Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-8-2017
<p>Κριός

Πρέπει απόψε να είσαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Παρότι η ημέρα θα είναι σε θέση να σας χαρίσει πολλά δώρα, τα σχέδιά σας ίσως μπουν ως τείχος σε αυτά που θα μπορούσατε να έχετε.

Ταύρος

Είναι η χειρότερη στιγμή για απόδοση ευθυνών. Ο ρομαντισμός ευνοείται, η γκρίνια όμως όχι. Μπορείτε να είστε ευρηματικοί, αλλά όχι να επαναλαμβάνετε τα ίδια σενάρια.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για την επόμενη κίνησή σας, αλλά πρέπει να διερωτηθείτε αν και το άτομο που σας αφορά είναι έτοιμο για την κίνηση αυτή. Λάβετε αυτόν τον παράγοντα υπόψιν.

Καρκίνος

Δεν είναι στιγμή για οπισθοχώρηση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μπροστά ορισμένες επαφές σας και να παίξετε ένα παιχνίδι ίσως συγκρατημένο.

Λέων

Μην νομίζετε πως οι προθέσεις σας δεν γίνονται φανερές. Ήδη ορισμένα άτομα έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ορισμένα πράγματα. Προσέξτε τις κινήσεις σας και υπολογίστε τες.

Παρθένος

Εάν προκύψει σημαντική συζήτηση για το παρελθόν, αξιοποιήστε την ιδιαίτερη δυνατότητά σας στη διπλωματία. Μην αρχίσετε να αποδίδετε ευθύνες, βρείτε την χρυσή τομή.

Ζυγός

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, ανεξάρτητα από ορισμένες αναποδιές που συμβαίνουν στη γενικότερη ζωή σας. Αξιοποιήστε αυτή τη διάθεση, ελευθερώστε αγνά συναισθήματα.

Σκορπιός

Η αισιοδοξία σας θα καταφέρει να σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στο να κάνετε το επόμενο βήμα. Μην επηρεαστείτε από φωνές που σας λένε να δράσετε αντίθετα.

Τοξότης

Αν βρίσκεστε σε κάποιο συναισθηματικό σταυροδρόμι, βεβαιωθείτε πως οι αποφάσεις σας δεν βασίζονται αποκλειστικά στο συναίσθημα, αλλά πως ακολουθείτε και μία λογική επεξεργασία.

Αιγόκερως

Ίσως ρίχνετε αρκετά τις προσδοκίες σας, ίσως για να διαφυλάξετε τον εαυτό σας από το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποτελέσματα που δεν θα θέλατε. Μην χάνετε όμως την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος

Αν νοιώθετε πως η υπομονή σας εξαντλείτε και πως δεν υπάρχουν ουσιαστικά κίνητρα να περιμένετε κάποιο άτομο, τότε μην σπαταλάτε τον χρόνο σας, εξαιτίας της συνήθειας.

Ιχθείς

Είναι στιγμή να μάθετε τι θέλετε. Ευνοήστε να κάνετε κάποια συζήτηση με το άτομο που σας αφορά. Ίσως αυτή η συζήτηση σας φέρει πιο κοντά στο να πάρετε αποφάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-9-2017

Κριός Δεν έχετε λόγο να αφήσετε την ημέρα χωρίς να την εκμεταλλευτείτε, καθώς σήμερα ευνοούνται ορισμένα χαρακτηριστικά του εαυτού σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Κριός Αυτό που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας είναι το να αποφύγετε ορισμένα ξεσπάσματα τα οποία μπορεί πραγματικά να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...