Δίας/Κρόνος: Ένας χρόνος πολλών κατωφλίων ....

Δίας/Κρόνος: Ένας χρόνος πολλών κατωφλίων ....
<p>Είστε έτοιμοι για ουσιαστικές και μεγαλειώδεις αλλαγές, από αυτές που ακούτε ή βλέπετε στο ίντερνετ και λέτε «μα, πού τα σκέφτονται αυτά;» - ακολουθήστε λοιπόν το νήμα των πλανητικών γεγονότων που συνδέει τους δύο ιερούς κολοσσούς της πλανητικής μας γειτονιάς, τον Κρόνο και τον Δία. Η πορεία τους είναι άκρως αποκαλυπτική, μέχρι να φτάσουμε στην πολυαναμενόμενη όψη εξαγώνου που ολοκληρώθηκε στις 27 Αυγούστου και φυσικά εξακολουθεί να μας επηρεάζει – και θα εξακολουθήσει για πολύ καιρό ακόμα, καθώς είναι πλανήτες αργοί και καρμικοί.

Ο Δίας έφτασε σε μια απόσταση 5 βαθμών από την οντότητα του Κρόνου στις 15 Οκτ, την ίδια ημέρα της Πανσελήνου στον άξονα των σχέσεων,  του Κριού / Ζυγού!

Η σειρά προσέγγισης με απόσταση ολοκλήρωσης τριών μοιρών ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου. Αυτή όψη είναι σημαντική επειδή, αν και δεν έγινε ακριβής πριν τις 27 Αυγούστου, και έπειτα μόνο μία φορά, είναι συνεχώς κοντά μας από τις 6 Μαρτίου. Συνολικά 4 1/2 μήνες ταξιδεύουν μαζί στο παρασκήνιο. Διαρκεί τόσο πολύ, διότι ο Δίας ήταν ανάδρομος στις 5 Φεβρουαρίου του 2017, και είναι και πλανήτες που κινούνται πολύ αργά. Η πλησιέστερη σύνδεση τους πριν από τις 27 Αυγούστου ήταν μια περίοδος 2 ημερών, όταν ο Δίας ήταν στα 12,5 λεπτά του Κρόνου, πολύ λιγότερο από ένα βαθμό στις 28 Δεκεμβρίου (με την Νέα Σελήνη) και στις 29 του ίδιου μήνα! Αυτό ήταν λίγο μετά από τον Κρόνο που βρέθηκε σε πλήρες τρίγωνο με τον Ουρανό στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, και ο Δίας αντιτάχθηκε στον Ουρανό στις 26 Δεκεμβρίου! Μιλάμε για έναν τεράστιο χορό καρμικών δυνάμεων.

Ο Δίας μπορεί να χτυπήσει στην πόρτα σας, να σας οδηγήσει σε ένα χρήσιμο ταξίδι, ανοίγοντας πολλές περισσότερες πόρτες, κάθε είδους, δεξιά και αριστερά! Ο Κρόνος είναι ο Βασιλιάς των Κατώτατων Ορίων και είναι ένας πολύ σημαντικός δημιουργός κλειδιών! Και όταν χρειάζεται, ένας μεγάλος κλειδαράς, κηδεμόνας των αγαθών!

Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να αυξήσει τον φόρτο εργασίας του Κρόνου, να δώσει έμφαση στην ευτυχία του Κρόνου! Η επιτυχημένη οικοδόμηση, η καλλιτεχνική ανακαίνιση μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά μιας ολόκληρης περιόδου, μέχρι να αλλάξει τις αξίες της ιδιοκτησίας. Ο Κρόνος μπορεί να εμπνέεται από τις μεγάλες ιδέες του Δία και να ανοίγει ένα νέο κλάδο. Η επιχειρηματικότητα μπορεί να αυξηθεί μέσω νέων εταιρικών σχέσεων. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες θλιβερές στιγμές καθώς ο Κρόνος συνειδητοποιεί τι χάθηκε, τι μας κράτησε πίσω. Γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε πια τα ίδια λάθη θα νιώσουμε μια μεγάλη ανακούφιση. Η συγχώρεση μπορεί να δοθεί για μια λανθασμένη σκέψη ή εκτίμηση καθώς η αλήθεια βγαίνει στο φως. Ώρα για επούλωση. Η υγεία μπορεί να βελτιωθεί με την ηλικία και τον σεβασμό και την αναγνώριση που δίνεται για τη μακροπρόθεσμη και καλά διεξαγόμενη εργασία. Ο Δίας βλέπει τα οφέλη της αλληλεγγύης του βάθους του Κρόνου.

