Ομοερωτικές Προβλέψεις 21/08 – 27/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 21/08 – 27/08/2017
<p>Κριός

Το έπος σε σχέση με την αγάπη συνεχίζεται. Καθώς ο Ουρανός προκαλεί το φεγγάρι και την Αφροδίτη αισθάνεστε την ένταση ανάμεσα στην προσωπική ελευθερία και το ρομαντισμό. Και αυτό είναι μια χαρά. Ίσως πρέπει να είστε ελεύθεροι ξέρετε. Ίσως πρέπει να καθίσετε στη σχέση σας και να αφήσετε την ένταση να υπάρχει μέχρι να είστε σαφής σε αυτό που θέλετε. Ίσως δεν έχετε όλες τις απαντήσεις, και καλό αυτό, γιατί αλλιώς η ζωή θα ήταν βαρετή ως κόλαση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όταν η αγάπη και δεν σας ικανοποιεί πλήρως, γυρίστε στον εαυτό σας. Κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε και μην αισθανθείτε άσχημα γι 'αυτό. Θα νιώσετε τη δύναμη αυτή την Κυριακή και μέσα από την έκλειψη.

Ταύρος

Αυτή η περίοδος που προκάλεσε την έκλειψη δεν ήταν τόσο δύσκολη για σας όσο για άλλους, αλλά εξακολουθείτε να νιώθετε ότι η πορεία του Ουρανού είναι οπισθοδρομική. Αυτό που μαθαίνετε είναι ότι καμία αγάπη δεν είναι τέλεια. Σίγουρα, η αγάπη μπορεί να παραβιάσει την αίσθηση της προσωπικής σας ελευθερίας, επειδή σε κάθε συνεργασία, έχετε κάποιον άλλο να σας  ελέγχει. Αν είστε μόνοι, πηγαίνετε έξω στον κόσμο και συναντήστε κάποιον άνθρωπο . Η αγάπη είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και θεραπευτική αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι

Εάν θέλετε να νιώσετε τον έρωτα, αφεθείτε στην έκλειψη. Εάν δεν κάνετε μια εξομολόγηση μέχρι το προσεχές Σάββατο, τότε αποθηκεύστε τα λόγια σας. Αποφύγετε οποιεσδήποτε σημαντικές συνομιλίες. Αυτό το διάστημα είναι μια  ώρα για χαλάρωση μετά από την έκλειψη. Οτιδήποτε λέτε τότε δεν θα έχει τον αντίκτυπο που επιθυμείτε. Και καθώς η εβδομάδα εξελίσσεται, προσέξτε την τάση σας να βάζετε λέξεις στα στόματα των ανθρώπων. Εμπιστευθείτε ότι αυτό που σας λένε οι άνθρωποι είναι αυτό που εννοούν. Μην το αναδιατάξετε στο μυαλό σας για να εννοείτε αυτό που θέλετε να σημαίνει ή τι φοβάστε ότι σημαίνει.

Καρκίνος

Δεν μπορούμε να φανταστούμε μια όψη που κάνει τον Καρκίνο πιο ευτυχισμένο και δυνατό από μια Ηλιακή Έκλειψη. Σοβαρά! Αυτή η δυναμική - η οποία συνδυάζει την καλλιέργεια, την αγάπη και την ικανοποίηση - είναι βασικά η επιτομή του ποιος είστε. Μπορεί να αισθάνεστε όλα τα συναισθήματα αυτό το διάστημα και ακόμα πιο πολύ από το συνηθισμένο, αλλά αυτό είναι μόνο η φύση σας που τονίζεται. Υπάρχει και ένα τεράστιο συναίσθημα ευδαιμονίας γύρω σας. Απολαύστε αυτή την πλήρη εμβύθιση στον αληθινό σας εαυτό. Περάστε το υπόλοιπο της εβδομάδας με το πουκάμισο και μοιραστείτε το καλό σας αίσθημα με οποιονδήποτε σύντροφο ή κάποιον που θα μπορούσε να γίνει σύντροφός σας. Δεν υπάρχει χρόνος για περιστασιακή αγάπη αυτή τη στιγμή, είναι όλα σχετικά με τη βαθιά σύνδεση.

