Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 23-8-2017
<p>Κριός – Η Κρίση

Συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματά σας για έναν περιστασιακό εραστή έχουν αυξηθεί σοβαρά. Ίσως νοσταλγείτε έναν παλιό σας σύντροφο, τον οποίο θα συναντήσετε την ίδια μέρα.

Ταύρος – Ο Κόσμος

Εσείς και ο εραστής σας έχετε εμπλακεί πλέον σοβαρά. Μερικές φορές το ταξίδι μιας σχέσης παίζει σημαντικό ρόλο όταν εμφανιστεί η κάρτα του Κόσμου. Μπορεί να μετακομίσετε σε μια νέα χώρα για να παντρευτείτε το ταίρι σας.

Δίδυμοι – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Ο εραστής ίσως φτάσει αργά σε κάποιο σας ραντεβού, προσφέροντας μια λογική δικαιολογία. Εντός των επόμενων μερικών ημερών, αυτός ή αυτή γίνεται μυστηριωδώς απόμακρος και αόριστος.

Καρκίνος – Το Άρμα Αντίστροφα

Ένας ή και οι δύο σύντροφοι λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τον θυμό και τον εγωισμό αντί της συμπόνιας και της αγάπης. Είναι επίσης πιθανό να έχετε οδηγηθεί εκτός πορείας για να αποφύγετε μια αντιπαράθεση.

Λέων – Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης σχετίζεται κυρίως με το παρελθόν. Εκφράζει το γεγονός πως μια παρουσία έχει βαριά σημασία στο μυαλό κάποιου σήμερα. Αυτό το άτομο, ο τόπος ή το πράγμα εμποδίζει κάποιον από την εξέλιξη.

Παρθένος – Ο Μάγος Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα μπορεί να δείξει ότι εσείς και το ταίρι σας δεν επικοινωνείτε. Αυτό το σύμβολο σας υποδεικνύει ότι αισθάνεστε σαν τον μαθητευόμενος στις προσπάθειές σας να βρείτε έναν σύντροφο.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε κουραστεί  από τις έντονες απαιτήσεις του εργασιακού σας κύκλου. Αν είσαι μόνος, ρωτήστε τον εαυτό σας αν περνάτε πάρα πολύ χρόνο για την εύρεση ενός συντρόφου.

Σκορπιός – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Αυτή είναι η στιγμή για να αξιολογήσουμε τα ισχυρά σημεία και τις αδυναμίες της σχέσης σας. Προσδιορίστε αν θα αποκατασταθεί η ισορροπία ή αν θα τερματιστεί. Πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Τοξότης – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Ο εθισμός είναι μεταξύ των αρνητικών εννοιών του Κρεμασμένου. Μερικές φορές ο ανεστραμμένος Κρεμασμένος εμφανίζεται όταν ένας σύντροφος είναι σε βαθιά άρνηση, επιλέγοντας να μην δει τα σημάδια της εξάρτησής του.

Αιγόκερως – Ο Θάνατος Αντίστροφα

Η προσπάθεια να διατηρηθεί μια νεκρή σχέση που κάποτε αγαπούσατε θα καταστήσει το τέλος πιο οδυνηρό. Είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τη σοβαρότητα των πλησιέστερων αλλαγών.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Κάποιος αρνείται να μιλήσει για προβλήματα που τον απασχολούν. Εάν δεν είστε εσείς και θέλετε να χειριστείτε τα θέματα αυτά, πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο περισσότερο μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

ΙχθύςΟ Ιεροφάντης

Η κάρτα του Ιεροφάντη λειτουργεί ως πρόταση για την αναζήτηση του ανθρώπου ο οποίος μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις και ιδανικά με εσάς. Οι ήδη δεσμευμένοι ίσως καταφέρετε να βρείτε μια κοινή ιδεολογία με το ταίρι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 14-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-8-2017

Κριός – Η Θεία Δίκη Συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματά σας για έναν περιστασιακό εραστή έχουν αυξηθεί σοβαρά. Ίσως νοσταλγείτε έναν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...