Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017
<p>Κριός

Προσπαθείτε να κάνετε ο καλύτερο, σχετικά με την προσέγγισή σας. το άγχος σας για τελειομανία αυτή την στιγμή δεν θα σας βοηθήσει. Αντίθετα, θα δείτε μόνο τις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Η δυσκολία στο να αποφασίσετε αυτή της στιγμή για το ποια πρέπει να είναι η κίνησή σας δεν θα σταματήσει την παρορμητικότητά σας αυτό όμως μπορεί να μετρήσει αρνητικά.

Δίδυμοι

Κάποιες δυσχερείς καταστάσεις, που μπορεί και να μην οφείλονται σε εσάς, θα κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη σήμερα. Σκεφτείτε πριν κάνετε κάποια συγκεκριμένη ενέργεια.

Καρκίνος

Εκτός από ερωτισμό, θα έχετε αποφασιστικότητα και μυστηριώδη εμφάνιση. Αυτά μπορούν να γίνουν τα όπλα σας για σήμερα, μπορείτε να κάνετε μεγάλη εντύπωση στο πρόσωπο που σας αφορά.

Λέων

Είσαστε σε μία εσωτερική σύγχυση. Δεν ξέρετε αν είναι «σωστό» το να συνεχίζετε να ασχολείστε με το ερωτικό σας παρελθόν. Πάρτε όμως αποφάσεις προτού δράσετε, να έχετε υπομονή.

Παρθένος

Ίσως αισθανθείτε κάπως αμήχανα, διότι η δυνατότητά σας να επεξεργάζεστε τα πράγματα ακέραια και λογικά έχει περάσει πιο πίσω, εξαιτίας της παρορμητικότητας των συναισθημάτων σας.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να ρίξετε όλη σας την προσοχή για να μην χάσετε αυτό το οποίο είστε αυτή τη στιγμή ακόμα σε θέση να δημιουργήσετε. Μην χάνετε χρόνο, είναι στιγμή για δράση.

Σκορπιός

Σήμερα θα καταλάβετε πως είστε οι άνθρωποι του μυστηρίου. Αυτό σημαίνει πως είτε θα πρέπει να μην κάνετε κάποια κίνηση, αλλά να περιμένετε το άλλο άτομο, είτε να είστε ιδιαίτερα διακριτικοί στις ενέργειες σας.

Τοξότης

Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πάντα τόσο πολύ σοβαρά. Χαλαρώστε την ψυχή σας για να είναι έτοιμοι να διαισθανθείτε καταστάσεις, ώστε να είστε πιο κοντά στις σωστές επιλογές.

Αιγόκερως

Ίσως να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα, τα οποία δυσκολεύεστε να αποκωδικοποιήσετε. Προτιμήστε να ξέρετε καλά την κατάσταση πριν κάνετε την κίνησή σας.

Υδροχόος

Καταφέρνετε μέσα από τον δυναμισμό σας και την απόφασή σας για αλλαγή να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας αφορά, προχωρήστε σε αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθείς

Φοβάστε πως δυσκολεύεστε να αναλύσετε την κατάσταση λογικά και έχετε δίκιο. Όμως η αυξημένη σας διαίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει εκεί ου πρέπει, εμπιστευτείτε την.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Συντονιστείτε με το κλίμα το οποίο σας προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στην προσέγγισή σας. το ερωτικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Κριός Έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα νέο και πιο προσιτό πρόσωπο στο άτομο το οποίο σας αφορά. Θα είναι ιδανική ευκαιρία για μία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Κριός Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την επικοινωνία, θα χρειαστεί λοιπόν αν κάνετε υπερπροσπάθεια για να μπορέσετε να έχετε μία...