Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-8-2017
<p>Κριός

Μπορεί κάποια παράπλευρα και άσχετα με εσάς ζητήματα να μπαίνουν εμπόδιο και να μην σας επιτρέπουν να κάνετε την κίνησή σας. ίσως αφορούν το περιβάλλον του ατόμου που σας αφορά.

Ταύρος

Προσπαθήστε να επενδύσετε την ενέργειά σας εκεί που αξίζει. Έτσι λοιπόν, είναι η στιγμή που θα πρέπει αν αναρωτηθείτε τι πραγματικά αξίζει στη ζωή σας, στην παρούσα φάση.

Δίδυμοι

Δεν είναι της στιγμή για τα μεγάλα βήματα, όμως είναι η στιγμή για να έρθετε τουλάχιστον πιο κοντά με το άτομο που σας αφορά. Μελετήστε τον τρόπο της προσέγγισής σας.

Καρκίνος

Νοιώθετε ίσως πως ορισμένα πράγματα συμβαίνουν χωρίς εσάς κα έτσι η ζωή σας προχωράει μόνη της, χωρίς να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις. Ξεπεράστε αυτό το ζήτημα, πριν κάνετε κάποια κίνηση.

Λέων

Είστε κάπως αγχωμένοι, αν έχετε πλέον αποφασίσει να κάνετε την κίνησή σας. Όντως, είναι μία πολύ καλή στιγμή για να κάνετε ορισμένες ενέργειες, μην χάσετε την ευκαιρία.

Παρθένος

Είστε σε θέση να ρίξετε μία προσεκτική ματιά στο παρελθόν. Δεν επηρεάζετε συναισθηματικά τις αποφάσεις σας, αλλά εξετάζετε τα πράγματα αντικειμενικά και λογικά.

Ζυγός

Καθώς είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με διπλωματικότητα, είναι μία καλή στιγμή ια να μιλήσετε με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να επιμένετε έντονα στην θέση σας. μπορεί να μην ακούτε το τι έχει να σας πει η άλλη πλευρά. Αυτό θα επαναφέρει τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος κάτι που θα σας πάει πίσω.

Τοξότης

Μην επιμένετε σ ό,τι βλέπετε πως δεν αξίζει ή δεν έχει νόημα. Όταν βλέπετε πως κάνετε λάθος, να το παραδέχεστε, μην είστε ισχυρογνώμονες. Τώρα διδάσκεστε την αυτό-συγχώρηση.

Αιγόκερως

Καθώς αρχίζετε να χαλαρώνετε και βλέπετε τα πράγματα με μία πιο ήρεμη ματιά, είναι μία πολύ καλή στιγμή να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά. Βλέπετε το παρελθόν πιο αρμονικά.

Υδροχόος

Είστε ευνοημένοι στο να ασχοληθείτε με το παρελθόν σας και ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα, ακόμα και αν αμφιβάλετε για αυτό. Να είστε όμως πιο χαλαροί.

Ιχθείς

Σήμερα, θα είναι αρκετά δύσκολο για εσάς να κάνετε την κίνησή σας, καθώς θα κάνετε εντελώς διαφορετικούς χειρισμούς από αυτούς που χρειάζεται να κάνετε, να είστε προσεκτικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Κριός Εντατικοποιήστε τις ενέργειές σας και κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Η αλλαγή θα φέρει νέες αρχές και ευκαιρίες που θα σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Κριός Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-8-2017

Κριός Μιας και θα αντιμετωπίζετε μία γενικότερη δυσκολία στην επικοινωνία, όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν προσωπικά σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Κριός Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσετε στο αντικείμενο τις αγάπης σας το πόσο σοβαρά θεωρείτε ορισμένα ζητήματα. Δεν πρέπει να γίνονται...