Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017
<p>Κριός

Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε πράγματα, διότι ίσως είναι ήδη γνωστά.

Ταύρος

Επενδύστε τον δυναμισμό σας σε κάποια συζήτηση με άτομο από το παρελθόν. Αν θεωρείτε πως θα θιγείτε, μην κάνετε υποχωρήσεις. Βάλτε τα πράματα σε μία τάξη, πείτε αυτό που νοιώθετε.

Δίδυμοι

Είναι καλή στιγμή για να ξαναρχίσετε ορισμένες επαφές με πρόσωπο από το παρελθόν σας. Επιλέξτε να κάνετε κάποιες μικρές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Καρκίνος

Είστε πιο συναισθηματικοί και ρομαντικοί και αυτό γίνει έντονα αισθητό σήμερα. Μην καταπιέσετε αυτή σας την πλευρά. Αντίθετα, εξωτερικεύστε την, διότι είναι σε θέση να φέρει κοντά το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Λέων

Είστε σε θέση να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας. μην κάνετε βήματα προς τα πίσω. Έχετε εύνοια στην προσπάθειά σας να ανανεώσετε ορισμένες καταστάσεις.

Παρθένος

Ίσως έχετε ένα άγχος πως ορισμένες κινήσεις σας δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Εξετάζετε τα πράγματα πολύ έντονα και αυτό θα σας κουράσει. Κάντε ένα διάλλειμα και δείτε τα πράγματα καθαρά.

Ζυγός

Είστε σε θέση να διεκδικήσετε τους στόχους τους οποίους βάζετε σήμερα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και είναι κατάλληλη η στιγμή για μία συζήτηση με πρόσωπο από το παρελθόν.

Σκορπιός

Μην φοβηθείτε να πείτε τα πράγματα έτσι όπως νοιώθετε ότι είναι. Πράγματι, θα είστε κάπως ευέξαπτοι, όμως δεν πρέπει να καταπιέζετε αυτό που έχετε μέσα σας, να είστε όμως προσεκτικοί.

Τοξότης

Καθώς η ψυχολογία σας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχετε επανακτήσει την αισιοδοξία σας, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να λύσετε παρεξηγήσεις με άτομο από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Ξεπερνάτε αυτή την αμφισβήτηση που είχατε για τον εαυτό σας. Υπάρχει βέβαια κάποια εσωτερική πάλη μέσα σας, όμως η μεθοδικότητά σας επιτρέπει να συζητήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά.

Υδροχόος

Είσαστε σταθεροί στις απόψεις σας. Είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι σήμερα στο να διεκδικήσετε το δίκιο σας, σε ό,τι αφορά κάποια σχέση από το παρελθόν. Μην κάνετε όμως υπερβολές.

Ιχθείς

Είναι μία στιγμή κατά την οποία βλέπετε πολύ πιο καθαρά την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση. Έτσι, θα βρίσκεστε σε θέση να κάνετε ορισμένες σημαντικές συζητήσεις, με άτομο από το παρελθόν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Κριός Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...