Ερωτικά Αστρολογικά Τips 16-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 16-8-2017
<p>Κριός

Θα πρέπει να μάθετε να μην κλείνετε τα συναισθήματά σας μέσα σ ένα κουτί. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν για εσάς το επόμενο διάστημα αρκετά δύσκολα, εάν δεν μάθετε να ανοίγεστε.

Ταύρος

Καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ερωτική εξομολόγηση, θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να προτιμήσετε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Σκεφτείτε έξυπνα.

Δίδυμοι

Ο φόβος της απόρριψης είναι κάτι που λίγο-πολύ όλοι έχουν. Αυτή όμως τη στιγμή μπορεί οι φόβοι σας να έχουν ρεαλιστική βάση. Προτιμότερο είναι να περιμένετε για την κίνησή σας.

Καρκίνος

Εάν πρόσφατα είχατε κάποια ερωτική απογοήτευση είναι καλύτερα να περιμένετε έως ότου ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας. Μην ψάχνετε για σύντροφό, ώστε να «εκδικηθείτε» κάποιο άλλο πρόσωπο.

Λέων

Είναι λάθος μεγάλο το να θεωρείτε πως όλοι στρέφονται εναντίον σας. Μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή όλοι να σας υποστηρίζουν. Δώστε βάση σε αυτό το ζήτημα.

Παρθένος

Προσπαθείτε να δείτε τις καταστάσεις πιο καθαρά και σίγουρα, όμως αυτό είναι πολύ πιθανόν να γίνει δυσκολότερο σήμερα, απ’ ό,τι νομίζατε. Πάρτε τον χρόνο σας, σκεφτείτε πιο χαλαρά.

Ζυγός

Αν αποφασίσετε σήμερα να μην γίνετε τόσο κτητικοί και υπερβολικοί σε ορισμένες αντιδράσεις σας, θα καταφέρτε να περάσετε τη βραδιά πιο ισορροπημένα. Μην υπερβαίνετε τα όρια.

Σκορπιός

Εάν προσπαθήσετε να κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση, είναι πάρα πολύ πιθανόν να δείτε πως δεν καταλήγει πουθενά. Τότε, θα είναι καλύτερο να την σταματήσετε, παρά να συνεχίζετε αναίτια.

Τοξότης

Είστε σίγουροι πως οι αποφάσεις που πήρατε είναι τελεσίδικες; Πάντως, φαίνεται πως οι αποφάσεις σας αυτή τη στιγμή δεν έχουν γερά θεμέλια. Μην πείτε την  τελευταία σας κουβέντα, ακόμη.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, θα χρειαστείτε κατεπειγόντως ένα διάλλειμα για καθαρότερη σκέψη. Το έχετε ανάγκη, γα να μπορέσετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις.

Υδροχόος

Να ξέρετε πως όλοι θα υπερβαίνουν κάπως τα όρια σήμερα. Πρόκειται να ακουστούν λόγια, τα οποία δεν σημαίνουν τίποτα. Μην τα πάρετε λοιπόν όλα τόσο σοβαρά, περιμένετε λίγο ακόμα.

Ιχθείς

Αν επιλέξετε να κάνετε ορισμένα σχέδια για το μέλλον, ακόμα και με καλή διάθεση, τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένατε. Δεν είναι η σωστή στιγμή, κάνε λίγη υπομονή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Κριός Η Ημέρα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας φέρει μπροστά από ορισμένες προκλήσεις. Αυτό θα είναι πραγματικά ατυχές, διότι αυτή τη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανόν να συμβούν ορισμένα σκηνικά που να αμφισβητήσουν την εμπιστοσύνη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Κριός Παίρνετε ορισμένες βιαστικές αποφάσεις και αυτό δεν μπορεί να βγει σε καλό. Ίσως τώρα να μην το καταλαβαίνετε, αλλά σύντομα τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 11-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 11-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 11-8-2017

ΚΡΙΟΣ Αν θέλετε ένα νέο έρωτα ή να επαναφέρετε τη λάμψη σε μια παλιά σχέση, τότε ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε σε νέους κοινωνικούς χώρους ή να...