Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-8-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το πρόβλημα αυτό έχει εξαφανισθεί συνεχίζετε να νιώθετε πιεσμένοι. Μην ανησυχείτε, είναι προσωρινό.

Ταύρος – Έξι των Σπαθιών

Προσπαθείτε να αλλάξετε πολλά όσον αφορά το σύντροφό σας και αυτό αρχίζει να τον στενοχωρεί τώρα που το αντιλαμβάνεται. Αν θέλετε να συνεχίσετε αυτή τη σχέση, αγαπήστε το ταίρι σας όπως είναι.

Δίδυμοι – Οι Ερωτευμένοι

Η όμορφη και γοητευτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας είναι το στοιχείο το οποίο σας κρατά ήρεμους και ξεκούραστους. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα ερωτικά σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Ίσως χρειαστεί να παλέψετε σκληρά για να επιτύχετε την γαλήνη εντός της σχέσης σας σήμερα, ωστόσο κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα τα καταφέρετε. Δεν είναι ανάγκη να πανικοβάλλεστε.

Λέων – Εννιά των Ράβδων

Η κούραση και η ρουτίνα των ημερών ίσως είναι ο πιο βασικός λόγος για τον οποίο έχετε αρχίσει να αγχώνεστε όσον αφορά τη σχέση σας. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να εκτιμήσετε όλα όσα έχετε.

Παρθένος –Δύο των Ράβδων

Σήμερα ίσως καταφέρετε να λύσετε συνεργατικά κάποιο πρόβλημα με τη βοήθεια του συντρόφου σας, γεγονός το οποίο θα σας φέρει πολύ πιο κοντά απόψε. Η αγάπη σας θα ανθίσει.

Ζυγός – Άσσος των Σπαθιών

Ο έρωτάς σας είναι σήμερα και ο πνευματικός σας οδηγός. Κρίνετε τα πάντα με βάση τη σχέση σας και τον ευχάριστο χρόνο που περνάτε με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε ωστόσο να μείνετε συγκεντρωμένοι.

Σκορπιός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα

Οι δυσκολίες της ημέρας είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσουν ως θετικός, αντί αρνητικός παράγοντας σήμερα, μιας και έχετε τη διάθεση να δουλέψετε μαζί με το σύντροφό σας σε σχέση με τα προβλήματά σας.

Τοξότης – Δύο των Κυπέλλων

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε και αντιμετωπίζετε τη σχέση σας είναι το στοιχείο αυτό το οποίο κάνει και τα δύο μέλη της σχέσης σας να ευθυμούν και να είναι πρόθυμα να παρουσιάσουν τα συναισθήματά τους.

Αιγόκερως – Τρία των Πεντάκτινων

Ίσως προκύψει κάποιο στοχευμένο εξωτερικό πρόβλημα από κάποιο πρόσωπο το οποίο τάσσεται κατά της σχέσης σας με το σύντροφό σας. Πολεμήστε την αρνητική του δύναμη ενωμένοι.

Υδροχόος –  Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Τα άγχη και η έλλειψη ωρών που μπορείτε να περάσετε μαζί με το ταίρι σας είναι ίσως ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο νιώθετε ψυχολογικά ανεπαρκείς. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε.

ΙχθύςΗ Αρχιέρεια

Η εσωτερική σας γαλήνη είναι η ενέργεια η οποία θα καθοδηγήσει την αποψινή βραδιά, εάν εσείς της επιτρέψετε βέβαια. Η τρυφερότητα που θα δείξετε στο ταίρι σας θα ανταμειφθεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-4-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα. Κάποιοι λόγοι που έχουν να κάνουν με πιθανές ανασφάλειές...