Ερμής Ανάδρομος – Οδηγός Επιβίωσης

Ερμής Ανάδρομος – Οδηγός Επιβίωσης
<p>Φροντίστε τον εαυτό σας! Ο ανάδρομος Ερμής θα κινείται μέσω της ανήσυχης Παρθένου από τις 12 έως τις 31 Αυγούστου, στη συνέχεια στον εκφραστικό Λέοντα για τη διάρκεια του κύκλου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς να επιβιώσετε τρεις εβδομάδες διακοπών επικοινωνίας χωρίς να χάσετε το μυαλό σας.

Έχετε ζήσει ποτέ μια εβδομάδα που κανείς δεν σας καταλαβαίνει; Τα δεδομένα σας εξαφανίζονται, οι άνθρωποι διαφωνούν για ανοησίες, η κυκλοφορία είναι χάλια και ο υπολογιστής σας καταρρέει καθώς πληκτρολογείτε την τελευταία πρόταση του μεγάλου αμερικανικού μυθιστορήματός σας. Οι πτήσεις καθυστερούν ή ακυρώνονται ή ξεχνάτε το διαβατήριό σας στο σπίτι στο δρόμο προς το Ντουμπάι. Τα σχέδια αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και οι φίλοι σας στέκονται μακριά.

Να λοιπόν τι πρέπει να κάνετε επειγόντως:

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας, ανανεωθείτε με πραγματικούς φίλους και καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να καταθέσετε όλα τα χαρτιά σας σε νομικό επίπεδο, κρατώντας πάντα τους αριθμούς πρωτοκόλλου γιατί θα χαθούν.  Στις 12 Αυγούστου, ο Ερμής γύρισε ανάδρομος για τρίτη φορά το 2017. Η πορεία προς τα πίσω του Ερμή ξεκινά από την αναλυτική Παρθένο, καθιστώντας τον καθένα λίγο πιο νευρωτικό μέχρι τις 31 Αυγούστου. Στη συνέχεια, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, θα περάσει από το πεδίο του Λέοντα, κάνοντας τους πάντες να αισθάνονται λίγο πιο επίπονη και "έξτρα" την ανάγκη για προβολή. Οι συνομιλίες θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε ατελείωτες ηθικές συζητήσεις ή ακόμα και σε αγώνες εγωισμού. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε για αυτή τη φάση τριών εβδομάδων είναι ότι μπορείτε να συμφωνήσετε να διαφωνείτε - πριν οι σχέσεις χτυπήσουν κόκκινο.

Το κλειδί για την πλοήγηση τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού είναι να γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ "ουσιαστικής" και "προαιρετικής" κατάστασης. Ο Ερμής μέσω του Παρθένου και του Λέοντα μπορεί να μας κάνει εξωφρενικά περίεργους με τις λεπτομέρειες ... μέχρι στο σημείο να οδηγούμε όλους γύρω μας στα άκρα . Επιλέξτε τις μάχες σας και τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες με προσοχή. Παρακολουθήστε προσεκτικά και τις κινητές συσκευές. Αφήνοντας το κινητό  σας με μια γραμμή ή αποθέτοντας τον καφέ σας στο laptop σας, μπορεί να ξεκινάτε μια καταστροφή.  Μερικά σφάλματα όπως αυτά μπορούν να αποφευχθούν με λίγη επιπλέον προσοχή. Όταν ο Ερμής τα βάζει με τις βάσεις δεδομένων και τις βγάζει εκτός λειτουργίας, μια σταλιά πρόληψης αξίζει ένα κιλό θεραπείας.

Ωστόσο, με τις παρωχημένες εμμονές της Παρθένου στο τιμόνι, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις αυτού του κοσμικού κύκλου και να καταδυθούμε σε ερευνητικές αποστολές. Και ο άρχων Λέων μπορεί να μας βοηθήσει να βγάλουμε εκπληκτικά γραφικά, να ασχοληθούμε με μόδα και μουσική αλλά και να φτιάξουμε τα πάντα. Μέχρι τη στιγμή που ο γρήγορος Ερμής επιστρέφει ορθός  στις 5 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε οπλισμένοι με όλα τα στοιχεία για να αντιμετωπίσουμε το τέλος του 2017.

Ο πλανήτης επικοινωνίας, ο Ερμής, ρυθμίζει τη μεταφορά και τη μετακίνηση των πληροφοριών, οπότε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου εμπλοκής σήματος είναι σοφό ο κωδικός προστασίας να προστατεύει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα και να τα υποστηρίζει.

Τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο, ο Ερμής περνά τη γη στην τροχιά του. Καθώς περιστρέφεται, ο Ερμής επιβραδύνεται και φαίνεται να σταματά (σταθμός) και να γυρίζει προς τα πίσω (οπισθοδρομική κίνηση). Φυσικά, στην πραγματικότητα ΔΕΝ κινείται προς τα πίσω, αλλά μοιάζει πολύ με δύο τρένα ή αυτοκίνητα που περνούν μεταξύ τους, δημιουργεί την οπτική ψευδαίσθηση ότι κάποιος (ο Ερμής, σε αυτή την περίπτωση) πηγαίνει προς τα πίσω.

Στην αστρολογία, ο Ερμής ρυθμίζει την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία - έτσι όλες αυτές οι περιοχές πηγαίνουν άσχημα για περίπου τρεις εβδομάδες.

Για να το ξεπεράσουμε, ο Ερμής ανάδρομος έχει επίσης αυτό που ονομάζεται "περίοδος σκιάς"  έτσι ώστε να αισθανθείτε την ανάδρομη λίγες εβδομάδες πριν και μετά την πραγματικότητα.

Πώς να μην έχετε μια νευρική κατάρρευση; Μην ξεκινήσετε τίποτα νέο. Ελέγξτε όλα τα συμβόλαιά σας προτού υπογράψετε. Ανανεώστε τις δεσμεύσεις σας, αντί να κάνετε νέες. Προετοιμαστείτε να επαναλάβετε συχνά κάτι. Είναι σαν να μαθαίνεις ένα νέο χορό. Ή κάτι τέλος πάντων, που δύσκολα μαθαίνεται.

Σημείωση για όλους τους κατοίκους του 21ου αιώνα: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας, του ημερολογίου και του κινητού σας. Αναμείνετε καθυστερήσεις εάν ταξιδεύετε και πάρτε μαζί σας ένα βιβλίο για να διασκεδάσετε ενώ περιμένετε το απρόσιτο λεωφορείο ή το αεροπλάνο. Ελάτε σε επαφή με τους παλιούς φίλους - και μην εκπλαγείτε αν οι άνθρωποι από το παρελθόν σας παρακολουθούν. Μπορεί να ακούσετε νέα από τους πιο ξεχασμένους πρώην φίλους και συμμαθητές της παιδικής ηλικίας κατά τη διάρκεια των αναδρομικών. Ο Ερμής επίσης ρυθμίζει τα συμβόλαια, οπότε σκεφτείτε πριν από μια υπογραφή, είτε ολοκληρώνετε σημαντικές διαπραγματεύσεις πριν από την έναρξη του κύκλου είτε περιμένετε να υπογράψετε έγγραφα έως ότου ο Ερμής πηγαίνει κατευθείαν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα από τις 31 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για μια σύντομη υποχώρηση στο ηγεμονικό ζώδιο...

Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο

Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο

Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο

Ο Ερμής γυρίζει στις 30 Αυγούστου σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η τρίτη του ανάδρομη κίνηση, έτσι θα...

Αστρολογικό Δελτίο 8-5-2016

Αστρολογικό Δελτίο 8-5-2016

Αστρολογικό Δελτίο 8-5-2016

Ερμής ανάδρομος, Άρης ανάδρομος, Κρόνος ανάδρομος, Πλούτωνας ανάδρομος, ο Δίας όμως, ακριβώς από αύριο θα γυρίσει ορθός, είναι η...

1ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης ο Ερμής

1ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης ο Ερμής

1ο Δεκαήμερο Παρθένου: Κυβερνήτης ο Ερμής

Ο βασικός κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο πανίσχυρος στα πνευματικά πεδία Ερμής. Κυβερνά το πρώτο της δεκαήμερο και βρίσκεται και στο...

Περιμένοντας τον Ερμή να Ορθοδρομήσει

Περιμένοντας τον Ερμή να Ορθοδρομήσει

Περιμένοντας τον Ερμή να Ορθοδρομήσει

Μέσα σε μια περίοδο πολύ μεγάλης έντασης, και καθώς οι καρμικοί πλανήτες είναι ανάδρομοι – Ποσειδώνας και Πλούτωνας, ο Κρόνος μας έκανε...

24 Αυγούστου 2013: Ο Ερμής στην Παρθένο –Διαύγεια και Τάξη

24 Αυγούστου 2013: Ο Ερμής στην Παρθένο –Διαύγεια και Τάξη

24 Αυγούστου 2013: Ο Ερμής στην Παρθένο –Διαύγεια και Τάξη

Στις 24 Αυγούστου, ο κυβερνήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Αναλυτικός από κάθε άποψη, ο Ερμής στο ζώδιο...