Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-8-2017
<p>Κριός

Δεν είναι στιγμή για να επιβάλετε την γνώμη σας, ούτε για να διεκδικείτε την δικαίωσή σας σε ζητήματα του παρελθόντος. Είναι όμως, αντίθετα, στιγμή για να αναπτυχθεί κάτι ρομαντικό.

Ταύρος

 Διάθεσή σας προς το τέλος της ημέρας ίσως πέσει κάπως. Αυτό δεν θα σας σταματήσει αναγκαστικά από τους συναισθηματικούς σας στόχους. Αντίθετα μπορεί να σας δώσει μία μεγαλύτερη γλυκύτητα.

Δίδυμοι

Μην φοβάστε αυτό το μυστηριώδες συναίσθημα, το οποίο ονομάζεται μελαγχολία. Αντίθετα, να του επιτρέψετε να σας καθοδηγήσει, μέσα στην σοφία του, την μνημονική.

Καρκίνος

Ίσως νοιώθετε μία έντονη αίσθηση πως το παρελθόν σας προσπαθεί να σας τραβήξει έντονα. Αυτό μπορεί και να σας τρομοκρατήσει, ιδιαίτερα αν δεν είσαστε σε αυτή την φάση.

Λέων

Είσαστε μέσα σε αυτούς που θα δουν τα πράγματα πολύ ουσιαστικότερα και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μία πολύ καλή ανάγνωση των πραγμάτων, ετοιμαστείτε για περίεργες καταστάσεις.

Παρθένος

Είσαστε οι κατάλληλοι σήμερα για φλερτ. Δεν παίρνετε και τόσο πολύ σοβαρά τα πράγματα, θέλετε να κάνετε μικρές κουβέντες. Αυτό θα μπορέσει να είναι σημαντικό όπλο σε μία προσπάθεια για επανασύνδεση.

Ζυγός

Έχετε απαιτήσεις και τις εκφράζετε. Θα χρειαστεί όμως να είσαστε πολύ πιο υποχωρητικοί. Υπάρχει ένα κλίμα που απαιτεί κάποια χαλαρότητα, μην κάνετε με αρνητικό τρόπο την διαφορά.

Σκορπιός

Έχετε όρεξη για πολλά. Είσαστε σε πολύ καλή διάθεση και σε θέση να διασκεδάσετε. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό για να προσεγγίσετε το πρόσωπο από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Εκπέμπετε γοητεία και καταφέρνετε να κάνετε τη διαφορά. Δεν υπάρχει τίποτα για να σας τρομάξει. Δείξτε αυτό το γοητευτικό πρόσωπο στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.

Αιγόκερως

Έχετε σύστημα ιδιαίτερο και καλή διάθεση. Αυτά τα δύο είναι εκείνα που θα κάνουν εύκολο για εσάς να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα, για την διεκδίκηση του προσώπου που σας αφορά.

Υδροχόος

Είστε εκρηκτικοί και σας είναι εύκολο συγκριτικά με το τελευταίο διάστημα το να ανεβάζετε τη διάθεσή σας. Ατό είναι κάτι που μπορεί να εντυπωσιάσει αι να φέρει κοντά σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

Ιχθείς

Θα έχετε μία δυσκολία στο να εντοπίσετε το που τελειώνει η αλήθεια και αρχίζει το ψέμα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε το κατά πόσον κάποιο άτομο δείχνει πραγματικά ενδιαφέρον σε εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε ένα ερωτικό ζώδιο, το οποίο δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχετε λοιπόν σήμερα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-10-2017

Κριός Ακόμα και μέσα στον τομέα του ερωτικού παρελθόντος σας, θα είσαστε πάρα πολύ ευνοημένοι ως προς το να αναλάβετε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...