Ερωτικά Αστρολογικά Τips 30-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 30-8-2017
<p>Κριός

Στιγμή να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Έχετε ευαισθησίες και είναι σωστό να επιτρέψετε να ανέβουν στην επιφάνεια. Μην φοβηθείτε για κάποια σημαντική κίνηση.

Ταύρος

Είναι μία πολύ καλή ώρα για αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει κάπως πιο αυθόρμητος. Μην σκεφτείτε πολύ το τι και πώς σε σχέση με την προσέγγισή σας, απλά αναλάβετε δράση.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία ευνοείται και εσείς είστε μέσα στα κεντρικά πρόσωπα του κύκλου εύνοιας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάντε ό,τι δεν τολμούσατε έως τώρα.

Καρκίνος

Πολλά συμβαίνουν σήμερα. Νοιώθετε κάτι διαφορετικό, σαν κάτι να σας ωθεί να πάρετε την συναισθηματική ζωή στα χέρια σας. ίσως να μην δείτε κάποια χειροπιαστή ευκαιρία, αλλά αν εξωτερικεύσετε αυτό που κρύβετε θα ευνοηθείτε.

Λέων

Χαλαρώνετε σήμερα από την πολυδιάσπαση των συναισθημάτων σας. Νοιώθετε πιο σίγουροι για αυτό που θέλετε και αυτό θα ξεκουράσει τον ψυχισμό σας. Μην μένετε με άδεια τα χέρια.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τα δυνατότερα επιχειρήματά σας, παντρεύοντας συναίσθημα και λογική. Θα καταφέρετε να εξηγήσετε τις προθέσεις σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Καταφέρνετε να γίνετε οι ισορροπιστές της ημέρας. Αυτό μπορεί βέβαια να αφορά και την ζωή τρίτων, όμως σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην δική σας συναισθηματική ζωή.

Σκορπιός

Μην κρύβεστε, καθώς τώρα είναι η στιγμή του ανοίγματος. Μη προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά, διότι τώρα είναι η ώρα που ξεκαθαρίζουν οι καταστάσεις. Πηγαίνετε με αυτό, σήμερα.

Τοξότης

Είναι στιγμή για να ξεχάσετε αυτό που σας προκαλεί είτε θλίψη, είτε οργή, στον συναισθηματικό σας κόσμο, και να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες, μαζί με τα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Καθώς το γενικότερο κλίμα θα είναι αισιόδοξο, ευνοϊκό για νέες πρωτοβουλίες και θετικό για την επικοινωνία, θα είναι μεγάλο λάθος να κολλάτε σε μικρά ζητήματα και να απέχετε από αυτή την ερωτική γιορτή.

Υδροχόος

Είστε αυτοί οι οποίοι θα κάνουν αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες κινήσεις για την αλλαγή της ερωτικής σας ζωής. ανανεώνετε την σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο και ξεκινάτε περιπέτειες.

Ιχθείς

Αντιμετωπίζετε με πολύ πιο ώριμο τρόπο την συναισθηματική σας ζωή. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να καταλάβετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και για τους άλλους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 2-9-2017

Κριός Μην κάνετε κινήσεις που θα σας καθυστερήσουν, σε σχέση με την προσέγγισή σας. να επιλέξετε την οδό που θα σας γλιτώσει χρόνο, για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 31-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανόν να συμβούν ορισμένα σκηνικά που να αμφισβητήσουν την εμπιστοσύνη...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 29-8-2017

Κριός Σήμερα έχετε μία σαρκαστική διάθεση, η οποία μπορεί να παρεξηγηθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Να είστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 26-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 26-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 26-8-2017

Κριός Είστε έτοιμοι για κάποια πολύ πιο σοβαρά βήματα στην ερωτική σας ζωή. Εμφανίζεστε δυναμικοί και αισιόδοξοι. Ξέρετε ποια είναι τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 22-8-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί να αφήσετε πίσω ό,τι σας ταράζει και σας χαλάει τη διάθεση. Μην κάνετε πολλές αναλύσεις, κάντε την κίνησή σας,...