Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-8-2017
<p>Κριός

Η ημέρα ζητά από εσάς πιο ώριμους και σταθερούς χειρισμούς. Μη δράτε απερίσκεπτα και μάθετε πως το παρελθόν είναι κεφάλαιο που απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς.

Ταύρος

Με μία πιο προσεκτική ματιά θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε πολύ καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σας. έχετε ορισμένους φόβους πως κάποιος προσπαθεί να βάλει εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Σε περίπτωση κατά την οποία αρχίσετε να έχετε ενδείξεις πως κάποιος σας λέει ψέματα, κρύβοντάς σας την αλήθεια για μία κατάσταση, να ξέρετε πως είναι πού πιθανό η διαίσθησή σας να σας λέει την αλήθεια.

Καρκίνος

Δεν είναι ης στιγμή για μεγάλους λογαριασμούς. Είναι στιγμή για ειλικρίνεια και άνοιγμα. Επιλέξτε να αποφύγετε τις μεγάλες κουβέντες και να μιλήσετε απλά και καθαρά.

Λέων

Μπορείτε να δεχθείτε το δικό σας μερίδιο ευθυνών; Αν ναι, τότε μπορείτε να κάνετε κάποια κίνηση. Αν όχι, τότε θα ήταν καλύτερο να μην προσπαθήσετε καν, μόνο εντάσεις θα συμβούν.

Παρθένος

Αν ο φόβος σας να μην πληγωθείτε είναι αρκετά έντονος, τότε να αποφύγετε να κάνετε κάποια κίνηση, καθώς θα είναι πολύ πιθανόν τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θα θέλατε.

Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Αυτό βέβαια το ξέρετε ήδη, αλλά ίσως με τον τρόπο σας δεν θέλετε να το παραδεχθείτε. Βγείτε από αυτή την βολική ψευδαίσθηση και δείτε τα πράγματα ως έχουν.

Σκορπιός

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα πολύ λογικό. Δεν είναι ντροπή να το διαισθανόμαστε, αρκεί όμως να μην κρίνονται όλες μας οι αποφάσεις από το πλαίσιο του φόβου, να έχετε αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Αν θεωρείτε πως η κίνησή σας δεν έχει να προσφέρει τίποτα, τότε σταθείτε ένα βήμα πίσω, δείτε την κατάσταση χαλαρά και ώριμα και έπειτα πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις.

Αιγόκερως

Δεν είστε έτοιμοι για να πείτε την τελευταία λέξη; Ε, τότε μην την πείτε. Δεν υπάρχει κανένας πραγματικός και ουσιαστικός λόγος να κάνετε βιαστικές κινήσεις αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλλειμα από ορισμένες υποθέσεις που σας κουράζουν , θα είστε σε θέση να δείτε κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα. Γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Ιχθείς

Νοιώθετε κάποια μελαγχολία. Νοιώθετε κάποια πολύ δυνατά συναισθήματα για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μην επιτρέπετε όμως στον εαυτό σας να παραδίνετε, χωρίς καμία λογική επεξεργασία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-8-2017

Κριός Μην σας αγχώνει τόσο πολύ το πώς, το γιατί, το πότε κτλ. Δημιουργείτε μόνοι σας ερωτήματα και τα απαντάτε αυθαίρετα. Θα χρειαστεί να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-8-2017

Κριός Έχετε κουράγιο να αντιμετωπίσετε όλα τα ενδεχόμενα; Αν ναι, τότε κάντε την κίνησή σας, αλλά να ξέρετε πως σήμερα τα πράγματα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Κριός Τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται από πολλές οπτικές γωνίες. Μην θεωρείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν ή τελειώνουν εύκολα. Είναι...