Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017
<p>Κριός

Η ημέρα σας καλεί να αφήσετε πίσω ό,τι σας ταράζει και σας χαλάει τη διάθεση. Μην κάνετε πολλές αναλύσεις, κάντε την κίνησή σας, έχοντας την βεβαιότητα πως η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια μία συζήτησης, θα αλλάξει θετικά.

Ταύρος

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ότι και αν συμβαίνει γενικότερα στη ζωή σας. κάντε έναν απολογισμό της ερωτικής σας εμπειρίας του τελευταίου διαστήματος, πριν πάρετε κάποια απόφαση.

Δίδυμοι

Προσέξτε κάπως τις αντιδράσεις σας. Μην υπερβάλετε και τότε θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε ένα από τα σημαντικά δώρα της ημέρας, που είναι ο ρομαντισμός και η αισθηματική αναζήτηση.

Καρκίνος

Θα έχετε μία ευκολία στο να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά και μία δυσκολία στο να αποκωδικοποιήσετε τα μπερδεμένα μηνύματα. Αυτό θα δυσκολέψει την ημέρα.

Λέων

Μη νομίζετε πως αυτά που θέλετε δεν θα τα βρείτε σε άλλο άτομο. Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως κανείς άλλος δεν μοιράζετε τις δικές σας σκέψεις και αγωνίες. Ψάξτε και θα βρείτε.

Παρθένος

Ακόμα και αν προσπαθήσετε να κάνετε κάποια πιο σοβαρή προσέγγιση, θα καταλάβετε πως κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς έχετε διάθεση για κάτι πιο χαλαρό.

Ζυγός

Δεν είναι στιγμή για να απαιτείτε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά για να μοιράζεστε. Να μοιράζεστε στιγμές, σκέψεις, σχέδια. Αν κάνετε αυτό, είστε κοντά στην συναισθηματική ευτυχία.

Σκορπιός

Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε την γνώμη σας. δείτε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. Αξιοποιήστε αυτήν την αρμονική διάθεση που έχετε, κινηθείτε χαλαρά και με ρομαντισμό.

Τοξότης

Είναι απολύτως λογικό το να έχετε ορισμένες απαιτήσεις. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι το να φέρεστε υπερβολικά. Έχετε μία τάση να παρεξηγείτε τις προθέσεις του αγαπημένου σας προσώπου.

Αιγόκερως

Έχετε ορισμένα μεγαλύτερα σχέδια. Θα σας είναι πιο εύκολο να τα προσεγγίσετε, λόγω του ότι είστε οπλισμένοι με υπομονή και μεθοδικότητα. Θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Υδροχόος

Είστε πιο δυναμικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει και σε κάποια επιθετικότητα στην συμπεριφορά σας. Αν μετριάσετε όμως αυτό, τότε θα καταφέρετε να διεκδικήσετε την ημέρα.

Ιχθείς

Προσέξτε σήμερα τις αντιδράσεις σας. θα βασίζονται σε λάθος εντυπώσεις που έχετε. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, διότι μάλλον έχετε δημιουργήσει μία στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 4-9-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η διάθεσή σας είναι τώρα πιο θετική. Μετά από τις χθεσινές επιρροές μπορείτε να ξεφύγετε από ορισμένους...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Κριός Σήμερα έχετε μία σαρκαστική διάθεση, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Να είστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 23-8-2017

Κριός Προσπαθήστε να αισθανθείτε κάπως πιο χαλαροί, αφήστε σήμερα τον ερωτισμό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Αποβάλετε ορισμένα άγχη...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...