Λέων

Ετοιμαστείτε για τη ζωή σας, τα συναισθήματά σας, και, ναι, τη σχέση σας, να χτυπήσετε σκληρά την ψυχή σας. Θα μπορούσε να αισθάνεστε σαν να κάνετε χτύπημα σε μια φλέβα χρυσού, ή θα μπορούσε να είναι ένα βαρύ χτύπημα. Ο Λέων είναι εκεί που συμβαίνει όλη η δράση της έκλειψης. Αυτό το διάστημα, η αναμενόμενη ενέργεια της εκκωφαντικής έκλειψης σας αρέσει. Προετοιμάστε τον σύντροφό σας ή τον εραστή σας για το γεγονός ότι ίσως να είστε λίγο περίεργος αυτή τη στιγμή και προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι ίσως να μην θέλετε αυτή τη σχέση αυτή την εποχή ή την επόμενη εβδομάδα. Αλλά εάν είστε μόνοι, βγαίνετε το Σάββατο ή την Κυριακή. Μπορεί να συναντήσετε το πρόσωπο που περιμένατε.

Παρθένος

Η έκλειψη της Δευτέρας είναι κακοσχηματισμένη στο άκρο του Λέοντα/Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι θα το νιώσετε όλο το διάστημα. Στο μεταξύ υπάρχει η ενέργεια και του Ερμή εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, να προετοιμαστείτε να αισθάνεται γενικά ασταθείς σε όλα τα πράγματα - συμπεριλαμβανομένης της αγάπης. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το διάστημα, ανοίγοντας τον εαυτό σας στα συναισθήματά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσετε τον κόσμο έξω από τις σκέψεις στο κεφάλι σας και τις αισθήσεις στο σώμα σας. Αφεθείτε να αισθανθείτε πραγματικά τα συναισθήματά σας.  Η επόμενη Παρασκευή είναι επίσης η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας για να απολαύσετε μια σχέση. Οι νευρώσεις σας θα κυριαρχήσουν στο υπόλοιπο διάστημα και ο καθένας με τον οποίο είστε μαζί δεν θα είναι αναγκαστικά σε θέση να το χειριστεί σωστά τώρα.

Ζυγός

Τι ρόλο παίζει η αγάπη για να σας φέρει τη χαρά και την εκπλήρωση; Πώς υποστηρίζει την ανάπτυξή σας; Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις την επόμενη Παρασκευή. Ακόμη καλύτερα, γράψτε τις απαντήσεις σας. Μερικές φορές αισθάνεστε ότι κάνετε τα πάντα σωστά αλλά με κάποιο τρόπο αυτήν την εβδομάδα το φεγγάρι και η έκλειψη έρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι ενώ όλοι οι άλλοι βρίσκουν αγάπη, εσείς παίρνετε λιγότερα από όσα αξίζετε. Νιώστε περήφανοι για όλα όσα έχετε επιτύχει. Είσαι ένας rockstar όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ισορροπίας. Οποιαδήποτε ισορροπία θέλετε είναι αυτό που θα έχετε. Αν δεν έχετε αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να έχετε, σκεφτείτε ότι ίσως είναι επειδή δεν το θέλετε πραγματικά.

Σκορπιός

Είστε ειδικός στην ανάπτυξη μέσω των σχέσεων, αλλά τώρα, η αγάπη αισθάνεστε σαν να σας κρατά πίσω. Αυτό το συναίσθημα έχει διεισδύσει από την περασμένη εβδομάδα και τονίζεται με την Έκλειψη. Πάντως όλο το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί επιτρέποντας την ανάπτυξη σας να συνεχιστεί μέσω του αγαπημένου σας συνδυασμού ψυχικής βαθιάς σύνδεσης και παθιασμένου σeξ. Με αυτό, σας δίνεται η ευκαιρία να θεραπεύσετε τις ανασφάλειες σας και να θυμηθείτε να διασκεδάσετε. Οι αντιληπτικές σας αισθήσεις θα είναι έντονες καθώς πλησιάζει η έκλειψη. Και οι δύο κυρίαρχοι πλανήτες σας αντιμετωπίζουν το σύμπλεγμα της έκλειψης – ο ένας άνετα και ο άλλος άβολα. Αν συνδεθείτε με τον σeξι, καυτό, παιχνιδιάρικο σας εαυτό, θα είστε σε θέση να οδηγείτε την ενέργεια της έκλειψης με περισσότερη ευκολία.

Τοξότης

Μετά από δυόμισι χρόνια, ο Κρόνος έχει λίγους μόνο μήνες ακόμα στον Τοξότη. Αυτή η έκλειψη εξασφαλίζει ότι ο χρόνος του Κρόνου έχει δαπανηθεί καλά και έχετε μάθει όλα όσα έχει να σας διδάξει. Αυτό το διάστημα, θα δείτε ότι δεν είστε εκεί που ήσαστε πριν από τρία χρόνια. Η αλλαγή πλησιάζει σταδιακά. Μερικές φορές δεν το αναγνωρίζουμε στο δρόμο. Αλλά κοιτάξτε πίσω τώρα, και θα εκτιμήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Θα νιώσετε ενδυναμωμένοι και έτοιμοι να πάτε σε αυτό που θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης. Αν μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στους μακροπρόθεσμους στόχους σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Δεν ενοχλούνται τα συναισθήματα. Απολαύσατε το χρόνο σας, αλλά να είστε έτοιμοι τώρα. Τίποτε και κανείς δεν θα σας κρατήσει πίσω.

