Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-8-2017
<p>Κριός

Γίνεται όλο και πιο κατανοητό πως υπάρχει μία απόσταση μεταξύ αυτού που θέλετε και μεταξύ αυτού που θεωρείτε σωστό. Εσείς όμως είστε αυτοί που θα βρείτε τις ισορροπίες.

Ταύρος

Αν καταφέρετε να φέρτε ένα τέλος σε ορισμένες άσχετες υποθέσεις οι οποίες επηρεάζουν με ύπουλο τρόπο τη ζωή σας, θα έρθετε πιο κοντά στους πραγματικούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Ορισμένες φοβίες σας κρατούν πίσω. Ίσως κάποια απόρριψη τελευταία σας έχει κάνει να έχετε μια ανησυχία. Αυτό όμως πρέπει να το ξεπεράσετε, αν θέλετε κάτι παραπάνω.

Καρκίνος

Ίσως υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στα σχέδιά σας, τα οποία δεν είναι πραγματικά προβλήματα. Ίσως καταλογίζετε σε πρόσωπο του παρελθόντος συμπεριφορές που δεν υπάρχουν πραγματικά.

Λέων

Αυτή τη φορά φοβάστε πραγματικά μήπως κάνετε κάποιο ανεπανάληπτο λάθος. δεν θέλετε να παρατηρείτε πως δεν κάνετε πρόοδο και πως μπλέκετε και πάλι σε ίδιες καταστάσεις.

Παρθένος

«Κοιμηθείτε, δε θα στείλει», λέει μία φράση. «Τότε θα στείλω εγώ». Αυτή πρέπει να είναι η δική σας απάντηση. Φανείτε πιο δυναμικοί και αποφασισμένοι, είσαστε κοντά στον στόχο σας.

Ζυγός

Ίσως έχουν ακουστεί ορισμένα ψέματα, μάλλον με καλοπροαίρετο αρχικά τρόπο. αυτά όμως τα ψέματα σας έχουν χαλάσει τη διάθεση τζάμπα. Προσέξτε μην κάνετε μεγάλα λάθη.

Σκορπιός

Εάν είστε σε έναν μόνιμο φόβο μήπως βρίσκεστε σε ψευδαίσθηση, θα πρέπει να το ξεπεράσετε. Δεν έχετε δίκιο. Είστε άλλωστε σε θέση να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Τοξότης

Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Καμιά φορά κάνει καλό να ακούμε και την παρέα μας, ακόμα και αν μας λέει κάτι το οποίο δεν θέλουμε να ακούσουμε.

Αιγόκερως

Μην υπερβαίνετε ορισμένα όρια. Μην μπαίνετε μέσα σε κάποια πεδία στα οποία πρέπει να μείνετε απ’ έξω. Μην δημιουργήσετε αφορμές να φανεί πως χάνετε τον έλεγχο.

Υδροχόος

Αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και το μόνο το οποίο δεν σας αφήνει είναι η συνήθεια, τότε βρίσκεστε σε ένα δύσκολο σημείο, από το οποίο θα πρέπει να φύγετε γρήγορα.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να μην έχετε πάντα τα χειρότερα σενάρια κατά νου. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση είναι άλλωστε πολύ σημαντικά προσόντα, για να μπορέσετε να κάνετε την κίνησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Κριός Μην επιμένετε σε αυτό που θεωρείτε πως δεν έχει πραγματικά σημασία στην ερωτική σας ζωή. Ειδικά σήμερα έχετε ανάγκη από το να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Κριός Αυτό που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας είναι το να αποφύγετε ορισμένα ξεσπάσματα τα οποία μπορεί πραγματικά να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Κριός Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσετε στο αντικείμενο τις αγάπης σας το πόσο σοβαρά θεωρείτε ορισμένα ζητήματα. Δεν πρέπει να γίνονται...