Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017
<p>Κριός

Ο πιο άμεσος τρόπος με τον οποίον επικοινωνείτε μπορεί να ταράξει κάπως τις καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο πρόκειται να σας δει με άλλο μάτι. Προσέξτε το ποιο είναι αυτό.

Ταύρος

Αναβαθμίζεστε πολύ και ετοιμάζεστε για πολύ μεγαλύτερες αλλαγές, από αυτές του τελευταίου διαστήματος. Θα βγείτε έξω με έναν πολύ φρέσκο αέρα, ο οποίος θα αναστατώσει.

Δίδυμοι

Αν αποφασίσετε να μην φοβηθείτε πιθανούς ανταγωνιστές, θα μπορέσετε απόψε να κάνετε τη βραδιά δική σας. Μην δώσετε σημασία στα μικρά πράγματα, προχωρήστε με βεβαιότητα.

Καρκίνος

Εμφανίζεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. έχετε μία αυξημένη αυτοπεποίθηση, η οποία σας καθοδηγεί μπροστά. Πρόκειται να τραβήξετε πολλά βλέμματα επάνω σας, να το έχετε υπόψιν σας αυτό.

Λέων

Απελευθερώνετε από μέσα σας κάποια πιο ρομαντικά αισθήματα. Επιτρέπετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί και να ξεφύγει από τα καθιερωμένα. Αυτό θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό.

Παρθένος

Έχετε κάποιον στόχο και ίσως να μην έχετε ακριβώς στο μυαλό σας το πώς θα τον πετύχετε. Όμως, μέσα από τις κινήσεις σας και την παρατήρηση του άλλου ατόμου, θα βρείτε ακριβώς το τι πρέπει να κάνετε.

Ζυγός

Η αυξημένη σας διαίσθηση θα σας βοηθήσει να καταλαβαίνετε πολλά βλέποντας λίγα. Ξέρετε ποιος θα προσπαθήσει να σας σαμποτάρει, ίσως και πριν το κάνει. Είστε έτοιμοι για πολλά.

Σκορπιός

Καταφέρνετε να ξεπεράσετε πολλές παρεξηγήσεις και να επανέλθετε σε μία κανονικότητα. Γρήγορα θα ξεπεράσετε κάποιες άβολες καταστάσεις και θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Τοξότης

Είστε πιο κοινωνικοί και πιο ευδιάθετοι. Αυτά τα δύο θα αποδειχθούν εξίσου σημαντικά σήμερα. Θα είστε διαχυτικοί και έτοιμοι για να μπείτε σε νέα παιχνίδια, με νέους όρους.

Αιγόκερως

Ακόμα και αν αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να πετύχετε όλους τους στόχους σας, έρχεστε κοντά στους περισσότερους από αυτούς. Καταλαβαίνετε πολλά και αλλάζετε τους όρους του παιχνιδιού.

Υδροχόος

Καταφέρνετε και ξεπερνάτε μόνοι σας διάφορες συναισθηματικές εμπλοκές του προηγούμενου διαστήματος και βγαίνετε χωρίς να έχετε ανασφάλειες. Ετοιμάζεστε για πολλά απόψε.

Ιχθείς

Μία νέα αίσθηση που εκπέμπετε θα σας βοηθήσει να έχετε μία γοητεία που θα λείπει από τον κύκλο στον οποίον θα βρίσκεστε. Θα αποδειχθεί ποιο εύκολο να κάνετε την διαφορά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Κριός Η Ημέρα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας φέρει μπροστά από ορισμένες προκλήσεις. Αυτό θα είναι πραγματικά ατυχές, διότι αυτή τη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η διάθεσή σας είναι τώρα πιο θετική. Μετά από τις χθεσινές επιρροές μπορείτε να ξεφύγετε από ορισμένους...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Κριός Παρουσιάζετε με έναν έντονο τρόπο ορισμένες αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να γίνουν στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας αφορά....

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 1-9-2017

Κριός Μην χάνετε τον χρόνο σας σε ένα τραπέζι στο οποίο θεωρείτε πως δεν πρόκειται να πετύχετε αυτό που θέλετε. Θα χρειαστεί να δείτε τα...