Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-8-2017
<p>Κριός

Οι ανάγκες και οι ελπίδες του συντρόφου σας ήταν πάντα το κυρίαρχο θέμα στη σχέση σας είτε είστε στην πρώτη λάμψη είτε έχετε ενωθεί εδώ και δεκαετίες. Έχετε παίξει πάντα το ρόλο του σιωπηλού υποστηρικτή και έχετε το απολαύσει πραγματικά αυτό. Αλλά έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα ανισότητας στη σχέση σας.

Ταύρος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας νιώθετε πλημμύρα συναισθημάτων. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για σας, αλλά θα αισθανθείτε μια συντριπτική ανάγκη να εκφράσετε τις ελπίδες σας και όνειρα στον σύντροφό σας. Θέλετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ενώ ο σύντροφός σας κρατά τα χέρια σας.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής αρχίζει να κυριαρχεί επάνω σας. Η ξαφνική αλλαγή της ζήτησης και του ρυθμού σας θα αποτελέσει μια πλήρη έκπληξη για τον σύντροφό σας, που σας έχει μάθει να είστε πολύ γρήγοροι, και είναι πιθανό να πάθει σύγχυση. Μπορεί ακόμη και να ανησυχεί για την ξαφνική επιβράδυνση του συναισθήματος.

Καρκίνος

Μόλις αφήσετε στην άκρη την αρχική σας ανησυχία και δώσετε την ώθηση να ακούσετε πραγματικά τα συναισθήματά σας, ο σύντροφός σας θα προσαρμοστεί στην αλλαγή που θέλετε να βιώσετε. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά μόλις ομαλοποιηθούν τα πράγματα, θα είστε ευγνώμονες που εκφράσατε αυτό που έχετε κρατήσει πίσω.

Λέων

Είστε κυριολεκτικά φλογεροί στον έρωτα και αυτό σας κάνει φυσικά καλό. Από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός σας μπορεί να θέλει λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά σας, αλλά θα αγαπήσει το γεγονός ότι τελικά αποφασίσατε να τον εμπιστευθείτε αρκετά για να ανοίξετε και να μιλήσετε πραγματικά για τα όσα νιώθετε.

Παρθένος

Τα αστέρια έχουν παραταχθεί για να δημιουργήσουν μια πιο ενδιαφέρουσα στιγμή στη ερωτική σας ζωή. Θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε μια πιο παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας που πάντα προσπαθήσατε να την κρατήσετε θαμμένη.

Ζυγός

Γεγονότα από το παρελθόν ή από κάποια κοινωνική προετοιμασία μπορεί να σας έχουν πείσει να αρνηθείτε τα αληθινά σας συναισθήματα, αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο τις τελευταίες ημέρες. Κάποια νεύρα, προτιμείστε να τα βγάλετε ήπια.

Σκορπιός

Ο έλεγχός σας θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά σήμερα με την Σελήνη στον ταύρο και από αυτή την άποψη και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε κινήσεις που θα σας εκθέσουν συναισθηματικά. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι η άρνηση του δικού σας πάθους δεν είναι η λύση σε τίποτα και θα νιώσετε μια ισχυρή ώθηση να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Συνολικά, θα συναντήσετε συγκρουόμενα συναισθήματα - όλα αυτά θα σας ωθήσουν προς μια πιο παθιασμένη συμπεριφορά.

Τοξότης

Είναι η στάση του συντρόφου σας που θα σας δελεάσει περισσότερο για να αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας. Είναι ο σύντροφός σας που συνειδητοποιεί το βαθύ χαρακτήρα του πάθους που έχετε και το οποίο κρατάτε υπό αυστηρό έλεγχο για λόγους που είναι περισσότερο γνωστοί σε εσάς. Ο σύντροφός σας θα οργανώσει μια συστηματική επίθεση στις αισθήσεις σας, στην οποία δυσκολεύεστε να αντισταθείτε.

Αιγόκερως

Ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος να απολαμβάνετε τα βαθύτερα πάθη που πραγματικά θέλετε να χαρείτε. Αλλά εξαρτάται από εσάς να αφήσετε τον εαυτό σας να πάει και να εξερευνήσει τις αισθήσεις σας. Το ταίρι σας σας καταλαβαίνει καλύτερα από τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια σταθερή σχέση για αρκετό καιρό. Όλα τα σκαμπανεβάσματα ξεχνιούνται, καθώς μάθατε καλά από τα λάθη και ενεργήσατε θετικά για να τα διορθώσετε. Έχετε μάθει να ισορροπείτε την εργασία και την αγάπη σας καλά και όλα μοιάζουν να είναι τέλεια. 

Ιχθύς

Παρόλο που σήμερα η μέρα σας καλεί να απολαμβάνετε την αγάπη σας, σας ζητάει να είστε προσεκτικοί για ορισμένα στοιχεία διαφωνίας. Ένας στενός φίλος ή συγγενής θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα για εσάς, κάτι το οποίο βέβαια είναι απαράδεκτο. Ωστόσο, αυτό είναι προσωρινό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-8-2017

Κριός Το να συνδέσετε τη λογική με μια ρομαντική κατάσταση είναι πιθανό να οδηγήσει μόνο στο να καθοδηγήστε από τα συναισθήματά σας,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-8-2017

Κριός Μην φοβηθείτε σήμερα να εξωτερικεύετε κάπως πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Είναι μία στιγμή που η ευθύτητα θα παίξει ιδιαίτερο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-6-2017

Κριός Η ημέρα αυξάνει τις ζωτικές και αισθησιακές σας ενέργειες. Οι επιθυμίες, τα συναισθήματα και ακόμη και τα πάθη σας μπορεί να είναι...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-6-2017

Κριός Ζείτε μια στιγμή γεμάτη περιπέτειες και κινδύνους, στους οποίους τα συναισθήματά σας σάς καθοδηγούν να λάβετε αποφάσεις που...