Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 27-8-2017
<p>Κριός – Η Δύναμη

Κινηθείτε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. αυτό είναι κάτι που εσείς πρέπει πολύ καλά να το αντιληφθείτε ως προς την αξία του όλο αυτό το σημαντικό διάστημα, αντιμετωπίστε τα άγχη σας.

Ταύρος Ιππότης των Σπαθιών

Έχετε δυσκολία στο να στοχεύσετε αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχετε την κατάλληλη δύναμη. Την δύναμη όμως τώρα έχετε την ευκαιρία να την κερδίσετε, μέσα από μάχη με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι Έξι των Πεντάκτινων

Εάν προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μικρότερες επιθυμίες σας αυτή την περίοδο δεν θα έχετε την απαιτούμενη εύνοια. Μπορείτε να έχετε όμως πιο σημαντικές κινήσεις.

Καρκίνος Η Κρίση

Θα πρέπει ακόμα περισσότερο τώρα να έχετε υπόψιν σας το ότι δεν πρέπει να βασίζετε τις κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σας επάνω στο τι συνέβη στο παρελθόν σας, βρείτε ισορροπίες.

Λέων Ο Κρεμασμένος

Δεν επιτρέπετε από εσάς να μπαίνετε σε όρια και καλούπια. Αποδεσμευτείτε λοιπόν από αυτά και κάντε βήματα τα οποία σας πηγαίνουν πιο μπροστά στην δική σας αλήθεια.

Παρθένος Ιππότης των Ράβδων

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το τι θα θεωρήσουν οι άλλοι εάν κάνετε την κίνησή σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να τρέφεστε από τον εγωισμό σας και τότε γίνεστε ό,τι οι άλλοι θέλουν για εσάς.

Ζυγός Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είσαστε σε μία φάση κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε εξωτερικές επιδράσεις οι οποίες σας βαραίνουν πραγματικά, ώστε να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα προώθησης.

Σκορπιός Έξι των Ράβδων

Μιλήστε ανοιχτά, μην φοβηθείτε σε καμία περίπτωση να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Ξεαγχωθείτε και πολεμήστε ό,τι δεν ταιριάζει μέσα σας, αλλά χωρίς αυτό να σας βαραίνει.

Τοξότης Έξι των Σπαθιών

Δοκιμάστε το μέχρι που μπορείτε να πάτε. Μην σταματάτε να είσαστε ενωμένοι με το βασικό σας χαρακτηριστικό: την περιπέτεια. Δείξτε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, όπως έρχονται.

Αιγόκερως Η Σελήνη

Είναι πιο χρήσιμο από όσο νομίζετε το να αφήσετε πίσω ό,τι σας βαραίνει. Οφείλετε να καταλάβετε πως αυτό καλείστε τώρα να κάνετε, να αφήσετε τις τύχεις και τις ενοχές.

Υδροχόος Το Άρμα

Θα έχετε την ευκαιρία σας να κάνετε τις δυναμικες κινήσεις τις οποίες πραγματικά και ουσιαστικά επιθυμείτε, μην κάνετε πίσω λοιπόν από τις στοχεύσεις σας και μην αλλάξετε τα σχέδιά σας.

Ιχθείς Η Εγκράτεια

Προχωρήστε με έναν άλλο αέρα από εδώ και πέρα. Προσποιηθείτε εάν χρειαστεί πως έχετε αυτοπεποίθηση. Έτσι σιγά-σιγά θα θυμηθείτε πώς είναι να είστε βέβαιοι για τις κινήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-1-2018

Κριός – Έξι των Πεντάκτινων Εάν προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μικρότερες επιθυμίες σας αυτή την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Κριός – Ιππότης των Σπαθιών Μπορεί να φαίνεται ότι ο Ιππότης των Σπαθιών δεν θα ήταν ένας σπουδαίος υποψήφιος για μια σχέση αγάπης....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...