Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017
<p>Κριός

Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα. Δείτε τα πράγματα σε ένα αλλαγμένο κλίμα.

Ταύρος

Δεν σας αρέσουν τα πολλά ερωτηματικά, ειδικά αυτή τη στιγμή. Θέλετε απαντήσεις. Όμως σήμερα θα είναι πιο εύκολο να τις έχετε, διότι τα συναισθήματα θα εκφραστούν με ειλικρίνεια.

Δίδυμοι

Σήμερα το καλύτερο που έχετε να άνετε είναι το να αποφασίσετε για το τι πραγματικά ζητάτε. Δεν θέλετε να παραμένετε μπερδεμένοι, οπότε πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό.

Καρκίνος

Είσαστε κάπως πιο συνεσταλμένοι, σχετικά με το άτομο που σας αφορά. Γίνεστε κάπως πιο ντροπαλοί. Κάποιες καταστάσεις δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε καθαρά και αυτό θα μετρήσει εναντίον σας.

Λέων

Μην κινήστε την στιγμή κατά την οποία ενεργείτε με πυξίδα τον φόβο. Είναι σημαντικό οι κινήσεις σας να διακατέχονται από νηφαλιότητα και να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης.

Παρθένος

Το παρελθόν σας χτύπησε πολύ δυνατά την πόρτα. Μάλλον κάνατε ήδη την κίνησή σας και ίσως δεν έχετε δει ακόμα τα αποτελέσματα. Περιμένετε υπομονετικά. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μην φοβάστε όμως.

Ζυγός

Ίσως το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε αυτή τη στιγμή είναι το να σας γίνει κάποια κίνηση από το παρελθόν. Όμως, βρίσκεστε στο σημείο για να ξεκινήσετε μία νέα περιπέτεια.

Σκορπιός

Ίσως δεν είστε και τόσο έτοιμοι για ορισμένες συζητήσεις. Θα σας είναι σχετικά ευκολότερο το να ανεβάσετε τους τόνους. Σκεφτείτε το αυτό προτού δράσετε απόψε το βράδυ.

Τοξότης

Έχετε ανοίξει τα χαρτιά σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. τα πράγματα είναι αρκετά σαφή και σας πληγώνει το να μην υπάρχει μια κίνηση απάντησης. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα.

Αιγόκερως

Είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να κάνετε κάποια κίνηση, από συναισθηματικής απόψεως. Βέβαια, την στιγμή που θα κάνετε την κίνηση αυτό θα αλλάξει στιγμιαία.

Υδροχόος

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά. Ορισμένες φορές από μικρές φράσεις ξεκινάει ένα κουβάρι που μας μπερδεύει κι μας οδηγεί στο κενό. προσέξτε τέτοιες καταστάσεις.

Ιχθείς

Ίσως μέσα σας μετανιώνετε που δείξατε κάπως πιο φανερό το ενδιαφέρον σας. γενικά το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο για μια κίνηση, προσέξτε πολύ από εδώ και πέρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσοχή απέναντι στις υπερβολές σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τα προσωπικά σας όρια, αποφεύγοντας να κάντε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εισερχόμενοι τώρα μέσα σε μία νέα περίοδο, προσπαθήστε από τη δική σας πλευρά να αξιοποιήσετε την περίοδο,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ημέρα. Σκέφτεστε τώρα πιο ισορροπημένα. Έχετε ξεφύγει από την ένταση και είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Κριός Η στιγμή είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με την ουσία του συναισθηματικού σας κόσμου. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Κριός Τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται από πολλές οπτικές γωνίες. Μην θεωρείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν ή τελειώνουν εύκολα. Είναι...