Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 17-8-2017
<p>Κριός – Ο Θάνατος

--Ο Θάνατος δείχνει πως το καλό αναμειγνύεται με το κακό σήμερα. Η μεγάλη αγάπη θα «εκραγεί», και η ζήλια και η εμμονή θα φανούν. Και τα δύο είναι επαναλαμβανόμενα στοιχεί που είναι μη ρεαλιστικά.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα

Η αυτοκράτειρα συμβολίζει τις δυνατότητες έλξης της αγάπης άνευ όρων σήμερα. Η ψυχή αγαπάει βαθιά και δίνει αξία στους αγαπημένους. Θα δείξετε τα δυνατά σας συναισθήματα προς το σύντροφό σας.

Δίδυμοι – Ο Τροχός της Τύχης

Όταν η καρδιά της τύχης και του επιτεύγματος φθάσει στην αντίθετη θέση, τα σχέδιά σας για την ευτυχία αποτυγχάνουν ή βρίσκονται σε αναμονή. Η επιθυμητή νύφη ή γαμπρός σας διακόπτει τη δέσμευση.

Καρκίνος – Η Ιέρεια

Σήμερα η Ιέρεια σας υπενθυμίζει ότι δεν είναι οι δυο μικρές λέξεις που λένε «σε αγαπώ», αλλά η συνειδητοποίηση και η σημασία τριών μεγάλων λέξεων, όπως η «ζήλια», η «χειραγώγηση» και η «κτητικότητα».

Λέων – Ο Μάγος

Οι ημέρες που ακολουθούν προσφέρουν υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Παρθένος – Το Φεγγάρι

Η Σελήνη συμβολίζει το βάθος, την οικειότητα και τα αληθινά συναισθήματα σε φάσεις ή σε μια σειρά φανέρωσης. Τα καλά νέα είναι ότι ανεβαίνετε υψηλότερα με κάθε βήμα. Τίποτα δεν έρχεται μόνο του.

Ζυγός – Ο Πύργος

Κάποιος αρνείται να μιλήσει για προβλήματα που τον απασχολούν. Εάν δεν είστε εσείς και θέλετε να χειριστείτε τα θέματα αυτά, πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο περισσότερο μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Σκορπιός – Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης ασχολείται με το παρελθόν. Εκφράζει το γεγονός πως μια παρουσία έχει βαριά σημασία στο μυαλό κάποιου σήμερα. Αυτό το άτομο, ο τόπος ή το πράγμα εμποδίζει κάποιον από την εξέλιξη.

Τοξότης – Το Άρμα Αντίστροφα

Με τις ιδιότητες του Άρματος ανεστραμμένες, ίσως εμποδίσετε το σύντροφό σας, ή κάποιο άλλο στενό πρόσωπό σας, να επιτύχει αντί για εσάς. Πρέπει να βγάλτε τον εαυτό σας από την πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σας.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Αντιστρέψτε την παλίρροια, αργά και δεν θα ισχύσει σήμερα μια άσχημη κατάσταση. Συζητήστε τα εξής: έχετε πάρα πολλά αυτά που θέλετε, αλλά όχι αρκετά και δεν ικανοποιείτε τις βασικές ανάγκες.

Υδροχόος – Ο Ήλιος

Ο ήλιος λάμπει και όλα γίνονται σαφή αν είστε αντικειμενικοί και ανοιχτοί σήμερα. Οι συνθήκες παραμένουν θολές εάν είστε ανεπίδεκτοι. Μόλις δείτε το φως, παλέψτε τα προβλήματα μένοντας γειωμένοι.

ΙχθύςΟ Τρελός

Παρακολουθήστε πού πηγαίνετε σήμερα. Μην πέσετε ψυχολογικά επειδή είχατε μεγάλες προσδοκίες. Διατηρήστε μια ρεαλιστική άποψη. Μερικοί άνθρωποι που βλέπετε ερωτικά θα παραμείνουν μόνο γνωστοί σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-12-2017

Κριός – Ο Θάνατος Πρέπει να είστε έτοιμοι σήμερα να αποχαιρετήσετε μια σχέση, έναν άνθρωπο ή ένα συναίσθημα. Ο Θάνατος δεν είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-9-2017

Κριός – Ο Θάνατος Ο Θάνατος δείχνει πως το καλό αναμειγνύεται με το κακό σήμερα. Η μεγάλη αγάπη θα «εκραγεί», και η ζήλια και η εμμονή θα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 11-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-8-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Η αυτοκράτειρα συμβολίζει τις δυνατότητες έλξης της αγάπης άνευ όρων σήμερα. Η ψυχή αγαπάει βαθιά και δίνει αξία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Κριός – Ο Θάνατος Ξανά εμφανίζεται ο Θάνατος στην ερωτική σφαίρα. Πρόκειται για μια κάρτα συμβολική φυσικά, που επισημαίνει ότι μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...