Ο Κρόνος προσφέρει στον Δία τη συνεκτίμηση του σωστού χρονισμού, έχοντας τη δυνατότητα να περιμένει να κάνει τη σωστή δράση. Ο Δίας είναι ο γενναίος ήρωας, αλλά ο Κρόνος δείχνει ότι είναι μερικές φορές καλύτερο να αφήσουμε τον άλλο να είναι στο επίκεντρο και να ξεκουράσουμε τον εαυτό μας! Ακριβώς επειδή μπορείτε, ή ακόμα και επειδή μπορείτε να κάνετε καλύτερα κάτι, δεν είναι πάντα λόγος να το κάνετε – το οτιδήποτε – χωρίς βοήθεια! Ο Δίας είναι γεμάτος από  σθένος, αλλά και πάλι, η αυτοσυγκράτηση και η εστίαση αποδίδουν. Η διάδοση μερικές φορές εξαντλεί την ενέργειά μας. Παρουσιάζοντας μια έγκαιρη ολοκλήρωση, μια αφοσίωση, αντί να τρέχετε για εφήμερη διασκέδαση, να μια καλή διδασκαλία. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε αργότερα !!! Ο Κρόνος έχει τη σοφία της αποδεδειγμένης εμπειρίας. Μερικές φορές το μικρότερο επίτευγμα είναι βαθύτερο από τις υποτιθέμενες φιλοδοξίες μας, αυτό είναι το τόσο μα τόσο ουσιαστικό μήνυμα αυτής της όψης.  Τόσο ο δάσκαλος όσο και ο παραλήπτης θα ενθουσιαστούν από τις αμοιβαίες αποκαλύψεις τους!

Οι πνευματικές διδασκαλίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για μια στροφή στο μονοπάτι σας. Θα μπορούσε να έρθει σε περιστασιακή συζήτηση, μια σκηνή που έρχεται μπροστά σας και τα φώτα συνεχίζονται! Η Εκκλησία μπορεί να σας καλέσει, ή μπορεί να κληθείτε να πάτε σε ένα Σώμα Αποστολής - Ειρήνης στο περιβάλλον. Μπορεί να είναι ένα ειδικό άτομο που σας εμπνέει ή εξασκείτε τις ίδιες δεξιότητες που είχατε πάντα, αλλά για μια εταιρεία που εξυπηρετεί τον κόσμο ή κάνει την υγεία καλύτερη για ανθρώπους ή ζώα.

Οι μαθητές να ξέρετε, αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να έχετε καλή πρόοδο. Είναι ένας καλός συνδυασμός τόσο για δουλειά όσο και για παιχνίδι. Πάρτε μαθήματα που διδάσκονται από Όντα που θα σεβαστείτε και θα θαυμάσετε για τα αποτελέσματα των τρόπων τους, που σας εμπνέουν, που σας κάνουν υπερήφανους που έχετε μάθει τόσα πολλά. Να είστε ευγνώμονες για τη ζωή δεδομένου ότι θα σας μεταφέρει προς τα εμπρός.

Το Ντάρμα σας, η αποστολή σας αυτή τη ζωή μπορεί να γίνει χαρούμενα φανερή, τέλος, και ένα βαθύ βήμα προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης να φανεί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Δίας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και πως θα μας επηρεάσει !

Δίας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και πως θα μας επηρεάσει !

Δίας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και πως θα μας επηρεάσει !

Από τις 19 έως τις 28 Μαΐου ο Δίας πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα φέρει ευνοϊκές και ευχάριστες αλλαγές σε όλους.

Οι «μετακομίσεις» πλανητών του Σεπτεμβρίου

Οι «μετακομίσεις» πλανητών του Σεπτεμβρίου

Οι «μετακομίσεις» πλανητών του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας έντονος και γεμάτος δώρα μήνας βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, μετά από δύο απανωτές Εκλείψεις οι οποίες...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/04 – 3/05/2015

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/04 – 3/05/2015

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/04 – 3/05/2015

Ο Απρίλιος δίνει την σκυτάλη στον μεστωμένο Μάιο αυτήν την εβδομάδα, με μια εκρηκτική όσο και αισιόδοξη τελετή πλανητικών γεγονότων, με...

11-8-2014: Σύνοδος Άρη – Κρόνου

11-8-2014: Σύνοδος Άρη – Κρόνου

11-8-2014: Σύνοδος Άρη – Κρόνου

Η όψη αυτή είναι από τις πιο σημαντικές στην αστρολογία. Ο Άρης και ο Κρόνος είναι πλανήτες οι οποίοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο...

2-3-2014: Ο Κρόνος Ανάδρομος στον Σκορπιό

2-3-2014: Ο Κρόνος Ανάδρομος στον Σκορπιό

2-3-2014: Ο Κρόνος Ανάδρομος στον Σκορπιό

Ο μέγας Κρόνος, ο δάσκαλος της ανθρωπότητας, ο Φύλακας στο κατώφλι, θα γυρίσει ανάδρομος αυτόν τον Μάρτιο και θα επιστρέψει ορθός στις 20...

4-2-2014: Τετράγωνο Δία – Σελήνης

4-2-2014: Τετράγωνο Δία – Σελήνης

4-2-2014: Τετράγωνο Δία – Σελήνης

Ο Δίας είναι συνήθως ο φύλακας – άγγελός μας. Αν ο Κρόνος είναι ο αυστηρός πατέρας, ο Δίας είναι ο Μάγος με τα δώρα. Και συνήθως έχει την...