Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017
<p>Κριός

Έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα νέο και πιο προσιτό πρόσωπο στο άτομο το οποίο σας αφορά. Θα είναι ιδανική ευκαιρία για μία νέου τύπου συναισθηματική προσέγγιση.

Ταύρος

Διστάζετε να δείξετε πως έχετε και ευαίσθητη πλευρά, όμως αυτή τη στιγμή να ξέρετε πως θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα αν ξεπεράσετε τον εαυτό σας και εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Είσαστε σε θέση να επικοινωνήσετε με πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο. επανορθώνετε καταστάσεις, όχι τυπικά, αλλά με σοβαρότητα και ωριμότητα. Η ημέρα είναι ιδανική για επανασυνδέσεις.

Καρκίνος

Ετοιμάζεστε για αλλαγές. Γνωρίζετε βέβαια πως αυτές δεν θα έρθουν μόνες τους. Καθώς λοιπόν έχετε και εύνοια στην επικοινωνία σήμερα, επιχειρήστε να κάνετε κατάλληλες συζητήσεις.

Λέων

Αυτή τη στιγμή, καθώς ξεπερνάτε ορισμένες αμφιβολίες του τελευταίου διαστήματος, εμφανίζεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά και για τις προθέσεις σας. Είναι ώρα για δράση.

Παρθένος

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε από το αν κάνετε την κίνησή σας. Έχετε ό,τι απαιτείται. Ίσως χρειάζεστε κάποιο θάρρος για να παρακινηθείτε. Να είστε όμως βέβαιοι για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Η προσωπική σας ανανέωση θ βγει προς τα έξω σήμερα, καθώς θα έχετε μεγάλη έφεση στην επικοινωνία. Είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες αποφάσεις και κινήσεις. Δεν θέλετε να μένετε πίσω. Γίνεστε ρομαντικοί και θα έχετε την ευκαιρία σας. Μην την αφήσετε λοιπόν να πάει χαμένη.

Τοξότης

Η χθεσινή ημέρα ίσως και να μην ήταν η καλύτερή σας. Όμως σήμερα τα πάντα έρχονται να αποκτήσουν διαφορετικό νόημα. Αν κρατηθήκατε και δεν κάνατε κάποια κίνηση, τώρα είναι η ώρα σας.

Αιγόκερως

Η ημέρα λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Θα σας είναι δύσκολο να πάρετε τελικά την απόφαση να επικοινωνήσετε με το άτομο που σας αφορά. Αν όμως το κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι.

Υδροχόος

Θέλετε αλλαγές και ξέρετε ποιες είναι αυτές. Ταυτόχρονα, είστε ευνοημένοι έτσι ώστε να αναλάβετε τις πιο επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι μία επανασύνδεση, μην χάνετε χρόνο.

Ιχθείς

Αν αποφασίσετε να συζητήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να ξέρετε πως είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε, καθώς παρουσιάζετε έναν ανανεωμένο εαυτό, πιο ώριμο και γοητευτικό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-10-2017

Κριός Μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία που σας δίνει τώρα η ημέρα και να γίνετε εσείς οι ίδιοι πιο θετικοί. Αυτό δεν αφορά στην τελική...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-8-2017

Κριός Μπορεί να σας δίνεται κάποια αίσθηση πως απόψε είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Όμως αυτή η αίσθηση θα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

Κριός Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την έξοδο και την κοινωνικοποίηση, καθώς υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε ένα φανταστικό νέο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....