Αιγόκερως

Αυτή η παιχνιδιάρικη, φλογερή, εκτεταμένη ενέργεια της έκλειψης είναι ξένη σε σας και δεν έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι νέο. Δεν είναι ότι δεν αγαπάτε τον σύντροφό σας, αλλά αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε να φτάσετε σε ένα μέρος που δεν το γνωρίζετε όταν πρόκειται να εκφράσετε αγάπη. Εάν είστε ενιαίοι, ίσως είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα. Έχετε όλη την ώρα που θέλετε και χρειάζεστε για τον εαυτό σας. Φοβερό!  Παρά την ένταση που περιβάλλει τον έρωτα, θα αισθανθείτε τυχεροί και πιο σeξουαλικοί από το συνηθισμένο καθώς ο Κρόνος τεντώνει τους πλανήτες έκλειψης. Αφήστε τα ερωτήματα αγάπης και συνεργασίας να χαλαρώσουν και απολαύσετε το πάθος που μπορείτε να μοιραστείτε με κάποιον αυτήν τη στιγμή.

Υδροχόος

Το φεγγάρι, η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, μιλούν ο ένας στον άλλο. Δουλεύουν για να βρουν κοινό έδαφος, ώστε όλοι να κερδίζουν, αλλά βρίσκονται σε αδιέξοδο. Είστε σε σχέση; Αναρωτηθείτε αν υπάρχει χώρος για τους ανεξάρτητους τρόπους σας. Είστε μόνοι;  Διστάζετε να κάνετε το επόμενο βήμα, επειδή ανησυχείτε ότι θα χάσετε τον εαυτό σας. Αλλά βλέπετε, δεν πρόκειται να κερδίσετε. Αυτό είναι το βασικό κομμάτι της Έκλειψης. Πρόκειται για την ύπαρξη και την ανάπτυξη, και μέχρι την Κυριακή, θα το έχετε καταλάβει. Θα νιώσετε ελαφρύτερα και πιο ελεύθερα. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε επιλέξει να αφήσετε τη σχέση σας να πάει με όποιον τρόπο πάει, ακόμα κι αν μιλάμε για χωρισμό, ή ίσως έχετε αποφασίσει ότι όταν πρόκειται για την αγάπη, είστε έτοιμοι να παραμείνετε στο μάθημα της μοίρας παρά την αέναη, γκρινιάρικη σας περιπλάνηση.

Ιχθείς

Η ενέργεια των Ιχθύων σας δεν τρέχει καλά με τους πλανήτες που ευθυγραμμίζονται για την έκλειψη του Λέοντα. Η σeξουαλική σας κίνηση πέφτει κατακόρυφα και αισθάνεστε λιγότερο κοινωνικοί. Το τμήμα της ψυχής σας που πάντα αισθάνεται ότι είστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους τονίζεται τώρα. Ανησυχείτε ότι ίσως δεν υπάρχει θέση για εσάς στον κόσμο. Ανησυχείτε ότι ίσως η προοπτική σας δεν είναι καν έγκυρη. Αλλά είναι. Φυσικά είναι. Κανείς δεν μπορεί να την πάρει από εσάς. Αν θέλετε οι άνθρωποι να σας δουν καθαρά, δοκιμάστε κάποιες ασκήσεις γείωσης για να κρατήσετε τον εαυτό σας εδώ στη Γη. Κάντε διαλογισμό, πρακτική γιόγκα, κρατήστε λίγο χαλαζία στα χέρια σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να φροντίσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτή την έκλειψη και να θυμάστε ότι απλά περνάει κι αυτή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Κριός Κάνετε μια πρόσθετη προσπάθεια να είστε ευγενικοί σήμερα. Οι άνθρωποι χρειάζονται τη συμπόνια σας. Και δίνοντάς το θα σας κάνει να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Κριός Δεν είναι τα γενέθλιά σας, αλλά αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε δώρα. Τα αστρολογικά σύμβολα συμφωνούν μαζί σας. Στην...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/02 – 26/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/02 – 26/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/02 – 26/02/2017

Το πολύ δυνατό στοιχείο από αστρολογική άποψη αυτής της εβδομάδας, είναι η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 26 Φλεβάρη που συνοδεύεται από...