια αίσθηση ρεαλισμού σε ό,τι έχει σχέση με τα κίνητρά σας και τον ενθουσιασμό στον συναισθηματικό σας κόσμο δεν χρειάζεται να αραιώσετε οποιαδήποτε μαγεία ξεδιπλώνεται τώρα.

Τοξότης

Θέλετε να είσαστε κάπως θορυβώδεις όταν οι υποθέσεις του συναισθηματικού σας κόσμου δεν έχουν πάρει τον δρόμο που θα θέλατε. Τραβήξτε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να είστε «ζωντανοί» για τους λόγους που επιθυμείτε να αποκαλύψετε κάτι έντονα προσωπικό σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Πρέπει να μπορείτε να πείσετε για τις προθέσεις σας.

Υδροχόος

Θα πρέπει να είσαστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με κάποιον άλλο σχετικά με τα κίνητρά σας ή τις προθέσεις σας σε ό,τι αφορά την πρόοδο μιας σχέσης. Αν πραγματικά θέλετε να δημιουργήσετε ή να εμβαθύνετε μια σχέση, τότε η επιφανειακές κινήσεις δεν θα ωφελήσουν.

Ιχθείς

Ένα ρομαντικό σχέδιο ίσως χρειαστεί να αφαιρεθεί για να δημιουργηθεί χώρος για ένα άλλο, αλλά μην ανησυχείτε να θεωρείστε ως αναποφάσιστοι ή ασυνεπείς στα μάτια ενός στενού σας και αγαπημένου προσώπου..

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Κριός Προσοχή και ωριμότητα σήμερα. Είναι μία δύσκολη στιγμή για ορισμένες πιο απαιτητικές κινήσεις σήμερα και ακόμα και αν βρήκατε το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-6-2017

Κριός Η Πανσέληνος σας φέρνει μεγάλη συναισθηματική και ψυχική μεταμόρφωση. Θα διαπιστώσετε ότι αρκετές καταστάσεις συναισθηματικού ή...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Κριός Το ερωτικό μέτωπο σας είναι ειρηνικό. Υπάρχει αρκετή συναισθηματική προσήλωση για να διατηρήσετε τη σχέση σας ισχυρή και την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Κριός Ο Έρως διέρχεται από το ηλιακό τέταρτο σπίτι σας και είστε πιο ενεργοποιημένοι σε οικεία, άνετα περιβάλλοντα. Η διάθεσή σας, σας...