Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017
<p>Κριός

Η στιγμή είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με την ουσία του συναισθηματικού σας κόσμου. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το παρελθόν σας, μόνο αν αφορά αυτή την ουσία.

Ταύρος

Δεν είναι στιγμή για να τα βάζετε κάτω, αλλά για να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες. Εκεί που υπάρχει κάτι βαθύ και σημαντικό συναισθηματικά, σήμερα πρόκειται να ανθίσει.

Δίδυμοι

Θα χρειαστείτε μεγάλη αυτοπεποίθηση για να κάνετε την κίνησή σας, αλλά είστε πολύ τυχεροί, διότι σήμερα θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Να είστε έτοιμοι για σημαντικά βήματα.

Καρκίνος

Οι αλλαγές είναι κοντά και αυτό σας φοβίζει όλο και λιγότερο. Έχετε πάρει απόφαση ορισμένα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν. Να είστε έτοιμοι, για όταν έρθει η ώρα.

Λέων

Η αλήθεια είναι πως η εσωτερική πάλη δεν έχει τελειώσει μέσα σας. Έχετε ακόμα αρκετές αμφιβολίες, όμως κάτι τέτοιο είναι λογικό και ίσως ποτέ δεν θα σταματήσει, εκτός και αν κάνετε την κίνησή σας.

Παρθένος

Ξέρετε πως η κίνηση που έχετε κάνει δεν είναι κάτι το οποίο μπορείτε να πάρετε πίσω. Όμως δεν θα θέλατε πραγματικά να αναιρέσετε την ενέργειά σας. περιμένετε όμως την απάντηση από το άλλο άτομο.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.. είσαστε έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας και ξέρετε πως θα βρει ανταπόκριση. Είναι πιθανόν να ετομάζονται ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Η βοήθεια της παρέας σας θα είναι σημαντική στο να πάρετε ορισμένες αποφάσεις και αυτό θα οφείλετε σε κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, πριν κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Μην σκέφτεστε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα, όταν ήδη έχετε αποφασίσει κάτι. Μην εμμένετε στις λεπτομέρειες. Προτιμήστε να έχετε κάποια περισσότερη ενέργεια στις κινήσεις σας.

Αιγόκερως

Καθώς ξεπερνάτε ενοχές και έχετε έναν πιο αυστηρό και σίγουρο βηματισμό, θα μπορέσετε να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. η κίνησή σας είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά.

Υδροχόος

Αν αποφασίσετε να κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το άτομο που σας αφορά, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ορισμένες παρεξηγήσεις. Από την πλευρά σας, ρίξτε κάπως τον εγωισμό σας.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα κάπως πιο απλά. Μην περιπλέκετε τις καταστάσεις μέσα στο μυαλό σας. Ό,τι έγινε, έγινε, και το ζήτημα είναι το τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2018

Κριός Θα είναι στο χέρι σας να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε όμως και ορισμένες ίσως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη και του Ουρανού από την 21ο του ζωδίου σας, έχετε την ευκαιρία να πάτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Κριός Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...