Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 18-8-2017
<p>Κριός – Ο Μάγος

Η ημέρα προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Μην κάθεστε ονειροπολώντας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Ταύρος – Η Σελήνη

Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις και οι άνθρωποι περνούν από φάσεις και οι προτιμήσεις του συνεργάτη σας αλλάζουν.

Δίδυμοι – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Η κάρτα έρχεται στην ανάποδη θέση της όταν δεν μπορείτε να λάβετε σοβαρά υπόψη ένα προγενέστερο μήνυμα της προσέγγισης του Θανάτου. Όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα, είναι μάταιο να καταπολεμήσετε την αλλαγή.

Καρκίνος – Ο Τροχός της Τύχης

Η εμφάνιση του τροχού της τύχης αποτελεί ένα είδος καμπής. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ιεροτελεστία διέλευσης. Ίσως εσείς ή ο σύντροφός σας να επιτύχετε επιτέλους έναν επιδιωκόμενο στόχο.

Λέων – Ο Πύργος

Η αστραπή που χτυπάει τον Πύργο κλονίζει τα θεμέλιά σας. Η εμφάνιση του Πύργου μπορεί να συμπίπτει με μια δραματική εξωτερική εκδήλωση - ένα ατύχημα ή μια συναισθηματική αναμέτρηση μεταξύ των συντρόφων.

Παρθένος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη μπορεί να σημαίνει πως η απιστία ή ακόμη και τα τυχερά μπαίνουν και διαταράσσουν τη ζωή ενός ζευγαριού. Υπάρχει έλλειψη ισοστάθμισης των υποχρεώσεων και των ευθυνών.

Ζυγός – Ο Αυτοκράτορας

Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας έχετε ωριμάσει πολύ εντός της σχέσης σας. Εσείς και το ταίρι σας τώρα κινείστε προς την οικοδόμηση και την σταθεροποίηση ενός πιο ισχυρού θεμελίου μαζί.

Σκορπιός – Η Δύναμη

Η κάρτα της Δύναμης υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεστε αισιόδοξοι, ενώ είναι ισχυρή η αίσθηση της εμπιστοσύνης. Μπορεί επίσης να σηματοδοτεί μια περίοδο σeξουαλικής αναγκαιότητας.

Τοξότης – Ο Ήλιος

Ετοιμαστείτε να λάμψετε. Η φυσική σας ελκυστικότητα, η γοητεία, το πνεύμα ή άλλα ταλέντα κερδίζουν θαυμασμό. Η εμπιστοσύνη ανοίγει σήμερα για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ο εραστής σας βρίσκει ακαταμάχητους.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Αυτή η κάρτα φέρνει μηνύματα αυτοπεποίθησης, φυσικής ενέργειας και πάθους. Παρακινείστε να πάρετε στα χέρια σας τη σχέσης σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι παίρνετε το προβάδισμα σeξουαλικά, προσπαθώντας κάτι νέο.

Υδροχόος – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας. Μπορεί να έχετε επενδύσει πολύ χρόνο στις συναισθηματικές πτυχές της ζωής, χωρίς να έχετε υπόψη τις πρακτικές σας ανάγκες.

ΙχθύςΟι Εραστές

Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει τα θέματα της αγάπης και της επιλογής. Εσείς και ο σύντροφός σας επικεντρώνετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια στη σχέση σας. Κάνετε επιλογές που διατηρούν τη σχέση σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-9-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας. Μπορεί να έχετε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Είναι ολοφάνερο, μέσα από τα μονοπάτια που μας υποδεικνύει η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ, πως ο έρωτας σήμερα είναι μια μεγάλη θάλασσα...