Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-8-2017
<p>Κριός

Έχετε πολλά να πείτε και ίσως πρέπει να τα πείτε. Όμως η ώρα δεν είναι η σωστή για κάτι τέτοιο. Οι προθέσεις σας είναι πολύ πιθανόν να παρεξηγηθούν, όπως και το νόημα των όσων θα πείτε.

Ταύρος

Φοβάστε μήπως κάποια ερωτική σας εξομολόγηση δεν θα έχει ανταπόκριση; Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν είναι και η καλύτερη για να κάνετε κάποιο ουσιαστικό βήμα.

Δίδυμοι

Όντως οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δεν θα είναι δύσκολο να έρθετε σε μία κατάσταση τύπου «καλύτερα να ανοίξει η γη να με καταπιεί». Αποφύγετε καλύτερα να κάνετε κίνηση.

Καρκίνος

Κάποια πολύ σημαντικά μαθήματα έχετε πάρει αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολλά. Όμως έχετε μία δυσκολία αυτή τη στιγμή να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση.

Λέων

Αν και μέσα σας έχετε τη διάθεση να φτιάξετε τα πράγματα, να κάνετε κάτι καινούριο, να προχωρήσετε χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος, σήμερα αυτό θα είναι πραγματικά δύσκολο.

Παρθένος

Έχετε αυτή την κακή-πολύ καλή-συνήθεια να μην αποκαλύπτετε ποτέ τις ουσιαστικές σας σκέψεις και να κρατάτε το βάρος της ζωής σας μέσα σας. Αυτό σήμερα θα σας βάλει πολλά εμπόδια.

Ζυγός

Ο τρόπος με τον οποίον θα κάνετε την προσέγγισή σας στο άτομο που σας αφορά, θα ξεκινήσει κάπως άβολα. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε πράγματα και θα κάνετε κάποιες ετεροχρονισμένες ζήλειες.

Σκορπιός

Αν η στιγμή δεν νοιώθετε πως είναι η κατάλληλη, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγο να κάνετε μία κίνηση, για την οποία δεν είστε σίγουροι. Πάρτε τον χρόνο σας.

Τοξότης

Εφόσον δεν θέλετε να ξαναζήσετε τα ίδια, ξανά και ξανά, για ποιον λόγο τα καλείτε κοντά σας; θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να προσπαθήσετε να κάνετε την ψευδαίσθηση πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Αν η υπομονή σας τελειώνει, προσπαθήστε να θυμηθείτε καταστάσεις τις οποίες ζήσατε στο παρελθόν. Ίσως αξίζει να περιμένετε λίγο ακόμη, η σημερινή ημέρα δεν είναι καλή για τελικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Τα πράγματα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος. Έχετε πολλά να σκεφτείτε και πρέπει να το κάνετε μ ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ωριμότητα, να είστε έτοιμοι.

Ιχθείς

Νοιώθετε λες και δεν είστε ο εαυτός σας σήμερα. Κάποιες αντιδράσεις σας θα σας τρομάξουν. Να το έχετε αυτό υπόψιν σας, σε κάποια σημαντική συζήτηση, με πρόσωπο του παρελθόντος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αξιοποιήστε την ημέρα για να σκεφτείτε μερικά πράγματα που έχουν ουσία και αφορούν την συμπεριφορά σας....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν χρειαστεί, δώστε τόπο στην οργή. Κάντε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα φέρουν ένα τέλος σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην έχετε άγχος κατά τη διάρκεια των κινήσεών σας, ορισμένες φορές βέβαια το άγχος είναι εκείνο που πυροδοτεί...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...