Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017
<p>Κριός

Παίρνετε ορισμένες βιαστικές αποφάσεις και αυτό δεν μπορεί να βγει σε καλό. Ίσως τώρα να μην το καταλαβαίνετε, αλλά σύντομα τα πράγματα θα φανούν διαφορετικά από ό,τι είναι τώρα.

Ταύρος

Ίσως σήμερα μπορεί να θέλετε την τελευταία λέξη, ‘όμως πρέπει να γνωρίζετε πως η στιγμή είναι η πλέον ακατάλληλη. Δώστε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας πριν αποφασίσετε.

Δίδυμοι

Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι το να επιτρέψετε στη βραδιά και στο πρόσωπο που σας αφορά να σας ταξιδέψει. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει αυτή την ευκαιρία.

Καρκίνος

Θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, αλλά αυτό σας δημιουργεί και κάποιο άγχος, το οποίο θεωρείτε ανεξήγητο. Υπάρχει όμως εξήγηση, το πρόβλημα είναι η βιασύνη πάρτε τον χρόνο σας.

Λέων

Προσέξτε κάποιες περίεργες αλλαγές που μπορεί αν έχετε στην συμπεριφορά σας σήμερα. Ενώ έχετε μία πιο ευχάριστη διάθεση, αυτό μπορεί να ανατραπεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παρθένος

Κάποιες καταστάσεις του τελευταίου διαστήματος σας έχουν βγάλει κάπως από τα νερά σας. Βρίσκεστε βέβαια σε θέση που ξεπερνάτε αυτές τις καταστάσεις, αλλά όλο και κάτι σας επαναφέρει στην αρχική φάση.

Ζυγός

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε τόσο πολύ σε ορισμένες καταστάσεις. Μία ρομαντική χειρονομία θα πρέπει να σας φτιάξει τη διάθεση. Δώστε λοιπόν στο άτομο την ευκαιρία να σας δείξει τι έχει κατά νου.

Σκορπιός

Μην προσπαθείτε να εκλογικεύσετε ορισμένες καταστάσεις. Τα πράγματα έχουν πάρει κάποια συγκεκριμένη ροπή. Επιλέξτε καλύτερα να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την ευημερία σας.

Τοξότης

Αν νοιώθετε εγκλωβισμένοι, θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας αφορά, μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Αξίζετε περισσότερα από όσα νομίζετε.

Αιγόκερως

Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να εκφράσετε ορισμένες απαιτήσεις σας, απλούστατα διότι οι τόνοι θα ανεβαίνουν ευκολότερα απ’ ό,τι συνήθως. Πάρτε τον χρόνο σας.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε από τις συμπεριφορές ορισμένων κοντινών σας προσώπων. Εάν μάθετε κάτι αρνητικό που αφορά το αγαπημένο σας πρόσωπο, μην είστε τόσο σίγουροι για την εγκυρότητα της πληροφορίας.

Ιχθείς

Θέλετε να βρείτε χώρο και χρόνο για να αποφασίσετε τι θέλετε. Ίσως να ε΄σιτε συναισθηματικά σε μία πιο περίπλοκη κατάσταση. Δεν θα μπορέσετε λοιπόν να πάρετε ορισμένες αποφάσεις ακόμα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 7-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά  Τips 7-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 7-9-2017

Κριός Κάνετε ορισμένες επανεκτιμήσεις. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώσει. Γενικά είναι ημέρα μεγάλων αλλαγών και αποφάσεων. Εσείς είσαστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 5-9-2017

Κριός Η Ημέρα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σας φέρει μπροστά από ορισμένες προκλήσεις. Αυτό θα είναι πραγματικά ατυχές, διότι αυτή τη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 3-9-2017

Κριός Παρουσιάζετε με έναν έντονο τρόπο ορισμένες αλλαγές τις οποίες επιθυμείτε να γίνουν στη σχέση σας με το πρόσωπο που σας αφορά....

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 18-8-2017

Κριός Ο πιο άμεσος τρόπος με τον οποίον επικοινωνείτε μπορεί να ταράξει κάπως τις καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο πρόκειται να σας δει με...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 11-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 11-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 11-8-2017

ΚΡΙΟΣ Αν θέλετε ένα νέο έρωτα ή να επαναφέρετε τη λάμψη σε μια παλιά σχέση, τότε ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε σε νέους κοινωνικούς χώρους ή να...